Y yinonsh חבר משקיען הודעות 538 מעורבות 74 נקודות 28 7/3/25 #21 שמעתי האפרטורה אצל יניב לפני כמה חודשים. מאוד התרשמתי.
R ROLGRUB אוהב את התחום הודעות 125 מעורבות 25 נקודות 28 10/3/25 #23 נכתב ע"י yeuda27: כל הכבוד אחלה פוסט. תתחדש ותהנה לחץ כדי להרחיב... תודה רבה !!
liorms חבר משקיען הודעות 1,018 מעורבות 61 נקודות 48 2/4/25 #24 תתחדש - זה נראה ממש טוב! אתה מגביר אותם עם האזוטריק או המגבר המנורתי?
R ROLGRUB אוהב את התחום הודעות 125 מעורבות 25 נקודות 28 2/4/25 #25 נכתב ע"י liorms: תתחדש - זה נראה ממש טוב! אתה מגביר אותם עם האזוטריק או המגבר המנורתי? לחץ כדי להרחיב... תודה רבה ! מגביר אותם עם ה אזוטריק . אבל גם עם המנורות שיש לי זה נשמע מופלא . אני מעדיף האזוטריק כרגע כיוון שיש לו דאק פנימי והכל יותר נוח . בעזרת שלט אחד . ובעיקר בגלל האיכות צליל הפנומנלית שלו . >> וההתאמה לרמקולים .
נכתב ע"י liorms: תתחדש - זה נראה ממש טוב! אתה מגביר אותם עם האזוטריק או המגבר המנורתי? לחץ כדי להרחיב... תודה רבה ! מגביר אותם עם ה אזוטריק . אבל גם עם המנורות שיש לי זה נשמע מופלא . אני מעדיף האזוטריק כרגע כיוון שיש לו דאק פנימי והכל יותר נוח . בעזרת שלט אחד . ובעיקר בגלל האיכות צליל הפנומנלית שלו . >> וההתאמה לרמקולים .
ח_ג_י חבר משקיען הודעות 1,548 מעורבות 517 נקודות 113 4/4/25 #27 הבסיס של המערכת. Carbide Base אביזרי שיכוך במבחן - dtown www.dtown.co.il . Carbide Base Audio Isolation Feet - Carbide Audio Carbide Base multi-axis audio isolation feet for loudspeakers, turntables, and audio electronics. Enhance audio clarity through a reduction in noise. carbide.audio .
הבסיס של המערכת. Carbide Base אביזרי שיכוך במבחן - dtown www.dtown.co.il . Carbide Base Audio Isolation Feet - Carbide Audio Carbide Base multi-axis audio isolation feet for loudspeakers, turntables, and audio electronics. Enhance audio clarity through a reduction in noise. carbide.audio .
A Avi Shpaner2 אוהב את התחום הודעות 210 מעורבות 46 נקודות 28 6/4/25 #28 ישראל,תתחדש ותהנה לך רמקולים מצויינים
R ROLGRUB אוהב את התחום הודעות 125 מעורבות 25 נקודות 28 6/4/25 #29 נכתב ע"י Avi Shpaner2: ישראל,תתחדש ותהנה לך רמקולים מצויינים לחץ כדי להרחיב... תודה אבי היקר !! אכן נהדרים
נכתב ע"י Avi Shpaner2: ישראל,תתחדש ותהנה לך רמקולים מצויינים לחץ כדי להרחיב... תודה אבי היקר !! אכן נהדרים