החיים קצרים בשביל ברייק-אין ארוך

• פותח הנושא פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

גדי,
מה אתה אומר בעצם ?
האולפנים הם לא מאזינים קריטים כמונו ?
יש אולפנים מטורפים עם סאונד מטורף .
רמקולים אקטיביים / אקוסטיקה חלום
שוב אתה עושה ספין לדבריי. אולפנים משתמשים בכבלים מקצועיים ברמה גבוהה כפי שיצרני רמקולים ברמה גבוהה משתמשים בכבלים של חברות החל מ Van Damme המסחרית שהיה ניתן למצוא ב PMC ועד Chord שתמצא ברמקולים היקרים של Kudos, אלו כבלים שעולים יורו ספורים למטר וכשמגיעים לשוק האודיופילי עולים פי X מונים.
אולפנים לא עובדים בסיגנלים טהורים למאסטר נכון? אז חשובה להם איכות הכבל אבל לא מנקודת ראות של אודיופיל שכל גרם של פיפס יכול להטריף אותו.

"רמקולים אקטיביים / אקוסטיקה חלום" אמרתי שלא ?

שוב אתה עושה ספין לדבריי. אולפנים משתמשים בכבלים מקצועיים ברמה גבוהה כפי שיצרני רמקולים ברמה גבוהה משתמשים בכבלים של חברות החל מ Van Damme המסחרית שהיה ניתן למצוא ב PMC ועד Chord שתמצא ברמקולים היקרים של Kudos, אלו כבלים שעולים יורו ספורים למטר וכשמגיעים לשוק האודיופילי עולים פי X מונים.
אולפנים לא עובדים בסיגנלים טהורים למאסטר נכון? אז חשובה להם איכות הכבל אבל לא מנקודת ראות של אודיופיל שכל גרם של פיפס יכול להטריף אותו.

"רמקולים אקטיביים / אקוסטיקה חלום" אמרתי שלא ?
חס ושלום גדי .
לא עושה ספין לדבריך או לדבריו של אף אחד .
אני ממש לא מחפש להתווכח - ללא סיבה .
וגם שיש סיבה - לפעמים אני פשוט אדלג .
פשוט הבנתי אותך לא נכון , ככל הנראה .
כאחד שהיה הרבה בסביבה אולפנית ( חלק גדול מהמשפחה ) - הם דיי מוטרפים מכל פיפס .
לא משנה להם המחיר וגם לא העיצוב .
חברות אולפניות מודעות לזה ויש תחרות קשה .
אתה תראה חומרים וטכנולוגיות במחירים מאוד אטרקטיביים ביחס לשוק הביתי ומידע מקיף על כל מוצר - אחרת המוצר לא יהיה רלוונטי .
כפי שציינת החיווט זול יותר - אבל זה לא מעיד על טיבו .
בדיוק כמו שתמצא שם ברליום במחרים שפויים מחברות שמייצרות ברליום לשוק הביתי במחירים אחרים לגמרי .

חס ושלום גדי .
לא עושה ספין לדבריך או לדבריו של אף אחד .
אני ממש לא מחפש להתווכח - ללא סיבה .
וגם שיש סיבה - לפעמים אני פשוט אדלג .
פשוט הבנתי אותך לא נכון , ככל הנראה .
כאחד שהיה הרבה בסביבה אולפנית ( חלק גדול מהמשפחה ) - הם דיי מוטרפים מכל פיפס .
לא משנה להם המחיר וגם לא העיצוב .
חברות אולפניות מודעות לזה ויש תחרות קשה .
אתה תראה חומרים וטכנולוגיות במחירים מאוד אטרקטיביים ביחס לשוק הביתי ומידע מקיף על כל מוצר - אחרת המוצר לא יהיה רלוונטי .
כפי שציינת החיווט זול יותר - אבל זה לא מעיד על טיבו .
בדיוק כמו שתמצא שם ברליום במחרים שפויים מחברות שמייצרות ברליום לשוק הביתי במחירים אחרים לגמרי .

חברה לא יקרה במיוחד, בטח שלא כמו נורדוסט.

יש גישה שלפיה ״אם זה טוב לאולפנים מקצועיים אז זה טוב גם לשימוש ביתי״.

אולפני Abbey Road נהגו שנים להשתמש ברמקולים של B&W .
האם זה אומר שרמקולים של B&W יהיו אופטימליים לשימוש ביתי ?….

גם בתחומים אחרים יש מכשירים לשימוש מקצועי/תעשייתי ויש דגמים אחרים לשימוש ביתי.
כאשר הייעוד הוא שונה זה לא אמור להפתיע שמכשיר מקצועי/תעשייתי לא מתאים (בהכרח) לשימוש ביתי.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור