כבלים למישהו יש הסבר איך אותו הכבל התייקר ב 100% בקצת שנים?

• פותח הנושא פותח הנושא gse
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

gse

אוהב את התחום
מעורבות
21
נקודות
18
כבל חשמל של 'סימפוניק ליין' יש אחד כזה, עלה לפני שנים ספורות אלף ש"ח לא השתנה ועכשיו עולה אלפיים.
בדקתי את מחירי הפלאגים הבסיסיים ביותר שיש לו, תקע שוקו מסחרי רגיל שעולה שישה יורו אותו מחיר של התקע iec שוּרטר 4782.

יש תרופות, מוצרי מזון ומוצרי צריכה שהתייקרו פי שתיים בתוך שנים בודדות.

מחפש חוסר היגיון בתמחור, דירה בישראל. משלמים מיליונים כדי לקבל 4 כיווני טילים. למה, ככה.

קיצר, לא תמיד יש היגיון בתימחור, ולא תמיד אנחנו יודעים הכול - התייקרות חומרי גלם, עבודה, מיצוב, משלוח, וכו'.

נערך לאחרונה ב:
יש תרופות, מוצרי מזון ומוצרי צריכה שהתייקרו פי שתיים בתוך שנים בודדות.

מחפש חוסר היגיון בתמחור, דירה בישראל. משלמים מיליונים כדי לקבל 4 כיווני טילים. למה, ככה.

קיצר, לא תמיד אנחנו יודעים הכול - התייקרות חומרי גלם, עבודה, מיצוב, וכו., כמו שלא תמיד יש ההיגיון בתמחור.
תודה על התשובה המפורטת, אני יותר מתחבר לתשובה של moshem.

אני מניח ששילוח ימי לישראל (ככל שמדובר על מוצר מהמזרח) התייקר משמעותית מאז שהחות'ים סגרו את מפרץ עדן.
בפעמים האחרונות שהייתי באילת נדהמתי מכמה שהנמל שומם.
אני לא יודע לחשב מה מרכיב השילוח בעלות הכוללת.
מסתמא, אם לא היה מי שיקנה ב 2000 היו מוכרים בפחות.

שילוח ימי אפשר לחשוב מי ישמע מביאים מכולות מי בכלל קונה פה כבלים כאלה ... המחיר חייב לעלות אני מתפלא שרק הכפיל

חפש יד שניה מלפני 10 שנים , הנחושת יותר טובה , העבודה טובה יותר , ואל תתיחס למריעים למוצרים חדשים , כי הם טמבלים !

עושה בקלות כבל שמפרק נורדוסט וכל מיני

מעצבן את כולם , מה אומר גיא ?

צריך אחד כזה בפורום

תנסה captovator משומש ותבין ההבדל או לומינטה ( יקר)

קנה שנאי מבדל , אפילו תוצרת הארץ

מאוזן רצוי

אולי תסתום !

תגיד יאחתיכת נודניק , מה נדבקת לשלילה שלי , האם אני נחות בעינך , כחירורג מומחה נראה לי שיש לי יותר שנות לימוד מה iq שלך , רד ממני דחוף!

אין ך מה ללמד אותי אחרי 50 שנה של עיסוק בתחום כתחביב אומנם , איזה קורס באלקטרוניקה לא הופך אותך למבין כשאני מוקף במומחים בכל תחום כולל בחול , תמשך הסאגה פשוט אחסום ובא לציון גואל ( מקווה שמבין )

מאוד נוח להכנס בך באוםטובוס בשלילה למרות שמעדיף לנהוג

מאוד נוח להכנס בך באוםטובוס בשלילה למרות שמעדיף לנהוג
תגיד הסנפת את כל הבלון של הניטרוס אוקסיד בשביל הפציינטים? אתה או מסטול או בהתקף פסיכוטי.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור