איתי - נראה לי שאתה בין הבודדים
שזכה לביקור מכובד שכזה,
זה מראה על ההערכה של היבואן כלפיך
ועל ההערכה של יצרן האודיו כלפי שניכם,
אין ספק שחווית את אחד הריגושים
מעבר לשמיעת מוסיקה בחברתם,
הכבוד הוא שלך.
היי לכולם ,
קונסטנטין רצה לבקר בארץ בשנה שעברה ,
בגלל המצב הבטחוני נאלץ לדחות ..
הביקור היה ספונטני לחלוטין ,
ביקרנו חברים נוספים חוץ מאיתי היה גדוש ומהנה ..
מצרף קצת תמונות תודה לכולם על הפרגונים
מסכים לגמרי.נשמע כיף ומעניין איתי. כל הכבוד ליוזמה של גיא!
מעניין אותי לדעת אם היו לו הערות טכניות לגבי תפעול המגבר באופן שוטף, בכל הקשור להדלקה וכיבוי.
יש כאלה שמכבים ומדליקים ויש כאלה שלא מכבים בכלל.
מנסיוני, הטמפרטורה השפיעה עד מאוד על הביצועים של ההגברה של-Nagra ומשפיעה בצורה מובחנת על הביצועים של ההגברה של CH Precision, באופן בו הוא נשמע במיטבו רק כשהוא עובר את קו ה- 50 מעלות.
רן
מסכים לגמרי.
בזמנו בדקתי את זה במגבר שפופרות של EAR וב CDP מאותה חברה (משולב שפופרות) וההבדל לגמרי הורגש. בהמשך בדקתי עם ההגברה הטרנזיסטורית שלי Constalation - וגם שם ההבדל ברור.
בזמנו אייל פור ז"ל הפנה את תשומת ליבי לנושא ואני זוכר שהוא לא היה מדגים מערכת בטרם עברו לפחות 3 שעות של התחממות המגברים.
נשמע כיף ומעניין איתי. כל הכבוד ליוזמה של גיא!
מעניין אותי לדעת אם היו לו הערות טכניות לגבי תפעול המגבר באופן שוטף, בכל הקשור להדלקה וכיבוי.
יש כאלה שמכבים ומדליקים ויש כאלה שלא מכבים בכלל.
מנסיוני, הטמפרטורה השפיעה עד מאוד על הביצועים של ההגברה של-Nagra ומשפיעה בצורה מובחנת על הביצועים של ההגברה של CH Precision, באופן בו הוא נשמע במיטבו רק כשהוא עובר את קו ה- 50 מעלות.
רן
מבחינת זמן נדרש, אני מניח שזה מאוד ספציפי לגבי כל מגבר ומגבר. מהנסיון שלי, זה סיפור של קצת פחות משעה, כאשר גם החומר שמנגנים על המגבר, משפיע על הזמן שלוקח לו להגיע למצב הרצוי.מסכים לגמרי.
בזמנו בדקתי את זה במגבר שפופרות של EAR וב CDP מאותה חברה (משולב שפופרות) וההבדל לגמרי הורגש. בהמשך בדקתי עם ההגברה הטרנזיסטורית שלי Constalation - וגם שם ההבדל ברור.
בזמנו אייל פור ז"ל הפנה את תשומת ליבי לנושא ואני זוכר שהוא לא היה מדגים מערכת בטרם עברו לפחות 3 שעות של התחממות המגברים.
האמת שזה גם פונקציה של מזג האוויר בבית.תוך כמה זמן ה CH מגיע ל 50 מעלות ?
כן, זה די ברור, רק נשאלת השאלה, מה פחות גרוע מ- 2 האופציות.ברור שזה בלאי ...שעות עבודה של מכשיר. 24/7 זה ליסינג.
תודה גיא.היי ,
אורך חיי הרכיבים נמדד בשעות עבודה בלבד ולא במספר פעמים שהפעלנו וכיבינו את המגבר,
וזה נכון לגבי כל סוג של מגבר ..
לפי ההסבר של קונסטנטינוס המגבר נשמע טוב מאוד כבר בחצי שעה הראשונה .
הנסיון שלנו בשטח מראה שדרוש קצת יותר זמן עלמנת להגיע ל100% של המגבר ..
כל אחד ואופי השימוש וההעדפות שלו
כן, ציינתי את זה. קצב ההתחממות גם תלוי בסוג המוזיקה.אגב אפשר גם לשים קטע דינאמי, המגבר מגיע לטמפרטורה יותר מהר .ואז אפשר להאזין![]()