ביקורת - WD TV HD - נגן מדיה לכולם...

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לגבי דילוג לקטעים מבוקשים בוידאו, כתבתי בפירוש בכתבת ביקורת:
לעומת תכונת הרצה מהירה, חסרה תכונה אחרת חשובה למדי: לא ניתן לקפוץ אל נקודה ספציפית בסרט (Jump / Seek), מה שמקשה על דילוג לקטעים שנמצאים באמצע הסרט למשל.

חבל שלא תיקנו את זה עד עכשיו.

לאור העובדה שאין מקשי מספרים בשלט, הפתרון הקיים הוא סביר בהחלט.

שאלתי במספר פורומים אם שווה לי לקנות את ה-WD TV ואמרו לי שכן ושיש על זה ביקורות טובות..
לאור מה שראיתי שנטשה כתבה.. ושמישהו אחר רשם אני חושב בפורום הזה .. שהסטרימר הזה מנגן טוב רק קבצים עם 25/29.97 fps ולמשל 23.97 fps הוא מנגן גרוע.. ואם יש לי סרט כזה? נדפקתי?
עכשיו אני רואה שכנראה עשיתי טעות שקניתי אותו..
לגבי הכתוביות בעברית- הבנתי שאפשר לעשות איזה פעולה ולהפוך את הכתוביות לתמונה- זה מוצג טוב? לא גדול מדי, קטן מדי, מפוקסל וכו' וכו'?
זה אומנם קצת בעייתי להחליף אותו אבל זה אפשרי כי עוד לא פתחתי את הקופסא..
מי שמבין מבין בזה/ יש לו את המכשיר הזה.. מה אתם אומרים כדאי לעשות..?

אפשר להמיר את הכתוביות אל פורמט SUB/IDX זו פעולה פשוטה יחסית שאורכת זמן קצר עבור כל סרט.

לליאור- קניתי את המכשיר והוא מציג וידיאו באמת באיכות מדהימה אבל...... בגלל שאין תמיכה בעברית עשיתי את מה שאמרת לגבי המרת הכתוביות לקבצי sub/idx וכדי לצרף את הכתוביות לגוף קובץ ה mkv השתמשתי בתוכנה

mkvmerge GUI . התוכנה עשתה את העבודה אבל יש בעיה. אחרי שצירפתי את הכתוביות וניגנתי את זה דרך המזרים מדיה של ווסטרן דיגיטל בוטל בפניי האפשרות להריץ את הסרט קדימה או אחורה. האם יש פתרון לדבר? או האם אתה יודע מתי תהיה תמיכה ל srt בעברית?

תודה.

לצערי, עדיין לא ידוע מועד מדוייק, החברה בצעה עדכוני תוכנה רבים מאז השקת ה- WD TV HD , אבל, עדיין לא טיפלה בנושא עברית.

זה שרשום במאמר שאין תמיכה בעברית זה אומר שאי אפשר להכניס כתוביות (בתור קובץ "ליד" הסרט) או שפשוט התפריט לא בעברית??

**אני לא מדבר על להדביק את התרגום לסרט (זה אני יודע שיעבוד!), למי שמכיר יש אפשרות לתת את אותו השם גם לסרט וגם לכתוביות והכתוביות כבר יכנסו לסרט.. (זה תופס גם בDVD-ים מסוימים וגם במחשב!)

אתה מתכוון לפורמט כתוביות SRT והוא אכן לא נתמך בעברית.

אני יודע שכבר קדחנו על נושא העברית אבל...

יש מצב שתהיה עברית בעדכון הבא? או האם יש מידע מתי יהיה העידכון הבא? כי שמתי לב שהעידכון האחרון שלהם היה אחרי 4 חודשים מהראשון.

מספר הודעות מעליך:

לצערי, עדיין לא ידוע מועד מדוייק, החברה בצעה עדכוני תוכנה רבים מאז השקת ה- WD TV HD , אבל, עדיין לא טיפלה בנושא עברית.

זה מגיע עם HDD פנימי / חיצוני?? אם כן אז כמה גיגה??
והאם אפר לחבר את זה לרשת?? (להעברת עידכוני תוכנה והעבברת קבצים)

ה- WD TV HD מגיע עם חיבור USB עבור כונן קשיח חיצוני, אין לו חיבור רשת (כמו שיש ל- סטרימרים).

וHDD פנימי יש לו?? (או שכל הקופסה זה מוח?)

זה מגיע עם HDD חיצוני או שזה כבר צריך לקנות בניפרד??

זהמגיע גם בלי כוננית ומסך שצריך לקנות בנפרד .
ובלי הנחיות לשימוש בגוגל בעברית.

רכשתי אתמול את המכשיר , ובנתיים אני מרוצה ממנו.
אני צריך המלצה ל דיסק קשיח עם 1TB.
תודה.

כל מה שתחבר לו יעבוד טוב.
לגבי הנגן קניתי אותו היום חיברתי לטלוויזיה,הכל עובד יפה מאוד
כל מה שזרקתי לו הציג לי כמו שצריך אבל נתקלתי בבעיה קטנה:באחד מקבצי הMKV שיש לי לא היה קול(מדובר בקליפ קצר מתוך הופעה של ריהאנה)

גם לי זה קרה , כנראה שהקובץ היה עם פורמט קול DTS , כל מה שאתה צריך לעשות זה להמיר אותו ל פורמט אחר(את האודיו)

גם לי זה קרה , כנראה שהקובץ היה עם פורמט קול DTS , כל מה שאתה צריך לעשות זה להמיר אותו ל פורמט אחר(את האודיו)
1- עד כמה פורמט DTS נפוץ?
2- אני מתכנן לחבר את WDTV ישירות לטלויזיה עם חיבור HDMI. האם צפויות בעיות אודיו?
הטלויזיה היא samsung LA40B530.
3- האם יש דרך נוספת לחבר את האודיו בנפרד לטלויזיה, תוך שימוש חיבור HDMI עבור התמונה??

תמונות מצורפות

• samsung LA40B530_panel.jpg
    samsung LA40B530_panel.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 469
DTS מקובל בד"כ בקבצי MKV
כך שהכל תלוי במה שתנגן

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור