האם אנו אוביקטיבים בהמלצותינו?

• פותח הנושא פותח הנושא meir78
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אחד הדברים המצחיקים במה שמכונה "פורומי אודיו" בארץ הקודש זה "הסקירות" למיניהם.
מלבד כותבים מאוד בודדים רוב אליו שרצים לכתוב "מאמרים" על הציוד שהוא במקרה שלהם- עושים זאת בשליחות סוחרים שמהם רכשו את המוצר או בגלל שהם עצמם הופכים להיות "סוחרים" ויודעים בשלב מאוד מוקדם ,שהמוצר שרכשו, אינו מספיק טוב עבורם והם ירצו לשדרג.
לרוב במסגרת פעילות שיווקית זו ,יש ידיים ואגודלים מזדקרות למעלה בהתפעמות מרגשת.

לרוב ,הקונה המאושר אץ ואפילו רץ לכתוב ביקורת ,למרות שאין לו מושג לגבי המכשיר. עצם הקניה שלו הופכת את הקונה למישהו "בעל הבנה" במכשיר.
רק חבל ומצחיק שאין מעקב אחר מה שקורה לכל המכשירים הללו ואין לנו מידע על מפך הנפש שאותו קונה מגלה לאחר כמה שבועות, אבל "שוכח" לספר לנו עליו.
<נערך ע"י מנהל>

יש חשיבות במעקב אחר מה קורה למוצרים של מתלהבים לרגע.

שנים אני לא מייחס שום חשיבות למאמרים או פוסטים המתייחסים למוצר שאותו משתתף קנה לפני שבוע או שבועיים.
מלבד הרצון להודיע לאנושות שפלוני העביר כסף לאלמוני תמורת איזו קופסא קסם אודיופילית ,אין כלום בתיאורי הצליל המגוחכים הללו.
מי שבאמת מעוניין לספר משהו על מוצר שברשותו- טוב אם יספר זאת לאחר מספר חודשים מסיום הקניה(שזה הרגע המכונן עבור הרוכשים השונים) ולא יומיים אחריה.

(Y)
כל מילה בסלע.

ליאיר : אין בעייה שיספרו לחברה , אבל שלא יעשו מהרמקול מה שהוא לא , לפני שהם
חיו איתו כמו שאמר דיז כמה חודשים טובים , והרי הדוגמא שנתן דיז היא קלאסית .

ממה אתה מתלהב?

(Y)
כל מילה בסלע.

ליאיר : אין בעייה שיספרו לחברה , אבל שלא יעשו מהרמקול מה שהוא לא , לפני שהם
חיו איתו כמו שאמר דיז כמה חודשים טובים , והרי הדוגמא שנתן דיז היא קלאסית .

הדוגמה שנתן DIZ1 רחוקה שנות אור מהנושא של השירשור הזה.
תקרא שוב את דברייך ותבין על מה הנושא שאתה פתחת .

חבל מכל מלחמות היהודים האלו.

ממש כל מילה בסלע (N)
אתה נתלה על תגובה אחת כשבעצם פתחת שרשור שיש לו רק מטרה אחת

תחשוב לבד מה מטרת השרשור שפתחת????!!!

בכנות אני אומר
השרשורים והתגובות (אני מתכוון לתגובות הלא ענייניות) מתחילות להתיש וגם להשאיר טעם רע

נערך לאחרונה ב:
diz1, רגע לפני שפורצת מלחמה נוספת כאן, ערכתי את הדוגמא המפורטת עד כאב שהבאת כאן.
זכותו של כל אחד לעשות מה שהוא רוצה (גם להתלהב ממוצר ולמכור אותו דקה אחרי), אפשר לדון על הנושא מבלי לבצע משפט שדה לחבר פורום אחר.

אין בעיה.אני האחרון שרוצה להעיר את חמומי המוח.
אני גם לא הוסיף לדוגמה של הרמקול דוגמה מאוד ספציפית של קדם מגבר. כאשר קודם קונים קדם כזה עם שפופרת אקזוטית ומהללים (למרות שכל העולם ואישתו מעדיפים לא להשתמש בשפופרת הזו בקדם) ויומיים אחר מהללים פרה אחר שנקנה מבלי לספר לנו היכן הייתה הטעות ומה לא היה טוב בפרה הקודם.
אז לא אתן דוגמאות ספציפיות אבל,
רוב רובם של התיאורים הללו לוקים בחסר, פעמים:
הם מחוסרי פרספקטיבה אמיתית בזמן והם גם חסרי פרספקטיבה אמיתית אל מול מוצרים אחרים.
הסיבה לכך היא פשוטה.
פורום אודיו מקומי הוא פורום קנייני ולא פורום שדן באמת בנושאים אודיופילים .
כמו שהפילוסוף רנה דקארט רצה לומר : אני קונה, משמע אני יודע ולא כפי שהוא כתב בטעות :
Cogito ergo sum

אני אתן את השני סנט שלי . יש יבואן מסויים (ולא אגיד את שמו) , שאני אליו לא אגיע גם אם יהיה לו הדבר הכי טוב שיש. אני אולי אנסה לשמוע מחו"ל ואולי לרכוש משם. אותו יבואן "הרוויח" את הסטאטוס הזה מהתנהלות שלו ושל שלוחיו באתר
בתור בנאדם שיושרתו חשובה לו עד מאוד , אני מוצא את זה קלוקל עד כדי כך , שאני לא מוכן לתת לו את כספי .

אני חושב שאדם חייב להמליץ על מה שהוא חושב שטוב לפותח השירשור , כי אחרת הוא עובר על "לפני עיוור אל תתן מכשול" . אבל מחוץ לזה ,בשביל מה רשת חברתית שנקראית פורום קיימת אם לא לתת חוות דעת שנקיה מאינטרסים זרים ?
ולכן אני חושב שיש כאן משהו לקוי מאוד ואני אכן מוצא את עצמי יותר בפורומים אחרים מאשר כאן

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור