מוזיקליות VS דיוק

• פותח הנושא פותח הנושא Audionut
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מר עמיר היקר !
אני כבר אמרתי לך שתקבל צונמי של תגובות בהקשר לתגובותיך המשונות , וזה עוד כשאני עוצר את חברי הקרובים מלהגיב לך , והם אודיופילים רציניים , חסוך לנו את תגובותיך החולניות ! עדיף שתטפל בעצמך או שתדום לנצח , אתה מצטייר לאאחרונה כאחד שאבדה דרכו וצמוד למחשב באובססיביות בלתי נשלטת שברובה לא לעניין , תרגע וכתוב לעניין !!

מר עמיר היקר !
אני כבר אמרתי לך שתקבל צונמי של תגובות בהקשר לתגובותיך המשונות , וזה עוד כשאני עוצר את חברי הקרובים מלהגיב לך , והם אודיופילים רציניים , חסוך לנו את תגובותיך החולניות ! עדיף שתטפל בעצמך או שתדום לנצח , אתה מצטייר לאאחרונה כאחד שאבדה דרכו וצמוד למחשב באובססיביות בלתי נשלטת שברובה לא לעניין , תרגע וכתוב לעניין !!
אבל מה עכשיו שניצל? סערת רגשות ממשהו לא קשור? אלכוהול? דיסרגולציה של רגשות? מבין אותך אחי כי גם לי יש בעיות כאלו, קח הפסקה, שטוף את הפנים נשימות עמוקות, אתה פשוט ענק על החיים המעפנים האלה, תשדל לא להרוס את כל החנות חרסינה.

בואו כולנו נפתח דף חדש;)

יש לא מעט DACים עם הפרדה כזו או אחרת שהתאכזבתי מהם...
עצם ההפרדה בין יחידות, המורכבות והמחיר הגבוה הם ממש לא סימוכין לתוצאה טובה או ראויה...

ומצד שני, דווקא פתרונות זולים, פשוטים וצנועים בהרבה הצליחו לא פעם להפתיע אותי מאוד בתוצאה הסופית..
אחי, אני מצדיע לך על הסבלנות.
פתאם זה היכה בי.
אולי התולעת הוא בעצם ילד עזוב ומסכן בלי חברים, שבסה"כ רוצה שיחבקו ויאהבו אותו בקהילה?
יאללה, אני מרים את הכפפה.

ביצת אודיו ( @Audionut ) - יש לי הצעה: אם תרשום את שמך הפרטי האמיתי כאן בפורום, אני אשמח להזמין אותך אליי לערב של האזנות, והשוואות בין דאקים בין $100 ל- $4000. אם תשמע הבדל, אפשר אח"כ לשדרג את החוויה אצל איתי ברחובות. וזאת כדי שתוכל סוף סוף לשמוע מערכות נורמליות.
רוצה?

בASR טוענים( וGPT תומך)
שכל ה DACs כמעט נשמעים אותו הדבר אם ה Snr שלהם הוא מעל 120 מה שיש גם בDAC של כמה מאות דולרים פלוס רוב השבבים שבהם משתמשים הם בייסקלי אותו הדבר כמו של ESS או AKM
GPT תומך? GPT הוא מראה של האינטרנט, כן? הוא לא דוד חכם שיושב על ענן. הוא לא עושה תהליך מחשבה עצמאי, ומגיע לאותה מסקנה של האדיוט האיראני. הוא בסה"כ מסכם טקסטים. אז אם רוב האיזכורים באינטרנט זה של טענות מהסוג של ASR, אז זה מה שה- AI יגיד לך.

בגלל זה בליינד טסט הוא מעניין
והקשר בין זה לבליינד טסט הוא?

לדעתי צריך להציע פרס נובל לסוציולוג (או פסיכולוג) שיצליח להמציא מבחן שיוכל למקם לנו את ביצת האודיו על הספקטרום בין טפשות תהומית להטרלה תהומית.

אבל מה עכשיו שניצל? סערת רגשות ממשהו לא קשור? אלכוהול? דיסרגולציה של רגשות? מבין אותך אחי כי גם לי יש בעיות כאלו, קח הפסקה, שטוף את הפנים נשימות עמוקות, אתה פשוט ענק על החיים המעפנים האלה, תשדל לא להרוס את כל החנות חרסינה.
איזה חמוד אתה...
איתי, איך אתה יכול אח"כ לחשוב שערן הזה הוא ביצת האודיו? זה שתי צורות תקשורת כ"כ שונות שגם פייבל לא היה מסוגל לשחזר.

פתאם זה היכה בי.
אולי התולעת הוא בעצם ילד עזוב ומסכן בלי חברים, שבסה"כ רוצה שיחבקו ויאהבו אותו בקהילה?

ביצת אודיו ( @Audionut ) - יש לי הצעה: אם תרשום את שמך הפרטי האמיתי כאן בפורום, אני אשמח להזמין אותך אליי לערב של האזנות, והשוואות בין דאקים בין $100 ל- $4000. אם תשמע הבדל, אפשר אח"כ לשדרג את החוויה אצל איתי ברחובות. וזאת כדי שתוכל סוף סוף לשמוע מערכות נורמליות.
רוצה?

רגע מתנצ׳וק...
כבר הסברתי לאודיו דוג שאין לי מערכת...
הרי כל הכסף הלך על ה Cascade החינמי, אז כרגע אני פשוט יושב מולו בלילות, מסתכל עליו בשקט ומדמיין איך הוא נשמע...

הוא כמובן מוזמן לקחת תמונות חופשי... הוא וערן, האלטר אגו שלו, יכולים לעבוד במשמרות...
אחד יעלה את התמונה והשני ייכנס מיד להגיב לו "וואו אחי, איזה מערכת, יפה טילים"...:מנצח:

פתאם זה היכה בי.

רוצה?
בהתחלה חשבתי שביצת אודיו באנגלית זה Audioswomp אבל אז ירד לי האסימון; Nut-אשך, הרגת אותי מתן :D

Nut זה גם אגוז
אבל כמובן הייתם חייבים ללכת לפרשנות החיובית של המילה

בסלנג אנגלי Nut זה משוגע או אדוק למשהו אבל זה כבר לא משנה, זהו, אשכצליל.
לזה התכוונתי המקור
אני משוגע על סאונד ;)

רגע מתנצ׳וק...
כבר הסברתי לאודיו דוג שאין לי מערכת...
הרי כל הכסף הלך על ה Cascade החינמי, אז כרגע אני פשוט יושב מולו בלילות, מסתכל עליו בשקט ומדמיין איך הוא נשמע...

הוא כמובן מוזמן לקחת תמונות חופשי... הוא וערן, האלטר אגו שלו, יכולים לעבוד במשמרות...
אחד יעלה את התמונה והשני ייכנס מיד להגיב לו "וואו אחי, איזה מערכת, יפה טילים"...:מנצח:
מתי אתה קונה רמקולים? בטח קשה להיות עם הDAC הכי טוב בעולם בלי לשמוע אותו

מתי אתה קונה רמקולים? בטח קשה להיות עם הDAC הכי טוב בעולם בלי לשמוע אותו
הוא לא צריך
בבחירת החברים לפני עשור הוא נבחר פה אחד כבעל הזיכרון השמיעתי הטוב ביותר

בוקר טוב.
חוזר לנושא של העלויות...שנראה שמטריד פה כמה...

בין מחיר ה Retail בחו"ל למחיר הרכישה של היבואן, ומחיר המכירה בישראל...יש אמצע גדול מאוד...
באמצע יש את מחיר היצרן בפועל, הובלה, ביטוח, שחרור, עמלות, עלויות מימון ומלאי, שער מטבע, יחידות להדגמה, אחריות, שירות, טרייד אין, הוצאות עסק, אשראי ועוד לא מעט פקטורים שמשפיעים על הכדאיות של המכירה עצמה וההתעסקות...
גם המע"מ לא באמת מלמד כמה היבואן מרוויח. זה מס שהצרכן הסופי משלם, ולא סכום שפשוט נכנס לכיסו של היבואן....

בלי לדעת מה היה מחיר הרכישה בפועל ומה היו העלויות האמיתיות, אף אחד "מבחוץ" לא באמת יכול לחשב כמה היבואן הרוויח על מוצר ספציפי...
כל חישוב שמתחיל ב "בחו"ל זה עולה X ובארץ Y, לכן היבואן עושה Z" הוא בעיקר ניחוש ובהרבה מקרים גם הטרלה...

אחלה יום.

יש מה שנקרא שקיפות שזה בעצם מחיר ריטייל יצרן, יש גם מוצרים שבכלל אין להם ריטייל רשמי ואין שום מידע אמיתי לעלות שלהם גם לא בארץ הייצור עצמה, הכל תחת מעטה של סודיות, תהפוך עולמות לא תדע כמה באמת המוצר שווה או עולה באמת מעבר לעלות שלו פה בחנות ...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור