כבלים למישהו יש הסבר איך אותו הכבל התייקר ב 100% בקצת שנים?

• פותח הנושא פותח הנושא gse
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

יש לך אבחנות ״ מקצועיות ״ , האם יש לך הכשרה לזה או סתם נוח לך להפיל את הכותב כלא נורמלי , שיכור , בהתקף פסיכותי , מאיפה צצת כטרול , נכון ! שניצל מעצבן , אבל לא לרמה לספוג כאלו העלבות ממך ,אולי מישהו יסביר לך , מאחל לך בריאות גופנית ונפשית בעיקר ( האמת נהנה לקרוא את הדלות הקטנונית בדבריך)

תמיד היה פה איזה ״זבל תורן ״ , ברוך הבא!

תגיד הסנפת את כל הבלון של הניטרוס אוקסיד בשביל הפציינטים? אתה או מסטול או בהתקף פסיכוטי.
תגיד , אתה בטוח שמותר לך להתבטאות ככה כלפי כשעברת מתחת לרדאר של המנהלים ?
שמעתי שאתה מתקין דודי שמש ושסולקת מהאתר בשם אחר ,גיא , נמר ! מה זה ?

תגיד , אתה בטוח שמותר לך להתבטאות ככה כלפי כשעברת מתחת לרדאר של המנהלים ?
שמעתי שאתה מתקין דודי שמש ושסולקת מהאתר בשם אחר ,גיא , נמר ! מה זה ?
ביום שישי הגבת על התגובה שלי (לאחר שכתבת משהו לא ברור שיכנס בי אוטובוס), לא הגבתי יותר כי אני יודע איזה טיפוס אתה והנה ארבעה ימים חלפו ושוב אתה לא יכול לשלוט ברגשות שלך, יש לך בעיה בוויסות ריגשי זה ברור וזה לא משנה אם אתה פרופסור לכירורגיית פה ולסת, אתה מחרבש שירשורים, מעליב ופוגעני, וכאשר מאכילים אותך קמצוץ ממה שבישלת אתה רץ להתלונן, תתבגר ולך למטפל.
רק תראה איך הראש שלך פועל: עשית חיפוש "גד חשמלאי" מרחוב מסוים ומצאת את זה:
'דפי זהב'
גד חשמלאי - גדעון 3, חולון שגם מתקין דודי שמש ומזה הסקת שזה אני ואתה מכנה אותי "מתקין דודי שמש", כמה עלוב, העלבת אדם אחר שאינו קשור בשל מקצועו, מאחל לך בריאות, בעיקר נפשית.

נערך לאחרונה ב:
סיימתם??
יאללה נראה לי מיצינו. או שהפוסט יחזור לנושא המקורי או שייסגר.
בהצלחה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור