דיטון66
חבר משקיען
- מעורבות
- 197
- נקודות
- 43
אני משער שגובה התקרה,סטנדרטי-2.7/3 מטר?בערך 40 מטר, אבל יושב שלשה מטרים מהרמקולים, הם מרוחקים בערך 2.8 מטר אחד מהשני.
מעניין לשמוע מנסיונך, אם אין החזרי בס חזקים/הדהודים, בחלל כזה(אא"כ,החדר מטופל)
אני משער שגובה התקרה,סטנדרטי-2.7/3 מטר?בערך 40 מטר, אבל יושב שלשה מטרים מהרמקולים, הם מרוחקים בערך 2.8 מטר אחד מהשני.
מנסיוני המועט,תתחדש על הרמקולים החדשים.
אני חייב לציין שאני לא מבין גדול ברמקולים, ברצוני להחליף בקרוב את הרמקולים הישנים שלי לרמקולים טובים וגדולים יותר.
להבנתי, הרמקולים הנ"ל הם רמקולים מוניטור, האם יש יתרון לרמקול מוניטור בחלל גדול של כ 50 מטר (סלון ביתי גדול +פינת אוכל ומטבח פתוח שלא מטופלים אקוסטית) לעומת רמקול ריצפתי איכותי גדול ?
(ללא קשר למחיר)
תתחדש ותהנה מהם לשנים ארוכות.
איך השילוב בין הרמקולים עם הלקסמן L-509Z
זכור לי שרכשת את הלקסמן לפני כמה חודשים.509z מגבר שקוף מאוד, יש מספיק כח.
העכבה של ההארבת יציבה באזור ה 6 אוהם, למגבר יש דמפינג 500 אם זוכר נכון, מה שמייצר שליטה טובה מאוד בוופרים (כי עכבת הרמקול יציבה וגבוהה).
קיצר המגבר מתאים סופר דופר.
הגיעו הרמקולים ולא צריך להחליף כלום, נכנסו למערכת כמו כפפה
(לפחות זה, המגבר חדש, אצלי בערך ארבעה חודשים)
מההה, נפרדת מהארטוס?הייתי היום אצל שי …
האזנתי להרברט 40.5 החדשים דנדדשים…
נדלקתי
רמקול מאוזן (לא מדגיש/ מחסיר/ צובע כלום)…
ו…נרגעתי, כי הזמנתי בדיוק אותו רמקול לפני כחודש על עיוור (בדיוק כמו שי), והרמקול, נשמע פגז!!!
… נכון, שומעים מערכת (ולשי יש מערכת על חלל) ו… חדר כמו בספרים (מטופל עם חלל פתוח מאחורי המאזין) ואלקטרוניקה… ומצב רוח/ חברה והכל משפיע, אבל … לא יודע איך שמעו קודם אצל שי (פעם ראשונה אצלו), חוויה… שקיפות ומוזיקליות כזו (בכזו פשטות וללא מאמץ), לא שמעתי
הרמקול/ מערכת, משמיעה כל מה שמנגן as is בלי ליפייף (רוק, ראפ, ישראלי ישן, ג׳אז, פולק, מוסיקה קלאסית, תקליטים, קבצים… מה לא)
פשוט מערכת (לדעתי הרבה בגלל הרמקול), פשוט כיפית.
תודה שי על האירוח
כעיקרון, ההיגיון אומר קודם תשמע את הרמקול (עדיף אצלך), ואז תחליט. הצליח לך big time הלוואי אצלי לתוצאה דומה…
לפעמים, הימורים משתלמים…
ניר