ביקורת - רמקולים בשירות הוד מלכותה - ProAc Studio 110

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים בשירות הוד מלכותה - ProAc Studio 110

מעניין אותי,
בטווח המחירים הדומה לכך, החברה מציעה (PROARC) גם את הTablette Reference 8
ואת Tablette Reference 8 Signature(אולי הוא קצת יקר יותר)

איך הם לעומת ה110 ?
יצא לך לבדוק אותם בעבר?

הי עוז,

לא, שמעתי בעבר אך ורק את הריספונס 1SC בחלל שהיה תפור עליו בול (מאוד קטן ומתוכנן אקוסטית) והיה ממש טוב. לגבי סדרת הטאבלט אין לי מושג.

בכל מקרה, אחלה ביקורת, באמת כל הכבוד!

יש מצב שהרמקולים לא קיבלו כל מה שצריכים בגלל ההגברה?
אולי הגברה שונה תביא לתוצאות טובות יותר?

תודה רבה.
מבחינת היכולת לדחוף, על ההגברה הזו כבר עברו רמקולים הרבה יותר קשים בלי בעיה, אז זה לא העניין.
אם כוונתך לשינוי גוון הצליל ע"י מנורות, יכול להיות, כל מקרה לגופו (יש גם המון מגברים שונים, לך תדע).
אבל זה רמקול מאוד נייטרלי שלדעתי שווה לשמר את הנייטרליות שלו או שמפספסים את ה"קטע" שלו.

לאחרונה שמעתי משהו שאהבתי (ומאוד נכון גם לדעתי!), שמה שמשנה זה לא כמה מגבר "דוחף" רמקולים, אלא האיכות.
כלומר, מה שמשנה הוא לתת את הוואט הראשון כמו שצריך, הרי משנה אם יש למגבר כוח לתת עוד 300 וואט ב8 אום אם הוואט הראשון לא נשמע משהו?

בכל מקרה, לא אמרתי שזה המקרה.
אבל מעניין אותי בגלל האופי האנגלי של הרמקולים, איך ישמעו עם מנורות או משהו בסגנון.
משהו שאולי ידגיש דווקא את הצלילים החמים יותר שלהם.

דרך אגב, לא שמתי לב אם רשמת או לא.
לאיזה גודל של חדרים היית ממליץ עליו?
והיית משלב אותו עם סאב ?

אצלי בחדר של 60 מ"ר ממרחק האזנה של 2 מ' לא היתה בעיה. מה שהיה חסר קצת זה תחום תחתון. בהחלט יכול להיות שבחדר קטן יותר או שונה מבחינה אקוסטית תהיה הרגשה של יותר באס. לריספונס ששמעתי, בחדר ממש פצפון אך מתוכנן היטב היה באס מספק. לגבי שילוב עם סאב, טרם בחנתי לעומק את הסוגיה של מדפיים + סאב באופן כללי אז אני לא ממש יודע.

סבבה תודה על התגובות והביקורת!!

נהנתי לקרוא (דבר ראשון אחרי קפה של הבוקר) ומקווה לקרוא עוד ביקורות.

מה עוד שתמיד נחמד לקרוא ביקורות על דברים שהם "בהישג יד" - כלומר לא במחירים של עשרות אלפי שקלים ויותר.
אלא דברים שבהחלט ניתן לשקול כאופציה לכל דבר.
(לדוגמא הREF 8 עולים כ7-8 אלף, מחיר לא בשמיים לרמקולים מדפיים איכותיים)

תימחור שערוריתי לרמקול די בינוני

מדיניות המחירים של אלגזי יבואן פרואק+אודיונוט אנגליה פשוט מוגזמת.זוהי הדרך הבטוחה להפסיד לקוחות פוטנציאליים,ובמיוחד בימי מיתון(N)

לפי איך שאני יודע, זה תמיד היה בערך המחירים של PRO ARC בארץ, לא?

מדיניות המחירים של אלגזי יבואן פרואק+אודיונוט אנגליה פשוט מוגזמת.זוהי הדרך הבטוחה להפסיד לקוחות פוטנציאליים,ובמיוחד בימי מיתון(N)

אנחנו תמיד רושמים מחירי מחירון (בכל המוצרים שנסקרים).
מחיר המחירון הוא הרף העליון, המחיר בפועל תלוי בגורמים שונים (מצב השוק / שער דולר / כושר מיקוח של הלקוח) שאנחנו לא נכנסים אליהם בסקירה המקצועית.

אלגזי תמיד מתמחר את המוצרים שלו בצורה לא ריאלית

הוא הרי צריך להרוויח לא?
בזמנו התענינתי בסאב וופר שהוא מייבא,רק שהמחיר יחסית לחו''ל היה
ממש מופרך.
אז קניתי סאב של מוניטור אודיו ושילמתי מחיר שפוי הרבה יותר.

לגבי הרמקול הזה תמחור הוגן היה צריך להיות סביב 7K ש''ח.

כפי שליאור כתב, אנחנו רושמים תמיד את המחיר הרשמי של היבואן. כולנו יודעים לגלוש באינטרנט וכולנו יודעים לבדוק מה קורה בחו"ל ולעשות את החישובים שלנו. להתחיל להכנס לתמחורים בסקירה זה לא לעניין, משום שאחרת זה יהפוך להיות האירוע המרכזי ולא לשם כך התכנסנו (אם כי כמובן כל אחד מוזמן להגיב כפי שנראה לו).
כמו כן, בסקירה אני בודק רמקול, לא עסקה. היות שסקירה היא דבר יחסי, אני מתייחס מבחינתי לרמקול בהתאם לקבוצה הטקסונומית שלו. זה לדוגמה מבחינתי מדפי-רמת-כניסה+ של חברה רצינית. הוא מקביל פחות או יותר למדפיי רמת כניסה+ של חברות רציניות אחרות, וככזה הוא נתפס אצלי כשאני מתרשם ממנו.

כפי שליאור כתב, אנחנו רושמים תמיד את המחיר הרשמי של היבואן. כולנו יודעים לגלוש באינטרנט וכולנו יודעים לבדוק מה קורה בחו"ל ולעשות את החישובים שלנו. להתחיל להכנס לתמחורים בסקירה זה לא לעניין, משום שאחרת זה יהפוך להיות האירוע המרכזי ולא לשם כך התכנסנו (אם כי כמובן כל אחד מוזמן להגיב כפי שנראה לו).
כמו כן, בסקירה אני בודק רמקול, לא עסקה. היות שסקירה היא דבר יחסי, אני מתייחס מבחינתי לרמקול בהתאם לקבוצה הטקסונומית שלו. זה לדוגמה מבחינתי מדפי-רמת-כניסה+ של חברה רצינית. הוא מקביל פחות או יותר למדפיי רמת כניסה+ של חברות רציניות אחרות, וככזה הוא נתפס אצלי כשאני מתרשם ממנו.

צריך גם להתיחס למחיר שלו 775 פאונד בחו"ל והיום זה יוצא 4500 ש"ח מ ד ה י ם! איך הביקורת היתה משתנה אם המחיר מחירון היה 5000 ש"ח?

בכל מקרה, נהנתי לקרוא!

נערך לאחרונה ב:
כנראה שהמחיר הרשמי באתר עוד לא שונה .
או בכלל.
כנראה אילו המחירים של הרמקולים במלאי ששולמו ע"פ שער הפאונד הגבוה הקודם של 8.5 שקלים לפאונד.
שאז זה יוצא 6600 ש"ח לפני מע"מ , מה שאומר 7600 ש"ח כולל מע"מ.

אני לא מכיר את התמחור של אלגזי.
כמעט בטוח שאם מגיעים לאולם התצוגה ומראים רצינות,
מחיר הקניה יהיה זול יותר ממחיר המחירון, המפורסם באתר.

אני יכול להגיד שכשקניתי את הרמקולים שלי שהם ביבוא שלו המחיר היה מקביל כמעט למחיר חו"ל בזמנו.

אני לא מכיר את התמחור של אלגזי.
כמעט בטוח שאם מגיעים לאולם התצוגה ומראים רצינות,
מחיר הקניה יהיה זול יותר ממחיר המחירון, המפורסם באתר.

אני יכול להגיד לך מנסיון שלא. לפני הרבה שנים רציתי לרכוש את הפרואק 2.5 היה לי את המזומן העסקה נפלה כי המחיר היה יקר מאוד.
אולי היום זה שונה.

לפני כמה שנים טובות...

היה לי מקרה דומה עם הרמקולים של פרואק שרציתי/אהבתי מאוד {סטודיו} אבל החנות לא
הייתה מוכנה להוריד אפילו אגורה שחוקה אחת ... לכן לא רכשתי.
{ רכישה שבדיעבד, שהייתה מובילה למכירה מאד מוקדמת (lol)}

אולי ..חשבתם...שאלו המחירים שמקבל היבואן?
אולי זה המצב? שהוא לא יכול כי הוא פשוט מפסיד?

עובדה שברמקולים האחרים שהוא מיבא, חיווט שהוא מוכר, מגברים שהוא מייבא המחירים הוגנים לגמריי...
אז אולי זו נציגות אחת שלו שפשוט עושקת אותו?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור