עדיין שבויים בסטיגמה, קרמי זה כבר in...

• פותח הנושא פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,718
נקודות
113
עד לפני זמן מה רובם של האודיופילים ,כולל עבדכם הנאמן ,היו עם פרצוף חמוץ לגבי צמד המילים,
"רמקול קרמי"...נכון להיום אנוכי שומע עם רמקול קרמי נהנה מהייתרונות האודיופילים שלו..למיטב שמיעתי אין לו חסרונות. (ברור שישנם רמקולים יקרים יותר עם יכולות גבוהות יותר )אך בבואכם לשמוע רמקול קרמי ....עדיין הפנים נחמצות לפני שניגן?

ברוב המוחלט של המקרים אנשים לא מחמיצים פנים מהעובדה שהם לא אוהבים את מה שהם שומעים כשמדובר במערכות על, הם מחמיצים פנים בעקבות העובדה שהם לא מבינים מה שהם שומעים. אם בקרמי, אם באחר.

האמת , לא , גם אני עברתי כמוך לרמקול קרמי, ואפילו עם מגבר קלאס D , מקבל מיד גדול חלק ומרגש יותר מאשר רמקול עם דריברים כמו סקאן ספיק ,או אודיוטכנולוגי שפתאום נשמעים לי קצת לא שקופים ,

הוהו , איזה שלישיה פה

הכי טוב קרטון של פעם.

האמת , לא , גם אני עברתי כמוך לרמקול קרמי, ואפילו עם מגבר קלאס D , מקבל מיד גדול חלק ומרגש יותר מאשר רמקול עם דריברים כמו סקאן ספיק ,או אודיוטכנולוגי שפתאום נשמעים לי קצת לא שקופים ,
אני מבין שהלקסמנים מעלים אבק...חח

אמיר היה אומר בשם חכמים זה לא הטכנולוגיה , אלא מה עושים איתה .

אני הגעתי למסקנה שהכל תלוי במדיה, אם יש תקליטים ברמה גבוהה אז אפילו בקרמי זה יכול להשמע איכשהו סבבה :שתוי:

אני מבין שהלקסמנים מעלים אבק...חח
לא , סתם עכשיו בא לי משהו אחר , הלקסמן יותר טוב

אני חיברתי לדיגיטלים שלי קדם מדהים של ואק שפופרתי , מכיוון שלמגברים שלי אין צבע בכלל , שומעים הייטב האיכות של הקדם ואת האחיזה של הקלאסd. בעיני שילוב מטורף, הלקמן יותר רך ופחות הפרדה , אבל יש לו הקסם שלו , מי שרוצה היי אנד בזול עדיף ילך על דיגיטלי עם קדם חלק וטוב , קשה לעבור מגבר 2000 w טובים מקור וקדם הסטריים לפניו !

גם חשבון החשמל אחר

עד לפני זמן מה רובם של האודיופילים ,כולל עבדכם הנאמן ,היו עם פרצוף חמוץ לגבי צמד המילים,
"רמקול קרמי"...נכון להיום אנוכי שומע עם רמקול קרמי נהנה מהייתרונות האודיופילים שלו..למיטב שמיעתי אין לו חסרונות. (ברור שישנם רמקולים יקרים יותר עם יכולות גבוהות יותר )אך בבואכם לשמוע רמקול קרמי ....עדיין הפנים נחמצות לפני שניגן?

עדין מעדיף דרייברים אחרים על פני דרייברים קרמיים.

עדין מעדיף דרייברים אחרים על פני דרייברים קרמיים.
יש צליל של סטיגמה בתשובה שלך...:)
והעדפה זה לגיטמי לחלוטין.
השאלה האם נתקלתה במע' שמנגנת טוב עם רמקול קרמי?
או שלא...?

נראה לי שיש 2 מחנות
מי בעד הקרמיים
ומי נגד,
ומי שיש לו היום קרמיים
בטוח עבר אליהם מסיבות שהצדיקו אותם,
הכל ענין של טעם והתנסות.

נראה לי שיש 2 מחנות
מי בעד הקרמיים
ומי נגד,
ומי שיש לו היום קרמיים
בטוח עבר אליהם מסיבות שהצדיקו אותם,
הכל ענין של טעם והתנסות.

זה לא מחנאות של בעד או נגד קרמים. זה מחנאות בין בשלות לבוסר.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור