R roshim חבר אתר הודעות 37 מעורבות 0 נקודות 0 25/10/08 #1 האם מישהו מכיר את המונח "פיקסל עטוף שכבת סיליקון" בטלוויזיות של LCD שארפ? לא ברור לי מה ההבדל בין חברות אחרות?
האם מישהו מכיר את המונח "פיקסל עטוף שכבת סיליקון" בטלוויזיות של LCD שארפ? לא ברור לי מה ההבדל בין חברות אחרות?
R roshim חבר אתר הודעות 37 מעורבות 0 נקודות 0 25/10/08 #3 אמרו לי ברשת "ביג בוקס" על השרפ.. האמת אני מתלבט לחדר שינה האם לקנות את השארפ LC32D44, או את הסמסונג 450.. מה דעתך? ומה דגם חדיש ואיכותי יותר? תודה.
אמרו לי ברשת "ביג בוקס" על השרפ.. האמת אני מתלבט לחדר שינה האם לקנות את השארפ LC32D44, או את הסמסונג 450.. מה דעתך? ומה דגם חדיש ואיכותי יותר? תודה.
A adido אוהב את התחום הודעות 239 מעורבות 1 נקודות 18 25/10/08 #5 בגלל שאמרת שזה לחדר שינה אז המוכרן נתן לך "פיקסל עטוף בשמיכת סיליקון"
S shaut חבר אתר הודעות 25 מעורבות 0 נקודות 0 25/10/08 #6 נכתב ע"י the01jackal: הסמסונג עדיף לחץ כדי להרחיב... איך אפשר להשוות סמסונג לשארפ ב LCD , שארפ מס' 1 ב LCD.
נכתב ע"י the01jackal: הסמסונג עדיף לחץ כדי להרחיב... איך אפשר להשוות סמסונג לשארפ ב LCD , שארפ מס' 1 ב LCD.
T the01jackal אוהב את התחום הודעות 75 מעורבות 0 נקודות 6 26/10/08 #7 אני לא יודע אם אתה יודע ! אבל !!! 1- הפנל של שארפ הו פנל של סמסונג. 2- מעבד התמונה החדש של סמסונג עולה בכמה וכמה דרגות על מעבד התמונה של שארפ. ( תאמין לי אני בתחום)
אני לא יודע אם אתה יודע ! אבל !!! 1- הפנל של שארפ הו פנל של סמסונג. 2- מעבד התמונה החדש של סמסונג עולה בכמה וכמה דרגות על מעבד התמונה של שארפ. ( תאמין לי אני בתחום)
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 26/10/08 #8 גם לשארפ וגם לסמסונג ישנם מפעלי יצור של פנלי LCD שארפ מספקת לדוגמא את הפנלים לחברות כמו פיוניר וגם פיליפס סמסונג מספקת לחברת סוני
גם לשארפ וגם לסמסונג ישנם מפעלי יצור של פנלי LCD שארפ מספקת לדוגמא את הפנלים לחברות כמו פיוניר וגם פיליפס סמסונג מספקת לחברת סוני