התייעצות לגבי קניית פטיפון

• פותח הנושא פותח הנושא Giraffe
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Giraffe

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום :)
אני מוזיקאי אז מחפש פטיפון עם איכות סאונד גבוהה, מוכן להוציא כמה מאות שקלים, מעדיף כזה שיכול לשדר לרמקול/אוזניות בלוטות׳, כי יש לי רמקול ואוזניות בלוטות׳ איכותיים ואין לי רמקולים חוטיים איכותיים, אבל זה לא קריטי כי אפשר גם לקנות משדר בלוטות׳ בנפרד. מעדיף מאוד כזה שיכול לנגן גם דיסקים.
המלצות? תודה!

מחפש פטיפון עם איכות סאונד גבוהה, מוכן להוציא כמה מאות שקלים

בעיה רצינית. בלי כל הדרישות שלך לטכנולוגיה כזו ואחרת בתוספת שיעשה גם וגם וגם ושיהיה ניתן לשדך אותו לפה ולפה. מאות שקלים זה לא רק לא מספיק לקנות מוצר כזה, גם כמקדמה זה לא בכיוון.

עזוב אותך מפטיפון.
קנה נגן תקליטורים בכמה מאות שקלים והוא יעשה פחות או יותר מה שאתה מבקש.

אריה

אם כל הדרישות שלך, לא ברור לי למה פטיפון?

פטיפון כי יש לי תקליטים שאני אוהב ואני רוצה לשמוע אותם באיכות טובה.
מה המינימום למוצר כזה?

תמכור את התקליטים ותשמע אותם דרך שרות מוזיקה זה יהיה יותר טוב.
מה שאתה רוצה זה לשמוע אנלוגי (תקליט) ולעשות לו המרה לדיגטלי דרך BT ובתקציב צנוע - אין סיכוי בעולם שזה ישמע יותר טוב משרות מוזיקה.

אם אתה אוהב חריף, אפשר פלאפל.
לאכול מנה חריפה /פיקנטית במסעדת מישלן ב 18 שח , אין מצב.

אתה באתר הלא נכון, אין חיה כזו ברמה ששווה להתייחס אליה ובכלל אנלוג צריך להישאר אנלוג, למה להרוס את הסאונד ולערב המרה לדיגיטל? תקנה סטרימר וזהו.

אתה באתר הלא נכון, אין חיה כזו ברמה ששווה להתייחס אליה ובכלל אנלוג צריך להישאר אנלוג, למה להרוס את הסאונד ולערב המרה לדיגיטל? תקנה סטרימר וזהו.

להיפך. הוא בדיוק באתר הנכון. תחשוב שהיה נופל על אתר שהיו ממליצים לו על איזה מוצר נוראי שלא היה נהנה ממנו?:)

תודה לכולכם! אני לומד הרבה :)
מה לגבי הפטיפון הזה (שבא עם רמקולים אנלוגיים)?

זה פטיפון של פרוגקט הצ'כית פטיפון נחמד, אבל עם תחפש פטיפון של חברת פרוגקט תמצא דגם טוב יותר בפחות כסף

לא הבנתי, הפטיפון של 1byone הוא בעצם של פרוגקט הצ׳כית? איפה אפשר לראות את זה?

פרוג׳קט היא לא בכלל חברה אוסטרית??

לא הבנתי, הפטיפון של 1byone הוא בעצם של פרוגקט הצ׳כית? איפה אפשר לראות את זה?
מהמבנה של הפטיפון, היה לי פרוגקט דיבאט 2 והוא בנוי בדיוק אותו הדבר, תשמע נכנסתי לאתר שלהם ויש להם כל כל הרבה סוגים וח

בדיוק לא מזמן עליתי על העובדה שמיוזיק הול ופרוגקט בכלל מיוצרים ע"י חברה צכית

קצת סדר:
פרוג'קט היא חברה אוסטרית שמפעל הייצור שלה (של הפטיפונים) נמצא בצ'כיה.
מיוזיק הול הוא מותג אמריקני שפרוג'קט מייצרת עבורו את הפטיפונים. היא מייצרת בין היתר גם עבור המותג טורנס למשל.
המכשיר שנקרא 1byone והובא בקישור אינו שייך לפרוג'קט. הוא לא נראה כמו מוצר שלהם. הוא נראה כמו זבלון סיני מצוי.

קצת סדר:
פרוג'קט היא חברה אוסטרית שמפעל הייצור שלה (של הפטיפונים) נמצא בצ'כיה.
מיוזיק הול הוא מותג אמריקני שפרוג'קט מייצרת עבורו את הפטיפונים. היא מייצרת בין היתר גם עבור המותג טורנס למשל.
המכשיר שנקרא 1byone והובא בקישור אינו שייך לפרוג'קט. הוא לא נראה כמו מוצר שלהם. הוא נראה כמו זבלון סיני מצוי.
תסתכל על הסרטון בו מראים את ההרכבה נראה בדיוק כמו הדגמים הראשונים של פרוגקט מי כמוני יודע אני רכשתי אחד כזה

בוודאות זה אחד לאחד הדיבואט, ההרגשה הפלסטיקית בזרוע הקלה מאוד, המשקולת עם חוט הדיג, זה בוודאות פרוגקט דיבאט וגם בתכלס זה המחיר שלו פחות או יותר

תפנה בפרטי ואעזור לך בדגם מומלץ של פרוג'קט בהתאם לצרכיך,לא מבטיח שיהיה בכמה מאות שקלים,אבל מוצר איכותי דווקא כן.
(יש פטיפונים בלי פונו,עם פונו אינטגרלי ואפילו עם משדר BT רחמנא ליצלן-זמינים במלאי)
חברת project audio הינה חברה אוסטרית המיוצגת בישראל ע"י קודו אודיו,יש אי אלו אי דיוקים בשרשור,בהמשך אעלה חידון נושא פרסים ;),אבל זו החברה הגדולה בעולם ליצור פטפונים איכותים !!
החברה אכן יצרה עבור מיוזיק הול את מוצריה במשך שנים (ולאחרונה אף רכשה המותג) ומייצרת עבור מותגים נוספים,חלקם הוזכרו וחלקם מתחום ההי אנד !!
קיצור יודעים שם העבודה והפטיפונים שלהם איכותיים ובעלי VFM בכל רמת מחיר !
רועי

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור