איך להיפטר מחתולים!!

• פותח הנושא פותח הנושא עמית
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

עמית

חבר משקיען
מעורבות
223
נקודות
63
יש לנו מכת חתולים בחנייה
שכל היום יושבים על הרכבים
ושורטים אותם!
איך אפשר לגרום להם ללכת?
אין פחי אשפה,ואף אחד לא
מאכיל אותם.

יש לי פתרון מוכח עבורך :

https://www.ebay.com/itm/Mega-Ultra...uto-Motion-Sensor-Detector-TV610/143341831575

מתקן ידידותי לסביבה, לא פוגע בחיות, משדר תדר מציק לבעלי חיים ( אדם לא שומע ).
המכשיר מבוסס על הקניית הרגלים לחתולים ללכת למקום אחר במשך הזמן.
רכשתי כמה כאלה והתקנתי בחנייה מסביב לרכב.

עובד !!!

תודה רבה
אפשר לקנות בארץ?

לא יודע.
הזמנתי מאיביי.
מה שחשוב, לכלול את כל הסביבה שבה החתולים מסתובבים.
אני התקנתי מסביב לחנייה בגובה 20 ס״מ.
בנוסף, על הקיר , לכיוון גג הרכב.

האם משפיע על כלבים.

לנו יש שני שכנים שמאכילים חתולים. אבל לא סתם, בשעות מדויקות, יורדים למטה, מפזרים אוכל יבש בכמה מוקדים. החתולים יתרגלו ועכשיו הם יושבים מתחת לבניין כל יום בשעה 18:30 בערב, 30 ראש לפחות.

אצלך אפשר לקנות מכשיר, אני שוקל לקנות שוקר (לא לחתולים - לשכנים).

לנו יש שני שכנים שמאכילים חתולים. אבל לא סתם, בשעות מדויקות, יורדים למטה, מפזרים אוכל יבש בכמה מוקדים. החתולים יתרגלו ועכשיו הם יושבים מתחת לבניין כל יום בשעה 18:30 בערב, 30 ראש לפחות.

כל פעם שאני מזמין אוכל לארבעת החתולים שלי (שבחיים לא יצאו מהבית) אני מזמין גם שק של אוכל לחתולי רחוב ונותן לבחורה שמאכילה את החתולים בשכונה.
בקיצור, במאבק הקטן הזה אני לגמרי בעד החתולים...

נערך לאחרונה ב:

אני לא מוכר , קניתי הכל באיביי.

כל פעם שאני מזמין אוכל לארבעת החתולים שלי (שבחיים לא יצאו מהבית) אני מזמין גם שק של אוכל לחתולי רחוב ונותן לבחורה שמאכילה את החתולים בשכונה.
בקיצור, במאבק הקטן הזה אני לגמרי בעד החתולים...

זה תלוי. כשמאכילים חתולים מעבר לכביש זה אחלה. כשמאכילים אותם מתחת לבניין, צמוד ללובי, זו בעיה. שנית, אני לא אוהב בעלי חיים באופן כללי. בעצם מזה לא אוהב? אני אוהב פרות, כבשים, עופות, דגים. הבנת למה אני מתכוון, כן?

זה תלוי. כשמאכילים חתולים מעבר לכביש זה אחלה. כשמאכילים אותם מתחת לבניין, צמוד ללובי, זו בעיה. שנית, אני לא אוהב בעלי חיים באופן כללי. בעצם מזה לא אוהב? אני אוהב פרות, כבשים, עופות, דגים. הבנת למה אני מתכוון, כן?
אני לטובת החתולים במאבק הקטן הזה ואתה ממשפחת החתולים.

מעניין מה התדר ..

אולי אם השמיעה אותו זה יגרום לחתולים שלי להפסיק לפרק לי את הרמקולים
יש ספריי שאתה מרסס על הגריל של הרמקולים ובכלל בסביבה של המערכת והחתולים לא יתקרבו

תתנחמו שמדובר רק בחתולים..
בחיפה ישנה מכת חזירי בר שמסתובהים חופשי בגינות בחצרות ומפתיעים בחדרי מדרגות.

בסביבה שיש חתולים.. אין נחשים ועכברושים.

אצלנו בבניין ישנם מספר חתולים,רובם נהדרים,למעט ג'ינג'י זכר לא מסורס שמשליט טרור ואוהב לשבת על הרכב שלנו.
למרות שאני בעדם(חתולים),אני מת שיעוף מהבניין שלנו...לנצח !
אגב כשהוא רואה אותי,הוא שומר מרחק(בצדק) :)

יש ספריי שאתה מרסס על הגריל של הרמקולים ובכלל בסביבה של המערכת והחתולים לא יתקרבו
באיזה תדירות צריך לרסס?

באיזה תדירות צריך לרסס?
מרססים ממש מעט, בהתחלה כל יום, ומורידים את המינון כשהחתולים מתרגלים לא להתקרב, יש שלב שהם פשוט נמנעים מהמקום אבל אז עדיין רצוי לרסס ממש ממש קצת פעם בשבוע כדי שלא יחזרו

יש את הספריי נגד יונים
הדביק הזה! זה יכול לעזור?

259F8313-8E45-4836-94F1-95DD79787FD4.jpeg

תמונות מצורפות

• 259F8313-8E45-4836-94F1-95DD79787FD4.jpeg
    259F8313-8E45-4836-94F1-95DD79787FD4.jpeg
    KB 102.7 · צפיות: 341

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור