AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,105
- נקודות
- 113
@eran-bar -- אני מעדיף לתקן את השגיאות שלי כשאני מבחין בהן, אז הוספתי את מה שבעליל היה חסר בתגובה שלי לפוסט שלך.
תודה עמיר, האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות? פיליפ קיי דיק. נראה לי שהיום-לילה תישן היטב.@eran-bar -- אני מעדיף לתקן את השגיאות שלי כשאני מבחין בהן, אז הוספתי את מה שבעליל היה חסר בתגובה שלי לפוסט שלך.
בעבר, בהחלט תרמת לפורום ולקהילה. כיום? רק מקשקש ממה שאתה חושב שהוא מרום מושבך, מתנשא על זבי חוטם, ולא עוזר לאף אחד. לא שכתיבה בפורום היא בהכרח רק/בעיקר עזרה לזולת, אבל אם העלית את זה, אתה לא שם. חוצמזה, יש מצב שמי שכן הבינו את מה שכתבתי, בניגוד אליך, אולי יכולים למצוא שם דברים שאתה מוגבל מלמצוא.עמיר היקר , אני לא אחסום אותך כי תגובותיך בלי לקרוא אותם משעשעות אותי , אבל אנהג כעצתך ואדלג עליהם , אין לי שום נטיה להיות במרכז למרות דבריך המטופשים , סך הכל ניסיתי בעבר לתחזק הפורום אקטיבית ופסיבית בניגוד לך שמשדר תגובות ״ שחורות ״ ללא שום עזרה למישהו , אני קטונתי מלדון אותך כטרחן , זה טבוע בך לעומק , שיבושם לך , תמשיך בדרכך כהרגלך , אני רק רציתי לומר לך איפה אתה במרחב , יום טוב
ואחד לא "אלים" לדעתו, אבל עוסק רק בשיפוטים של אלה שכותבים תכנים, ולא תורם שום דבר לתכנים עצמם, וגם בפאסיב‑אגרסיב נותן לייקים למי שהוא אוהב ודיסלייקים למי שהוא שונא, כאילו מישהו צריך את הציונים שלו, ופוחד לנמק אותם.שני אלימים