תנועה דלילה בפורום עוד הסבר

eran-bar

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
8
אני עונה ל 'למה' כאן כי התבקשתי לא להגיב בפוסט של גיא מהצוות.
באתר יש קטגוריות אך רוב הפוסטים שעוסקים באודיו מתנקזים לדו-ערוצי, היה ניסיון להעביר נושאים טכניים ו-"וודואיים" לפורום אודיופיליה אבל זה לא כל כך תפס.
מה שקורה בפורום הדו-ערוצי שרובו, לא כולו Dan, שהוא עוסק ברכישות ושידרוגים שגם הם רכישות, שמתי לב שמדי פעם מי שמנסה לפתוח שרשור על התנסות אודיופילית אחרת מקבל תגובות לועגות או תגובות שלשרשור שלו אין ערך של ממש, אווירה כזו לא תשמר חלק מהחברים בפורום ובטח לא תגרום לחדשים להצטרף.
ועכשיו תגיבו בלעג וציניות על הפוסט הזה רק להוכיח שאני צודק.

סיימתי עכשיו לצפות בסדרת טלוויזיה בריטית חדשה ומעולה, כל הפרמטרים מהמשחק הנהדר והעבודה הטלוויזיונית ככלל, רציתי לכתוב את ההמלצה בפורום 'טלוויזיה' ומה שגיליתי שהפוסט האחרון שם נכתב בנובמבר 2024, תעשו עם המידע הזה מה שאתם חושבים.

נערך לאחרונה ב:
באתר יש קטגוריות אך רוב הפוסטים שעוסקים באודיו מתנקזים לדו-ערוצי, היה ניסיון להעביר נושאים טכניים ו-"וודואיים" לפורום אודיופיליה אבל זה לא כל כך תפס.
ברור -- הרי עבור רוב האודיופילים בעולם, אודיו הוא דו‑ערוצי. העוסקים ברב‑ערוצי עבור אודיו, בניגוד לקולנוע ביתי -- הם מיעוט שבמיעוט (שכולל אותי), ובהינתן שהרבה כאן אודיופילים, ואחוז ניכר מהציוד שדנים בו הוא דיגיטלי, כנראה שהקטגוריות של "אודיופיליה" ו"העולם הדיגיטלי באודיו" לא נתפסות כמאוד נחוצות או נפרדות עבור רוב הכותבים.

יש היגיון בהפרדה של פטיפונים וצליל אנלוגי, כי יש בו הרבה דברים שרלוונטיים רק לזה, אם כי יש הרבה שמשותף גם עם דו‑ערוצי.

מה שקורה בפורום הדו-ערוצי שרובו, לא כולו דן, שהוא עוסק ברכישות ושידרוגים שגם הם רכישות,
אני לא בטוח שסטטיסטית רוב (כלומר מעל 50%) הפוסטים והתגובות הם על רכישות ושידרוגים, אבל אם כן, זה סביר מאוד שיהיה כך. הרי לאנשים אין בדרך כלל משהו ביומיום שמהווה טריגר עבורם לכתיבת פוסט בפורום, בעוד שרכישות, שידרוגים והתייעצויות הם טריגרים טבעיים ורצויים.

שמתי לב שמדי פעם מי שמנסה לפתוח שרשור על התנסות אודיופילית אחרת מקבל תגובות לועגות או תגובות שלשרשור שלו אין ערך של ממש, אווירה כזו לא תשמר חלק מהחברים בפורום ובטח לא תגרום לחדשים להצטרף.
יש לי זיכרון קצר, אבל אני לא זוכר הרבה פוסטים על "התנסות אודיופילית אחרת", וכאלה שהתגובות להם היו בהכרח לועגות, למעט פוסט אחד שלך לאחרונה, אלא נראה לי שהוא מייצג משהו מעבר לעצמך, או איזושהי "התנסות אודיופילית אחרת" מעבר לדברים הסטנדרטיים והנדושים של:
  1. אנשים שבטוחים שהמערכת שלהם נשמעת בדיוק כמו המציאות
  2. מתגעגעים למערכת קודמת שלהם אחרי שרכשו משהו שעלה להם הרבה כסף ומאמץ, ושאמור היה לכאורה להיות טוב בהרבה
  3. זוכרים בדיוק את ההערכת הישנה שלהם, שלא היה בה שום דבר מיוחד
הדבר היחיד שהיה שונה מפוסטים אחרים היה התייחסות לכמה נגנים ליד הסופר -- אולי נותן צבעוניות ספרותית, אבל לא מעבר לזה.

אז קיבלת תגובה עניינית, בדיוק למה שכתבת, ושדרך אגב, היא לא נכתבה בזלזול, אלא כציון עובדות מוכרות וידועות, והסברים לגבי הנאמר, אבל מאז ועד שהלכתי לישון, כל התגובות שלך ביזו את עצמך, ובזבזו זמן שלך, שלי ושל מי שטרח לקרוא, על ניסיונות להוריד אותי מהנושא.

ועכשיו תגיבו בלעג וציניות על הפוסט הזה רק להוכיח שאני צודק.
גם עכשיו עניתי לך בלי לעג או ציניות, למעט אולי הרמת גבה לגהי "התנסות אודיופילית אחרת", ואני לא רואה במה אתה לכאורה צודק.

סיימתי עכשיו לצפות בסדרת טלוויזיה בריטית חדשה ומעולה, כל הפרמטרים מהמשחק הנהדר והעבודה הטלוויזיונית ככלל, רציתי לכתוב את ההמלצה בפורום 'טלוויזיה' ומה שגיליתי שהפוסט האחרון שם נכתב בנובמבר 2024, תעשו עם המידע הזה מה שאתם חושבים.
אין שום צורך לעשות משהו עם המידע הזה. זו לכל היותר הוכחה בלתי נחוצה לכך שמי שפעילים (יחסית) בפורום הזה מתעניינים באודיו, בעיקר בדו‑ערוצי, ולא בטלוויזיה. אז מה?

מסכים עם כל מילה שכתבת, דרך אגב אתה הסיבה המרכזית לעזיבה ולאי כניסה של חדשים לפורום, אפילו הייתי נותן לך את התואר 'מכונת רעל', לא יתכן שאנשים יפחדו לרשום משהו בפורום מפחד התגובות שלך ואל תגיד לי שזה רק אני, יש לך הפרעת אישיות ואל תשאל אם למדתי מקצוע רלוונטי, מפנה אותך ל DSM5 אתה כבר תמצא את הסעיף המתאר אותך.

נערך לאחרונה ב:
מסכים עם כל מילה שכתבת, דרך אגב אתה הסיבה המרכזית לעזיבה ולאי כניסה של חדשים לפורום, אפילו הייתי נותן לך את התואר 'מכונת רעל', לא יתכן שאנשים יפחדו לרשום משהו בפורום מפחד התגובות שלך ואל תגיד לי שזה רק אני, יש לך הפרעת אישיות ואל תשאל אם למדתי מקצוע רלוונטי, מפנה אותך ל DSM5 אתה כבר תמצא את הסעיף המתאר אותך.
וואו, מי שמדבר על רעלים -- כמה הצלחת לדחוס ב-3 שורות!

התרשמתי!

מעניין...
מי אתה בכלל שתעביר ביקורת על עמיר? לפני ששופטים אנשים שתרומתם לתחום ולפורום מוכחת לאורך שנים, אולי כדאי קודם להציג מה אתה עצמך הבאת, חידשת או תרמת לקהילה. בוא נתחיל מהבסיס, מי אתה, ומה התרומה שלך לתחום?

ועוד משהו: בכל מה שכתבתי, השתדלתי מאוד לא להתייחס אליך אישית, רק למה שכתבת. לעומת זאת, אתה באופן עקבי מעביר את הפוקוס אלי אישית, ועוד על תקן של עוד פסיכולוג אינטרנטי בגרוש.

כבר ברור שפשוט אין לך מה לומר על שום דבר שדנים עליו, אפילו כשדנים במשהו שאתה עצמך העלית. גיא קלע בול לנקודה:
אתה מדבר שטויות, אתה לא מייצג חלקיק ממה שאתה חושב שאתה מייצג ועד כה כל תגובה שלך לא תורמת ולא מקדמת דבר בפורום או התחום. להיפך. נוסיף על זה שבאופן גורף התגובות שלך ברוח שלילית ולא נעימות גרידה ונקבל חבילה של כלום ושום דבר חיובי. פשוט אדם לא נעים. נקודה.

תעצור חביבי!! רמזור אדום לפניך. וכן, הניידת עומדת בצומת ואפילו לא סמויה. עכשיו אתה יכול לשחק אותה גבר ולחצות בפול גז באדום ואז הסוף יהיה ידוע מראש ולא יעזרו לך פרופגנדות ומשחקי היתמות. אווו שאתה יכול לשים לב לדרך שבה אתה נוהג, לבלום ולעצור לפני קו העצירה.
הבחירה שלך. בהצלחה.

• Like
Reactions: AK1
ועוד משהו: בכל מה שכתבתי, השתדלתי מאוד לא להתייחס אליך אישית, רק למה שכתבת. לעומת זאת, אתה באופן עקבי מעביר את הפוקוס אלי אישית, ועוד על תקן של עוד פסיכולוג אינטרנטי בגרוש.

כבר ברור שפשוט אין לך מה לומר על שום דבר שדנים עליו, אפילו כשדנים במשהו שאתה עצמך העלית. גיא קלע בול לנקודה:
ספרת כמה פעמים, אני מניח אלפים, הגבת בצורה משפילה ו/או מורידה לאנשים בפורום? אתה משליט סוג של טרור כאן וכל הידע שלך שווה כקליפת השום ברגע שזה מה שאתה עושה. עדיף שתפתח בלוג או תכתוב ספר ותפסיק להכניס אנשים ללחץ בציפיה איך AK1 ישפיל אותי הפעם.

ספרת כמה פעמים, אני מניח אלפים, הגבת בצורה משפילה ו/או מורידה לאנשים בפורום? אתה משליט סוג של טרור כאן וכל הידע שלך שווה כקליפת השום ברגע שזה מה שאתה עושה. עדיף שתפתח בלוג או תכתוב ספר ותפסיק להכניס אנשים ללחץ בציפיה איך AK1 ישפיל אותי הפעם.
אני לא סופר ולא פסיכולוג, ואתה שוב מסיט את הדיון לפסים אישיים. מה שאתה עושה באופן עקבי נקרא "אד הומינם" -- טכניקת ויכוח פסולה שבה תוקפים את הדובר במקום את דבריו -- וזה מגיע למימדים פתטיים.

אני לא חושב שאני עולה על אחרים בידע או בחוכמה. אני לא אוהב אי‑דיוקים ומתייחס אליהם, אבל לא כהוכחה שאני יותר ידען או חכם: אין לי מה להוכיח דבר שאני מראש לא חושב שהוא נכון, ואני לא מתעסק בזה, או בכמה הידע שלי שווה לכאורה ולמי.

לי לגמרי ברור שעל כל פריט מידע שאני במקרה יודע, קיימים בדיוק אינסוף אחרים שאיני יודע, ושמי שהתייחסתי לאי‑דיוקים בדבריו בנושא מסוים, סביר שהוא יודע הרבה יותר ממני בנושאים אחרים. אז כל הפסיכולוגיה האינטרנטית שלך שווה לאתה יודע מה.

אני לא מתפלא שאת חשיפת העובדה שאין לך שום דבר לומר -- אפילו על דברים שאתה עצמך אמרת -- אתה מגדיר כ"טרור" ו"השפלה", מבלי לקחת שום אחריות על הצד שלך בעניין. אולי כדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה כותב דברים מפוקפקים, ואולי תמצא משהו רלוונטי לומר כשמתייחסים למה שכתבת בפועל -- במקום לתקוף את מי שטרח להתייחס לזה.

אד שמומינום.
נניח שלגביי אני טועה, מה עם מה שעוללת ומעולל לעשרות רבות של אנשים אחרים? זה לא פרי מוחי הקודח זה מה שהם סיפרו וכתבו עליך. אני מתפלא איך לא מזהירים אותך מפני עצירה בצומת, שמת עצמך בפורום לשופט ותליין, הבריון השכונתי.

אד שמומינום.
נניח שלגביי אני טועה, מה עם מה שעוללת ומעולל לעשרות רבות של אנשים אחרים? זה לא פרי מוחי הקודח זה מה שהם סיפרו וכתבו עליך. אני מתפלא איך לא מזהירים אותך מפני עצירה בצומת, שמת עצמך בפורום לשופט ותליין, הבריון השכונתי.
אם אתה שמח בבורותך, לא מפריע לך להשתמש בטכניקות פסולות, ומעדיף להמשיך לנסות להציג אותי באור שלילי, אני מפהק ועובר הלאה.

אני לא שם עצמי לשום דבר, לא מתעסק בלשפוט אנשים, לכל היותר לדייק את מה שהם כותבים, ואין תליות, הכל פרי דמיונך הקודח. כנראה שאתה צריך להפנות את הפסיכולוגיה האינטרנטית בגרוש שלך כלפי עצמך, או להיעזר בפסיכולוג או פסיכיאטר אמיתי, וזה לא יהיה בגרוש.

יאללה עמיר, מיצינו. שחרר.

• Like
Reactions: AK1

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור