שנת 2009 בתחום האודיו – הגיע הזמן לפתוח את האוזניים

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אני אומר: "אם זה דומה לטרנזיסטורי יותר ויותר, " למה להשתמש בטכנולוגיה דפוקה,ישנה וחסרת טעם , ולא להשתמש בטרנזיסטור?

חד משמעית כן, זו רק שאלה של זמן - אני רק לא יודע כמה זמן :)

אני אומר: "אם זה דומה לטרנזיסטורי יותר ויותר, " למה להשתמש בטכנולוגיה דפוקה,ישנה וחסרת טעם , ולא להשתמש בטרנזיסטור?
כי מדובר בסאונד אנלוגי ללא שום מניפולציות והמרות בסאונד (שלא תבין לא נכון אותי פטיפון ממש לא מרגש ) ולנצח יהיו מי שיעדיפו אנלוגי טהור !
לגביי הטרנזיסטור - יש סיכוי רב שברגע שהדיגיטלי יישר קיו איתו הוא פשוט יעלם .

צחי. הסיכוי שהטרנזיסטור יעלם בתקופה ב-20 שנה הקרובות קלוש.

והסיכוי שמנורות יעלמו ב20 שנה הקרובות קלוש עוד יותר.

מסכים בהחלט.

צחי. הסיכוי שהטרנזיסטור יעלם בתקופה ב-20 שנה הקרובות קלוש.
לדעתי ברגע שיתגברו על כל חבליי הליידה של הטופולוגייה הדיגיטלית ,יתקימו כל הסיבות בעולם לכך שהטרנזיסטור יעלם או יהפוך לפריט אספנים .והסיבות הן : במידה ויגברו על בעיות הסאונד ויכלו לשלוט באופי הסאונד , עלויות היצור יהיו קטנות יותר והתמורה לכסף משמעותית גדולה יותר .
לאומת זאת הציפ לעולם לא יחליף את המנורה היות ומדובר בעולמות מקבילים .
ואתה יודע שחיבתי לטרנזיסטור גדולה מחיבתי למנורה .

אורי ו' כתב כי "בעוד 50 שנה ושפופרות יהיו רק היסטוריה רחוקה וטוב שכך". א. זה גם מה שאמרו בשנות השבעים. ב. מספר ההודעות בהווה נתון על העתיד שלא יצא להם עומד על אלפים. יש אפילו ספר נחמד בעניין
הורנלס ציין כי מרבית המגברים הישנים לא מי יודע מה. ואכן הוא צודק. קל לראת כי מדובר בסופו של דבר במספר קטן מאוד יחסית ממה שנוצר, ולרוב מדובר באותן חברות.

מעניין לקרוא כאן ולראות עד כמה אנחנו שונים ודומים באהבה שלנו לנושא :)

אגב, אחרי ככלות הכל, היום החזרתי מגבר של מארק לוינסון בן 20 שנה לבעליו אחרי אוברול שנמשך מס' שבועות. למרות ההסתייגות שלי ממפלצות ברזל של 50 ק"ג, זה היה אחד המגברים הטובים ביותר ששמעתי אצלי בבית מאז ומעולם.

בוא נדבר עוד 50 שנה.

השאלה היא האם ישאר בכלל NOS של שפורפרות בעוד שנים...

יהיה רק OS :)

ביט ביט ביט...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור