הגברה, היכן אתם עומדים?

• פותח הנושא פותח הנושא גיא
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

כמו שאמרתי , מבחינתך , ומבחינת יהודה 27 ה ASR זה הכי טוב בעולם, מבחינת משה Nat זה הכי טוב בעולם , מבחינת נמר זה קונסטליישן , וכו....

טבעי כמובן .
זה לא הכי טוב...אני מאוהב בו.
שלי הכי טוב:מלאך:

כמו שאמרתי , מבחינתך , ומבחינת יהודה 27 ה ASR זה הכי טוב בעולם, מבחינת משה Nat זה הכי טוב בעולם , מבחינת נמר זה קונסטליישן , וכו....

טבעי כמובן .

דווקא לא. מבחינתי זה לא קונסטליישן. מבחינתי זה בולדר, מון, דרטזיל, ch, nat, mbl, avm, אודיו אנלוג, לקסמן, אקיופייז, אודיו ריסרצ׳ ועוד ועוד ועוד כל עוד הם מחולקים למגבר הספק וקדמגבר. למה? כי זה יותר נכון שמדברים על המטרה - להגיע לתוצאה הכי טובה ביחס למחיר.

אני נותן ל-רמקולים והמקור אצלי להפיק את הדרמה ולאלקטרוניקה לייצר את הקסם.

בסוף התוצאה נמדדת בסטאפ ולא ברכיב יחיד, לכן תמיד אפשר לעשות mix and match כדי להגיע לתוצאה המועדפת

מאז ומתמיד היו לי רק מגברים משולבים, לא מאוכזב כלל, למרות שההיגיון אומר שהפרדה עדיפה.

מאז ומתמיד היו לי רק מגברים משולבים, לא מאוכזב כלל, למרות שההיגיון אומר שהפרדה עדיפה.

כיום יש לא מעט מגברים משולבים מצויינים שאינם נופלים במאום מהגברה נפרדת.

יש למגברים משולבים קסם משלהם, שמעתי גם משולבים שנשמעו טוב יותר מסטים.
מאוד אוהב את הקונספט של קופסה אחת שעושה הכל.

יש למגברים משולבים קסם משלהם, שמעתי גם משולבים שנשמעו טוב יותר מסטים.
מאוד אוהב את הקונספט של קופסה אחת שעושה הכל.
נו תקנה כבר :שתוי:

אז איך אתם מגדירים את המגברים של Devialet ?

האם רמקול אודיופילי מוגבר הוא מילה גסה ?

הביקורות ברשת מהללות את המגברים של Devialet, אחרי ששמעתי מגברים דיגיטליים של אנטהאם מגבירים בהצלחה רמקולים השווים כפי 10 מערך המגברים אני מתקשה להבין מדוע הגברה דיגיטלית זוכה לכתף קרה מלא מעט אודיופילים.

למיטב זכרוני למרידיאן היו רמקולים מוגברים כבר לפני עשרים 20 והם נחשבו לאודיופילים, שאיני מבין היכן הבעיה בנושא.

למה שיהיה מילה גסה?
הדבר היחיד שמעניין זה איך זה נשמע.
לא אם זה רמקול קרמי או רגיל, לא אם זה מגבר ss או שפופרות, לא אם זה רמקול מוגבר או לא וכו'.
רק איך זה נשמע בסוף.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור