סטרימינג לעומת CD

• פותח הנושא פותח הנושא matanoosh
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אני ניסיתי הכל בעזרת מיכאל 123 שהוא גאון מחשבים , בקיצור התוצאה הטוב. ביותר בסטרימינג הוא עם מחשב סופר חזק ומושקע של pink audio שנבנה במיוחד אין עליו כלום למעט רון טידל וקובות, כל זה מחובר לממיר ״ דיסקרט״ של emm , החיבור הוא דרך כל אמץצעי שיש כולל בידוד גלוני מיוחד ל usb , בנוסף זוג רומקרקשיין שהופכים הכל לזהב , הדברים הללו אינם יקרים כמו רוב המוצרים שחלקכם מתהדרים בהם , כך גם שאר החברים הקרובים שלי עם מערכות פצצה מכל מיני , אבל לא מלקו ושאר הכוכבים המנצנצים בשמיים מעוננים , בקשר למתנוש , לא מבין איך שומע אבל מכיר כמה רופאים בצפון שיוכלו לעזור, מוזמנים לשמוע ולירוק רעל כרצונכם עם זוג מערכות נפרדות ,יש פה עצות אחיתופל למכביר ! אוהב לקרוא מה שאתם כותבים !

קצת לא נעים לי להיות בניגוד לזרם של כמה כוכבים כאן עם כיס רחב ופאסון בשמיים בעוד שאני שומע עם אלטק בן 40 כשלידו אומנם אחד הרמקולים הנחשבים , והנה מעדיף בקטנה האלטק או כתף אל כתף , עוד תופעה שרצוי שתדעו , הכבלים הישנים שנמכרים במחירים מגוחכים יותר טובים , הנחושת יוצרה במזרח טהורה לחלוטין , מי בונה היום כבלי כסף טהור במשקל כבד , כולם מצפים ( חמוד)סויצים של פעם היו מוזני סוללות , לא רואים ממטר סוויטץ מודרני , ועוד הרבה מתחום הdiy כמו כבלי jena labs , שעולים עשיריה ואפשר לעשות לבד בעשירית מחיר בדיוק אותו דבר , רק צריך ידיים , ושבת מהבוקר לערב, ( שושו , שלח להם תמונה , הרי הוא אצלך בהשאלה )

קצת לא נעים לי להיות בניגוד לזרם של כמה כוכבים כאן עם כיס רחב ופאסון בשמיים בעוד שאני שומע עם אלטק בן 40 כשלידו אומנם אחד הרמקולים הנחשבים , והנה מעדיף בקטנה האלטק או כתף אל כתף , עוד תופעה שרצוי שתדעו , הכבלים הישנים שנמכרים במחירים מגוחכים יותר טובים , הנחושת יוצרה במזרח טהורה לחלוטין , מי בונה היום כבלי כסף טהור במשקל כבד , כולם מצפים ( חמוד)סויצים של פעם היו מוזני סוללות , לא רואים ממטר סוויטץ מודרני , ועוד הרבה מתחום הdiy כמו כבלי jena labs , שעולים עשיריה ואפשר לעשות לבד בעשירית מחיר בדיוק אותו דבר , רק צריך ידיים , ושבת מהבוקר לערב, ( שושו , שלח להם תמונה , הרי הוא אצלך בהשאלה )
יש אנשים מתנשאים בתחום שחושבים שהם מבינים משהו בסאונד והם לא מבינים כלום
לעומת זאת יש אנשים כמוך שלא רק שהם מבינים על מה הם מדברים אלא יש בך את היושרה כדי להגיד שהיקר הוא לא תמיד הכי טוב אחרי שניסית את שניהם ואין בך התנשאות בכלל
ואת זה צריך מאוד להעריך:בעד:

תודה! אני לא ניסיתי להתחכם. ניסיתי לייתר קופסה אחת. בינתיים הצלחתי. מה שהיה קודם, ששימש כשרת רון, נשמע טיפה'לה פחות טוב מהנאס. אחת הסיבות שרציתי להריץ רון על הנאס היא בגלל שהקבצים יושבים באותו מקום.
אבל הבנתי, זאת לא הדרך. עכשיו, כדי לתקף את הגישה שאתם מציעים, ולהתמקד בשרת - לפני שאני שם 30,000 על אנטיפודס, אני רוצה לעשות ניסוי כלים ולראות מה ההבדלים שזה עושה. איך הייתם מציעים ללכת על זה? ה- TOTALDAC תומך ב:
UPNP/DLNA, RoonReady (Roon RAAT), Squeezelite, NAA and airplay

לצורך הניסוי אני יכול להעתיק קבצים למחשב שמשמש כשרת. אבל חוץ מרון, צריך בכלל שרת לשאר הפרוטוקולים האלה?

יש תוצאות? מעניין אותי מאד שינוי בסאונד כתוצאה מקונפיגורציה של הרשת. אני לא איש רשתות וכל קינפוג כזה יעלה לי בדם, יזע ודמות של צ'אטגפט. אני גם לא בטוח שהחומרה שלי תומכת בזה.. שני סוויצ'ים של NETGEAR, אחד מהם הוא managed. (בנוסף לאודיופילי של מלקו)

כלומר שהסטרימר וה- NAS יהיו תחת אותו סוויץ'? חביב. שווה לבדוק.

לצערי, זמין רק ב- IOS...

גם סוג של פרוטוקול? אז גם פה, הסטרימר אמור להיות התקן קצה? זה שומר על ביט פרפקט? אין מניפולציות על הדאטה?

תודה לכולכם! :)
תראה , מהנסיון שלי , לא משנה מה תשפר בדרך , התרומה הכי גדולה זה להחליף את הנאס באחד מהפתרונות שהצעתי , כאשר האנטיפודס הכי ורסטילי ומאפשר עבודה עם רון.

בינתיים תנסה לחבר לסוויץ מלקו את הנאס והסטרימר, בראוטר תנתק את הזנת הרשת למנוע הפרעות ותעבורה , אתה תשאר עם רשת וויפי כדי לשלוט בנאס . את הנאס תפעיל עם האפליקצית הניגון שלהם במקום רון - ותבדוק אם יש שיפור .
בהצלחה

אלדר , אני לא חולק שיש לך פתרון איכותי לניגון , אבל במקרה שלך המחשב הוא - סטרימר , אחסון ורום קורקשיין.
אתה הבאת רק סטרימר להשוואה מולו - אז זה לא ממש תפוחים לתפוחים .
במקרה של מתן , ההמלצה היא למצוא פתרון אחר לנאס . אם הוא לוקח מחשב כמו שלך , אז הוא גם לא צריך סטרימר .. זה כיוון אחר , ויכול להיות מוצלח - אבל לא מה שהוא שאל …

אלדר , אני לא חולק שיש לך פתרון איכותי לניגון , אבל במקרה שלך המחשב הוא - סטרימר , אחסון ורום קורקשיין.
אתה הבאת רק סטרימר להשוואה מולו - אז זה לא ממש תפוחים לתפוחים .
במקרה של מתן , ההמלצה היא למצוא פתרון אחר לנאס . אם הוא לוקח מחשב כמו שלך , אז הוא גם לא צריך סטרימר .. זה כיוון אחר , ויכול להיות מוצלח - אבל לא מה שהוא שאל …
לא! האיכסון של 12 tb עלnas , ה rc יש לי 2 זוגות נפרדים לגמרי, המחשב הוא סטרימר טהור בעל יכול מחשוב פי 10 מסטרימר ממוצע , הבאנו לכאן אני ומיכאל סטרימרים שלא הצליחו להחזיק הכמות וקרסו אחרי 2 tb ,

תמונות מצורפות

• image.jpg
    image.jpg
    KB 214.9 · צפיות: 77
יפה , אז גם אתה יכול להנות מנאס איכותי יותר ..;)

אני מזכיר - לא דובר פה על סטרימר …. רק על אחסון. וגם לא על סטרימר עם אחסון .

האנטיפודס 41 מכיל 24 טרה בלי למצמץ בכלל וגם מכיל רון קור עליו עם זמן תגובה מעולה .

שימוש במחשב חזק במיוחד אינו בהכרח תנאי לאיכות שמע גבוהה. בידוד רעשים, איכות אספקת חשמל, ותיאום אותות חשובים פי כמה, במיוחד כשה-DAC איכותי ומבודד.
בנוגע לכבלים ואביזרי בידוד – השפעתם תלויה מאוד במערכת ובתנאי השימוש, ולא תמיד התחושות האישיות תואמות לממצאים אובייקטיביים או לבדיקות מבוקרות.

היופי בתחום האודיו הוא בגיוון ובחוויות האישיות – אבל כדאי להיזהר מהסקת מסקנות גורפות על סמך מערכת פרטיקולרית או שילוב מסוים.

יש לי בידוד גלוני מיוחד , וכבלי usb אולטימטיביים. למכביר , בנוסף סוויץ הסטורי מוזן סוללות ליטיום , אבל לחבר לhas חלשלוש הסטרימינג זו בדיחה , אני לא משונע שיש לכם פרופורציות עם המכשירים המפונפנים שלכם , הרי צריך להתנסות עם כל מיני לפי טעמנו ולאו דווקא לפי פרסומות וכתבות, ואתה לצערי גיא ממש כזה , לא שאין לך דברים ממש טובים , אבל התנסות באחרים קטנה מאוד , דומה לך מאוד איתי שמתהדר חדשות לבקרים ב” פלא״ שיש לו בבית ,
וזו שיטה קלוקלת כי מונעת מכם להתנסות בדברים אחרים ,
לדוגמה , כשמדברים על סטרימינג , לא רצוי להיות מוגבל רק לספריה ב nas אלא גם ממקורות חיצוניים , בוא נראה איך איתי עושה זאת , מן מוגבלות לא מובנת , ואתם ממשיכים להפציץ ללא הפסקה ומטעים לרוב את קוראינו הצעירים עם כיס לא כל כך רחב,

חתיכת זבל השניצל הזה , לא רואה אף אחד ממטר , אני במקום גיא אזרואל הייתי משחרר אותו מזמן

יש לי בידוד גלוני מיוחד , וכבלי usb אולטימטיביים. למכביר , בנוסף סוויץ הסטורי מוזן סוללות ליטיום , אבל לחבר לhas חלשלוש הסטרימינג זו בדיחה , אני לא משונע שיש לכם פרופורציות עם המכשירים המפונפנים שלכם , הרי צריך להתנסות עם כל מיני לפי טעמנו ולאו דווקא לפי פרסומות וכתבות, ואתה לצערי גיא ממש כזה , לא שאין לך דברים ממש טובים , אבל התנסות באחרים קטנה מאוד , דומה לך מאוד איתי שמתהדר חדשות לבקרים ב” פלא״ שיש לו בבית ,
לדוגמה , כשמדברים על סטרימינג , לא רצוי להיות מוגבל רק לספריה ב nas אלא גם ממקורות חיצוניים , בוא נראה איך איתי עושה זאת , מן מוגבלות לא מובנת , ואתם ממשיכים להפציץ ללא הפסקה ומטעים לרוב את קוראינו הצעירים עם כיס לא כל כך רחב,
לצורך הניסוי המדעי תנסה את הסטרימר הזה ואני בספק אם תשמע הבדל מסטרימרים שעולים פי 10 גם
1000109053.jpg

יש לי אותו והוא מכשיר מעולה !

ההשקעה שלך בנושא והרצון לחלק מהידע שלך מוכרים לכולנו. אבל כשהדיון עובר לביקורת אישית - עליי או על אחרים - אני מעדיף לא להיגרר לשם.

התחביב הזה מגוון. כל אחד בוחר את הדרך שמתאימה לו - לפי תקציב, טעם או נוחות. זה לא אומר שהוא "מוגבל" או "מוטעה". גם אני בחנתי הרבה פתרונות לאורך השנים, לא הכל צריך תיעוד פומבי. בעניין , קבצים מקומיים, סטרימינג ו-NAS - אף אחד לא מוגבל. יש פה משתמשים כולל אני שצורכים גם תכנים חיצוניים וגם משתמשים באחסון פנימי. כל אחד בונה מה שמתאים לו.

לעניין הכסף - כל אחד מחליט על מה להוציא (בפעם האחרונה שבדקתי, לתכריכים אין כיסים). לטעון שמטעים מישהו בגלל הציוד שהוא בחר - לא הוגן. כל אחד פה תורם מהניסיון שלו, וכל קורא בוחר מה לקחת.

אני מציע שנשאיר את הדיון במישור הענייני. בסוף כולנו פה מאותה סיבה – ליהנות מהמוזיקה ומהדרך.

נערך לאחרונה ב:
צודק

ההשקעה שלך בנושא והרצון לחלק מ הידע שלך מוכרים לכולנו. אבל כשהדיון עובר לביקורת אישית - עליי או על אחרים - אני מעדיף לא להיגרר לשם.

התחביב הזה מגוון. כל אחד בוחר את הדרך שמתאימה לו - לפי תקציב, טעם או נוחות. זה לא אומר שהוא "מוגבל" או "מוטעה". גם אני בחנתי הרבה פתרונות לאורך השנים, לא הכל צריך תיעוד פומבי. בעניין , קבצים מקומיים, סטרימינג ו-NAS - אף אחד לא מוגבל. יש פה משתמשים כולל אני שצורכים גם תכנים חיצוניים וגם משתמשים באחסון פנימי. כל אחד בונה מה שמתאים לו.

לעניין הכסף - כל אחד מחליט על מה להוציא (בפעם האחרונה שבדקתי, לתכריכים אין כיסים). לטעון שמטעים מישהו בגלל הציוד שהוא בחר - לא הוגן. כל אחד פה תורם מהניסיון שלו, וכל קורא בוחר מה לקחת.

אני מציע שנשאיר את הדיון במישור הענייני. בסוף כולנו פה מאותה סיבה – ליהנות מהמוזיקה ומהדרך.
אל תשאל כמה כולם ענייניים כאן פחח

גם סוג של פרוטוקול? אז גם פה, הסטרימר אמור להיות התקן קצה? זה שומר על ביט פרפקט? אין מניפולציות על הדאטה?
ה Oladra וה K50 מכילים 2 מחשבים, אחד עבור תוכנת השרת - תוכל לבחור מכמה בהתאם לרישוי שיש לך - Roon זו אופציה אחת מיני רבים
המחשב השני משמש כנגן, גם שם תוכל לבחור מבין אופציות שונות, אחת מהם זה נגן של Squeeze העובד מול השרת של Roon - אם תיכנס לסטאפ של Roon תראה שיש לך אופציה כזו.
הניגון הוא ביט פרפקט, ואף על פי כך יש הבדל בסאונד בין ה player של Roon, HQPlayer או Squeeze.

אוקיי. אז מכל הדיון הזה לקחתי דבר אחר: עדיף שהאיחסון והשרת יהיו באותו מקום. כל השאר התנסויות אישיות יותר.
זה מחזיר אותי למחשב אחד שמחובר בלי רשת ישר ל- DAC עם USB או יציאה דיגיטלית איכותית יותר. זהו.
שווה אולי באמת לנסות, סתם בשביל להתאפס רגע על מהות הסטרימינג. כלומר, אם אני מחבר לסטרימר שלי כניסה דיגיטלית AES EBU (אין לו USB) שמוזנת ממחשב ללא חיבור רשת (רק קבצים מקומיים)... אולי זה הפיתרון הכי נכון.

אדווח על תוצאות ואחזור.

ה Oladra וה K50 מכילים 2 מחשבים, אחד עבור תוכנת השרת - תוכל לבחור מכמה בהתאם לרישוי שיש לך - Roon זו אופציה אחת מיני רבים
המחשב השני משמש כנגן, גם שם תוכל לבחור מבין אופציות שונות, אחת מהם זה נגן של Squeeze העובד מול השרת של Roon - אם תיכנס לסטאפ של Roon תראה שיש לך אופציה כזו.
הניגון הוא ביט פרפקט, ואף על פי כך יש הבדל בסאונד בין ה player של Roon, HQPlayer או Squeeze.
הזיה. מי היה חושב שצריך להשקיע כ"כ הרבה טכנולוגיית מחשבים בשביל לייתר דיסקים אופטיים מסתובבים.

הזיה. מי היה חושב שצריך להשקיע כ"כ הרבה טכנולוגיית מחשבים בשביל לייתר דיסקים אופטיים מסתובבים.
בסוף החוזקה המרכזית של הסטרימינג זה נוחות ומגוון. אני עוד מסובבב פלסטיקים, וכן חושב שיש להם יתרון. אבל יהיה לי סטרימר מתי שהוא, ב"ה. הטכנולוגיה משתפרת אין ספק. אבל מסתבר שצריך להשקיע מחשבה וטעם כדי לקבל תוצאה, גם בדיסק, גם בסטרימר וגם בתקליט...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור