של מי זה? או יותר חשוב - איזה יופי של אוסף (ודירה)

• פותח הנושא פותח הנושא איתי ו.
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83

איזה פוסט ניפלא ואיזה חתיכת אוסף תקליטים ודיסקים יש להם תודה על השיתוף איתי :בעד:

כמה שוקלים כ"כ הרבה תקליטים? אני יודע שכשמעמידים אקווריום רציני, צריך לבדוק את העומס שמותר להפעיל על הרצפה בשטח מוגבל. תקליטים כנראה שוקלים פחות אבל בכ"ז...

מגניב אבל איפה המערכת?!

New Bitmap Image (2).jpg

תודה, אני מסתדר מצוין עם דיזר, ותופס פחות מקום ואבק

כמה שוקלים כ"כ הרבה תקליטים? אני יודע שכשמעמידים אקווריום רציני, צריך לבדוק את העומס שמותר להפעיל על הרצפה בשטח מוגבל. תקליטים כנראה שוקלים פחות אבל בכ"ז...
תקליט רגיל שוקל כ-150 גרם כולל עטיפה. אז בחישוב מהיר 10,000 תקליטים שוקלים כטון וחצי. לא מבוטל.

אני לא אשאל איך הגעת לכתבה בעיתון "את"....

אם המעצבת היתה מתייעצת איתי הייתי ממליץ לותר על כמה מאות תקליטים נגיד אלה ששרוטים או עקומים או סתם מקומפרסים ואז היה נשאר מקום גם ל פטיפון צנוע, זוג רמקולים מדפיים וכו'

נפלא הכול - שאלה איך מחפשים דבר...:)

איפה הסולם? יש תקליטים שאי אפשר לגשת אליהם בלי כיסא או סולם...

אם המעצבת היתה מתייעצת איתי הייתי ממליץ לותר על כמה מאות תקליטים נגיד אלה ששרוטים או עקומים או סתם מקומפרסים ואז היה נשאר מקום גם ל פטיפון צנוע, זוג רמקולים מדפיים וכו'
בדרך כלל תקליטים שרוטים או עקומים אינם נשמרים באוסף.
ברוב התקליטים יש רמה מסוימת של קומפרסיה, מה שלא מפריע, לפעמים מועיל.

ונראה אותך עובר על אוסף כזה כדי לבודד תקליטים שלא עומדים בקריטריונים כלשהם, במיוחד אם צריף לבדוק משהו בהאזנה. גם אם תקדיש דקה לתקליט, זה ייקח לך יותר מ-20 יום של 8 שעות כ"א, שזה מטורף לחלוטין.

אני מניח שכנראה עניינו את הצלם רק עניינים עיצוביים, והוא לא התעכב על דברים קטנים ומשניים כמו הציוד הנדרש כדי לנגן את התקליטים והדיסקים -- אין ספק ששיש ציוד כזה, אבל לא צולם.

כך שגם אין צורך בתהליך שהצעת מבחינת תקליטים שרוטים, עקומים ומקומפרסים, גם התהליך לא מעשי, וגם מטרתו -- להשאיר מקום לציוד -- כנראה בלתי דרושה.

זאת לא היתה הצעה מעשית, כתבתי בצחוק, הלוואי היה לי אוסף כזה ומקום לשים אותו

הרבה תקליטים . היכן המערכת?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור