התחדשתי LUXMAN D-100 Centennial

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,114
נקודות
113
שלום לכולם.

לפני כשנה וחצי רכשתי את אחד מנגני ה-CD-SACD הנחשקים בתעשייה LUXMAN D-10X למען האמת לא היו לי שום כוונות להחליפו.
בשנה האחרונה התרוצצו שמועות שלקסמן מתכוונת לצאת עם סדרת מוצרים לרגל 100 להיווסדה, בין אותם מוצרים נכלל גם נגן חדש הנקרא D-100 CENTENNIAL במבט ראשון מראהו החיצוני נראה זהה ל-D10X שברשותי, מלבד לוגו הניקל CENTENNIAL המוטבע בחלקו העליון. לאחר שהחלו לצאת פרסומים רשמים לגבי השינויים שהוא מביא עימו, אמרתי לעצמי ייתכן ואבצע שדרוג, ככל שחפרתי הבנתי שלא מדובר בנגן עם איזה שינוי קוסמטי, הבנתי שמדובר בנגן שתוכנן מחדש על כל מרכיבו, הנתונים הללו הריצו אותי לעברו.

ל-D-100 CENTENNIAL נוספו 3 ק"ג משקלו 25.4 ק"ג

חזית הנגן.
הם נראים די זהים מלבד לוגו המותג שעלה לחלקו השמאלי העליון שלצידו מוטבע בניקל איכותי CENTENNIAL.
תצוגת המסך שודרגה לטכנולוגיית OLED בשיפור גולדה הפנימי כב-70%.

בחלקו האחורי של הנגן נקבל תוספת של טריגרים, ושינוי במחברי ה-XLR.

מתחת למכסה.
יחידת טרנספורט חדישה
pb1.jpg

מעגלים חדישים
pb3.jpg

קבלים גדולים של 40.000
pb7.jpg

שעונים חדישים
pb6.jpg

ממירים מתקדמים יותר דור שני מבית ROHM MKII
pb2.jpg

רגליות בידוד משופרות
pb8.jpg

תצוגת OLED גדולה ומשופרת המאפשרת ZOOM לקריאה מטווח רחוק.
pb5.jpg

הנגן החדש יקר יותר מקודמו, אך מבחינתי השדרוג הנ"ל העלה את המערכת שלי בכמה כיתות למעלה.
ה-D-100C נותן תחושה של סאונד פטיפוני עגלגל יותר מבלי לפגום באיכות ההפרדה ורמת הפירוט.

WhatsApp Image 2026-06-20 at 21.38.57 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-06-20 at 21.38.59 (4).jpeg

WhatsApp Image 2026-06-20 at 21.39.00 (1).jpeg

בהזדמנות זאת ברצוני להודות לערן פוגל (אודיו פריק) היבואן הרשמי של לקסמן בישראל, שהגשים עבורי חלום להיות מבין בעליו הראשונים בעולם של נגן על LUXMAN D-100 CENTENNIAL

איזה יופי. כמה כיף לראות ולקרוא. סחטיין עליך איציק!! מפגרן לך אש.
טוב נו, לא סוד שאני משוחד כשזה מגיע לנגני CD ברמות קצה.

נערך לאחרונה ב:
תתחדש איציק...לא זוכר היכן קראתי על הנגן הזה..רשום שהשקיעו שם כל מני שיפורים ע"מ לשדרג את רמת הצליל...מיקום של הטרנספורט,כולו ממתכת ע" מ למנוע רזוננסים מיותרים ועוד...אחלה תהנה.
צריך רק לחזק את פוגל שידרדר אותך לפטיפון של לאקסמן (שמעתי אותו ואהבתי) ואז תוכל להשוות :p

תתחדש , נראה מדהים , חברה מדהימה , האם אתה משתמש גם בסטרימינג
למרות שיש ברשותי סטרימר טרנספורט של לקסמן NT07, אינני משתמש בסטרימינג.
מה שכן, יש לי קבצים משלי על SSD
אין לנגן חיבור AES-EBU

תתחדש איציק...לא זוכר היכן קראתי על הנגן הזה..רשום שהשקיעו שם כל מני שיפורים ע"מ לשדרג את רמת הצליל...מיקום של הטרנספורט,כולו ממתכת ע" מ למנוע רזוננסים מיותרים ועוד...אחלה תהנה.
צריך רק לחזק את פוגל שידרדר אותך לפטיפון של לאקסמן (שמעתי אותו ואהבתי) ואז תוכל להשוות :p
תודה שלמה היקר.

קצה

תתחדש ותהנה.נגן קצה שנותן לאוסף תקליטורים חיים חדשים.:אצבע מורמתתמיד האמנתי שעדיין מוקדם מידיי לקבור את הפורמט.;)

תתחדש ותהנה.נגן קצה שנותן לאוסף תקליטורים חיים חדשים.:אצבע מורמתתמיד האמנתי שעדיין מוקדם מידיי לקבור את הפורמט.;)
יש ברשותי מבחר אלבומים מהשורה הראשונה. SACD HDCD XRCD
כשמשווים אותם לסטרימינג מערכים CD איכותי.

תתחדש ותהנה יה איציק!
איזה כיף לך!
הלקסמנים האלו נראים יצירות אמנות.
תתחדש!

תתחדש חבר

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור