מה הקשר בין קומפרסור ,מכונת כביסה ,נעלי ריצה ותחתיות למניעת ויברציות מתחת לדגלי אודיו

• פותח הנושא פותח הנושא שניצל
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אדוני. אתה מפרסם פה התנסויות סובייקטיביות לגבי כבילה תוצרת עצמית במשך שנים ואף פעם לא פרסמת גראפים או בדיקות, אשמח לראות כאלה או שאתה אומר שתעשיית הכבילה זה בולשיט, אנא עזור לי.

נערך לאחרונה ב:
תכתתוב בחיפוש סרטון ״ sad and happy balls “ זה מה שיש לי , אולי תבין עם השטויות שלך על איטום גגות

תכתוב בחיפוש ״sad and happy balls” ואז תבין עם השטויות שלך על איטום גגות , תפרסם אם תוכל הסירטון , לא מצליח , אולי מיכאל

מה שתגיד. הפי בולז...אם זה מרגיע אני קונה

גיא , אולי תצליח לפרסם הסרטון , מיכאל , נמר , מישהו?

אם תעלה על הגגות אז יהיה ״ אטום על הגג״

תודה מיכאל, מה תאמר. עכשיו cute, כאלה כדורים בדיוק יש חמישה מתחת כל מגבר , איטום , מה?

הרסונטורים (למניעת רעידת אדמה ❤️‍)

תמונות מצורפות

• IMG_9979.png
    IMG_9979.png
    KB 417.4 · צפיות: 38
אתה יודע מה הקטע? אתה מנסה גם קיני רוק של סנוניות מתחת למכשיר ובהחלט זה משנה כמו לשים שניצלים מתחת לפרה אמפליפייר כי יש לך את ההרשאות פשרות הכלכלית

אתה מבין שסורבוטן זה חומר איטום בעיקר לגגות? אני לא מבין אותך, אתה יכול לרכוש מה שבא לך ועדיין הולך שולל אחרי בולשיט ברשת.
זה בולשיט והשני לא ?

לא חסר לנו אדיוטים פה

הרסונטורים (למניעת רעידת אדמה ❤️‍)

לא חסר לנו אדיוטים פה
תודה שאיששת את מה שאמרו לי לגבי האתר, אני רואה אודיפיליה כאחד שלא הולך שבי אחר מניפולציות בצליל, עם תג מחיר

התכוונתי אליך ספציפית , מוצף רעל !!! לגבי כבלים מספיק לי לשמוע , כמעט לא מדיד ההבדל ,מדדת מימך משהו נשמה?

דיברנו על מלחמה ( אתה) , אז כנראה באה ( איטום גגות אלעק)

מאיפה בא האקוטי ( דלקתי חריף) לכאן?נחסמת יקירי !

אתה מחליט מי יחסם? אם כן על סמך הפוסטים שלי המצב עגום. תחפש מה זה ecute ותראה שמדובר על פלורליזם לא דיקטטורה מוזר שכמוך.

מים קרים לכולם על חשבון הבית.
יאללה שבוע טוב שיהיה.

ובאשר ל- sorbothane,
משתמש בזה כבר כמה שנים במקומות ובתצורות שונות במערכת. כולן DIY.
עושה עבודה ללא ספק רק מה, צריך לדעת איך ומה: צפיפות חומר, עובי, כושר העמסה וכו׳.
קיצור, מניסיוני זה עובד חבל״ז אבל צריך לדעת כיצד ליישם.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור