לא זורקים פה אף אחד. צריך הרבה מאוד או אקט קיצוני כדי שזה יקרה. אתה פה כבר מספיק שנים כדי לדעת את זה.גיא , זרוק אותי ! למרות שמי שהפך אותך לאודיופל להזכירך זה אני
רואה שהקנאה אוכלת אותך. מתאים לשניצל שבך...מציע לצוות האתר לזרוק את שניצל , רק בעיות הוא עושה , תשהו ?!!??? חריג בהמנהגותו , מעורר אנטגוניזם , במיוחד אצל גיא לנדאו הכלומניק וחבורתו המטומטמת , למה לכם כזה טיפוס כמוני בפורום , הכל ילך על מי מנוחות בלעדי ! !!!!
אתה אדם הכי נבזה שהיה מעולם פה.נרקיסיסט לא מסוגל לבקש סליחה, "אני וחברים שלי" אין לך חברים, אנשים מרעילים אין להם חברים אתה חי בסרט אימה.יוסי היקר , מקווה שתתגבר על הדמנציה ,
גיא היקר,רואה שהקנאה אוכלת אותך. מתאים לשניצל שבך...
מעדיף לא להתחיל לפתוח את הפה על מה שבאמת חושבים עליך..גם ה "כאילו" חברים שלך.
אבל זה אתה, גם בכאילו, כאילו חבר, כאילו צבעוני וכאילו אומר את האמת בפנים...אם גיא היה יודע איך דיברת עליו כשיצאת מהבית שלו..עוד לא הספקת להגיע למעלית והרפש השניצלי השפריץ כמו שרק אתה יודע ואוהב לעשות..בבית מלטף ויוצא מהבית ומתחיל לשלשל את כל החרא...ממש כמו ערבי. הפכת אותו לאודיופיל..מודעות היא לא הצד החזק שלך...
אולי תפתח קבוצת ווטסאפ לך ולחבריך המפומפנים, גם כך אף אחד לא ברמה שלכם...שבו לכם באולימפושניצל שלכם וצחקו על כל העולם...ובעיקר תחסכו את הנוכחות המגעילה והרעילה שלכם. שמח שמצאתם חבר חדש.
בהצלחה שם. רק בבקשה, אל תמהר לחזור.

מה נשמע גיא !!! מה הקשר לערבי בסכסוך ביו שני יהודים ??? או שהחלטת להצטרף למפלגת הרייך של בן גביר .רואה שהקנאה אוכלת אותך. מתאים לשניצל שבך...
מעדיף לא להתחיל לפתוח את הפה על מה שבאמת חושבים עליך..גם ה "כאילו" חברים שלך.
אבל זה אתה, גם בכאילו, כאילו חבר, כאילו צבעוני וכאילו אומר את האמת בפנים...אם גיא היה יודע איך דיברת עליו כשיצאת מהבית שלו..עוד לא הספקת להגיע למעלית והרפש השניצלי השפריץ כמו שרק אתה יודע ואוהב לעשות..בבית מלטף ויוצא מהבית ומתחיל לשלשל את כל החרא...ממש כמו ערבי. הפכת אותו לאודיופיל..מודעות היא לא הצד החזק שלך...
אולי תפתח קבוצת ווטסאפ לך ולחבריך המפומפנים, גם כך אף אחד לא ברמה שלכם...שבו לכם באולימפושניצל שלכם וצחקו על כל העולם...ובעיקר תחסכו את הנוכחות המגעילה והרעילה שלכם. שמח שמצאתם חבר חדש.
בהצלחה שם. רק בבקשה, אל תמהר לחזור.
יש כאן גם קצת שהצביעו ל" רייך". תשמע,לא מכיר אותך, אבל תתחיל ללמוד היסטוריה ובכלל תרחיב אופקים. לכנ ות יהודי נאצי...תתבייש.מה נשמע גיא !!! מה הקשר לערבי בסכסוך ביו שני יהודים ??? או שהחלטת להצטרף למפלגת הרייך של בן גביר .
לידיעתך יש קצת ערבים חברים בפורום ....