מה הרמקולים הכי טובים ששמעתם?

• פותח הנושא פותח הנושא Audionut
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Audionut

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
8
בחירה שלי -

Focal Diablo Utopia​

הטוויטר בריליום שלהם זה פשוט ליגה אחרת

זה רמקול מדהים. ווקאל נשי נשמע מעולה

תמונות מצורפות

• 71rY4ucLSpS._AC_UF894,1000_QL80_FMwebp_.webp
    71rY4ucLSpS._AC_UF894,1000_QL80_FMwebp_.webp
    KB 111.7 · צפיות: 20
  • Like
Reactions: gtr
השאלה לא הגיונית בכלל זה תלוי בעוד אינספור מרכיבים ובראשם החדר.
היו לי b&w שהשילוב איתם היה הכי טוב שהיה לי שילוב מגבר רמקול נטו, דגם 805 וואו (חייב סאב איתם)! , פעם שמעתי זוג פולריינג פוסטקס עם אלמנט 1 והם היו חלום ( דיי מוגבלים לא מחזיקים כל הטווח) אם להתנתק מאלמנט הכסף: וורפידל לינטון איתם הגעתי לתוצאה הכי טובה והיו לי עשרות יקרים מהם (לא מוצא משהו ששובר אותם רמה של וואו). הרמקול הכי טוב ששמעתי אי פעם היה VMPS באמת נפלתי מהם אבל לא היה לי הכסף דאז לקנות אותם, אלו: https://www.facebook.com/WoosterVin...-took-in-these-huge-vmps-sp/3375769035825896/.
שמעתי מערכות יקרות מאוד אצל אנשים ומאף אחת לא נפלתי הכל רדוד ונטול חיים (דווקא ככל שעולים בכסף העסק הולך אחורה מבחינת צליל), כל המוזיקה וכלי נקישה שכולם מדגימים איתם (בהירות וצלילות למות לא מבין איך אפשר לחיות עם זה אחרי הוואו הראשוני עם מוזיקה אמיתית) כבר יצאו מכל החורים, כלום האמת כבר לא מרגש אותי כבר, פוקל דיאבלו אוטופיה שמעתי אצל מישהו וגם הרצפתי שלהם בהחלט מרשים בבניה ובמחיר אבל תוצאה הסונית שלהם הייתה פחות (סורי) שאלה מפגרת האמת.

נערך לאחרונה ב:
  • Like
Reactions: gtr
השאלה לא הגיונית בכלל זה תלוי בעוד אינספור מרכיבים ובראשם החדר.
היו לי b&w שהשילוב איתם היה הכי טוב שהיה לי שילוב מגבר רמקול נטו, דגם 805 וואו (חייב סאב איתם)! , פעם שמעתי זוג פולריינג פוסטקס עם אלמנט 1 והם היו חלום ( דיי מוגבלים לא מחזיקים כל הטווח) אם להתנתק מאלמנט הכסף: וורפידל לינטון איתם הגעתי לתוצאה הכי טובה והיו לי עשרות יקרים מהם (לא מוצא משהו ששובר אותם רמה של וואו). הרמקול הכי טוב ששמעתי אי פעם היה VMPS באמת נפלתי מהם אבל לא היה לי הכסף דאז לקנות אותם, אלו: https://www.facebook.com/WoosterVin...-took-in-these-huge-vmps-sp/3375769035825896/.
שמעתי מערכות יקרות מאוד אצל אנשים ומאף אחת לא נפלתי הכל רדוד ונטול חיים (דווקא ככל שעולים בכסף העסק הולך אחורה מבחינת צליל), כל המוזיקה וכלי נקישה שכולם מדגימים איתם (בהירות וצלילות למות לא מבין איך אפשר לחיות עם זה אחרי הוואו הראשוני עם מוזיקה אמיתית) כבר יצאו מכל החורים, כלום האמת כבר לא מרגש אותי כבר, פוקל דיאבלו אוטופיה שמעתי אצל מישהו וגם הרצפתי שלהם בהחלט מרשים בבניה ובמחיר אבל תוצאה הסונית שלהם הייתה פחות (סורי) שאלה מפגרת האמת.

זאת היכולת שלי, שאלות מפגרות בלבד.

Audio Dog is back

And it seems like no one cares.
איכפת וחצי.
שוב, כל עוד לא נחצים קווים והדיון שומר על שיח ראוי הכל בסדר. גם אם זה משהוא שלא בא לכם טוב.
גם לי יש כאלה. הכל טוב.

אז הנה אני מודיע לכל החוששים שמה הופקר הש"ג: אני בעמדה עם כוננות מלאה ומדוגמת. סבבה...
עכשיו כולם מוזמנים לשתות מים קרים.

PEERLESS , לא זוכר איזה דגם זה היה...

אקפלה עם טוויטר פלזמה המטורף בתערוכה האחרונה בכפר המכביה ב 2019.

God
נא לדייק, תודה
א. זה היה מדויק
ב. אתה רק מחזק את הטענה...

איכפת וחצי.
שוב, כל עוד לא נחצים קווים והדיון שומר על שיח ראוי הכל בסדר. גם אם זה משהוא שלא בא לכם טוב.
גם לי יש כאלה. הכל טוב.

אז הנה אני מודיע לכל החוששים שמה הופקר הש"ג: אני בעמדה עם כוננות מלאה ומדוגמת. סבבה...
עכשיו כולם מוזמנים לשתות מים קרים.
השאלה היא האם מקובל על הנהלת האתר שמי שהושעה שוב ושוב יכול לחזור שוב ושוב, פשוט על ידי פתיחת משתמש חדש כל פעם.

א. זה היה מדויק
ב. אתה רק מחזק את הטענה...

השאלה היא האם מקובל על הנהלת האתר שמי שהושעה שוב ושוב יכול לחזור שוב ושוב, פשוט על ידי פתיחת משתמש חדש כל פעם.
זו שאלה מצוינת וגם שאלה לא פשוטה (למרות שרבים יגידו שזו שאלה פשוטה עם תשובה עוד יותר פשוטה).

אנסה להשיב קצר וענייני:

1. השעיה / הרחקה לצמיתות מהאתר היא פעולה קיצונית שלא פשוט לקבל אותה. למרות שיש שיגידו שזה "כולה כמה קליקים". אז המשמעות של פעולה כזו היא מעבר לכמה קליקים. תפקיד המבוגר האחראי כאן נושא עימו הרבה מעבר לנראה ישירות לעין;
* שמירה נהלי האתר
* כיצד זה פגוע בקידום התחום בארץ (כל מהות הקמת האתר הזה...)
* שמירה על חופש ביטוי ואי סגירת במה בפני כאלו שחושבים אחרת (לאזן את זה באתר שאיננו דמוקרטי זה מאתגר)
* שיקול השל הצד השני - תמיד יש כזה. גם כשמהרגע הראשון ברור לאן זה הולך
* ראיה כללית והמוניטין של האתר, כיצד ומה המסר שעובר בציבור הרחב שלרוב רואה או שומע רק חלק מהתמונה הכוללת (כמעט תמיד זה המצב) במיוחד אצל הדור הצעיר יותר.

בקיצור, יש כאן מגוון שיקולים שלוקחים בחשבון.
עם זאת, כשנחצים קוים (בדרך כלל לאחר מספר אזהרות, הסוף די כותב את עצמו).

2. לגופו של העניין הספציפי שלפנינו.
אני מבין את התחושות והתגובות של חלק מהחברה פה. לגיטימי 110%.
אני חי צמוד את הפורום הדו ערוצי שנים רבות בדיוק כמו רבים פה וכאן בחרתי להתנהל בכובע של צוות האתר ולא של חבר הפורום ועל כן למרות שכרגע אני סובלני וסבלני, אני יודע שאני צריך לעקוב ברמה שעתית. לא נולדתי אתמול. הרי מזהים את "הגירוד" מק"מ רבים...
השעיה לצמיתות היא מוצא אחרון. אז יש תקופת צינון. ואז עוד אחת, ולפעמים עוד אחת נוספת. בואו ניקח דברים בפרופורציה כן... פורום אודיו חברים, כן. לא סודות מדינה ולא חיי אדם.
חסימה לצמיתות תהיה (אם וכאשר) אחרי שגם בוצעה בדיקה מדויקת שאכן מדובר באותו "אמן מסיכות" ובאמת המסר לא נכנס לבנאדם למרות שמצד האתר נעשה מעל ומעבר, ואז באמת שלום ולא להתראות. כרגע, אנחנו עוד לא שם (קרוב מאוד אבל עוד לא).

ולך Audionut, בוא חביבי... בין אם אתה חדש כאן ובין אם אתה פוקד אותנו שוב ביעני "מסווה חדש", שים לב בבקשה על עובי הקרח עליו אתה מחליק. עצה חברית באמת.

בהצלחה!

"אמן מסיכות"
רב-אמן

בחיית עמיר שחרר אותנו מכל הקונספירציות שלך ותן לבן אדם להנות מהספק.;)

טוב טוב עמיר, בוא נעצור רגע בבקשה. הלכת רחוק עם ההשוואה הן ברמה הטכנית והן ברמת הפרופורציה.
אנחנו כאן באתר פורום אודיו. בוא.... לא בשיקולי שחרור אסיר המסכן את שלום הציבור. בוא ניקח דברים בפרופורציה!!!

באשר "לכולנו הסובלים",
יש משהו אחד שכמעט תמיד ובאחוז די גובהה אותם "סובלים" שאתה מדבר עליהם (כולל אותך) לא מפנימים: הטרלות ניזונות ומתקיימות רק כאשר מתייחסים ומזינים אותן. זה החמצן שלהן.
התעלמות ודילוג הלאה הוא ניסיוב יעיל מאוד להטרלות. אך משום מה יש אנשים שקשה להם לדלג הלאה ועוד כשהם רואים את הבור העמוק באופן ברור עדיין קופצים פנימה קפיצת ראש אולימפית. go figure...

לעניין שיקולי ונהלי האתר והפרשנות שלך ל-"השתנה בקשת". לא שתן ולא קשת.
אמרתי ועומד מאחורי עמדתי. מגמת הסלחנות איננה אינסופית ולשם כך עוקבים ושמורים על הסדר. הכל טוב.

אגב,
שים לב לכמה תגובות עד כה... שים לב גם לאמוציות בתגובות לרבות שלך. זה לא נשימת חמצן למטריל, זו ארוחת מלכים.
שוב, במידה ואכן מדובר על אותו אדם...

טוב טוב אמיר, בוא נעצור רגע בבקשה
עמיר ב-ע'.

בסדר, מחקתי

ערכתי ל-'ע'.

אתה לא צריך למחוק. גם לא בקישתי או אפילו רמזתי לזה.
הבאת את דעתך ומחשבותיך ואני השבתי. אין כאן צורך למחוק דבר.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור