צפייה במונדיאל ב 4k

• פותח הנושא פותח הנושא רוני84
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

רוני84

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
רכשתי לאחרונה טלויזיה mu9000 4k של סמסונג. עיקר הצפייה שלי ביום יום מתרכז בנטפליקס ובערוצי עידן פלוס (חיברתי אנטנה חיצונית).
כדי לצפות במונדיאל ב4k האם אני נדרש לרכוש גם ממיר/חבילה 4k של אחת החברות או שבעזרת שרותי "כאן" אני מקבל את ה4k במונדיאל? ובמידה ולא מה המשמעות של הממיר אחרי המונדיאל מבחינת תכנים או שאני אדרש להיתנתק...
תודה לעוזרים :)
רוני

שלום,
רכשתי לאחרונה טלויזיה mu9000 4k של סמסונג. עיקר הצפייה שלי ביום יום מתרכז בנטפליקס ובערוצי עידן פלוס (חיברתי אנטנה חיצונית).
כדי לצפות במונדיאל ב4k האם אני נדרש לרכוש גם ממיר/חבילה 4k של אחת החברות או שבעזרת שרותי "כאן" אני מקבל את ה4k במונדיאל? ובמידה ולא מה המשמעות של הממיר אחרי המונדיאל מבחינת תכנים או שאני אדרש להיתנתק...
תודה לעוזרים :)
רוני

שידורי הגביע העולמי בכדורגל ישודרו ב-4k בערוץ "כאן", ועליך להזמין ממיר תומך 4k.

המונדיאל ישודר ב 4K גם ב'פרטנר' שלקוחותיהם מקבלים ממיר 4K עם הצטרפותם וללא עלות, לגבי דיליי זה כבר משהו אחר.

במידה ועוברים לסיבים אופטיים של פרטנר האם עדיין נדרש ממיר 4k או שניתן להשתמש בסטרימינג?

האם הכבל של 4K שמסופק לממיר אולטרה של יס איכותי לצפייה במונדיאל בפורמט 4K ?
שבוע הבא אמורים להתקין לנו את סוני 8596 EX ומניסיון ירצו למכור לנו כבל איכותי של 4K .
האם יש צורך ?

האם הכבל של 4K שמסופק לממיר אולטרה של יס איכותי לצפייה במונדיאל בפורמט 4K ?
שבוע הבא אמורים להתקין לנו את סוני 8596 EX ומניסיון ירצו למכור לנו כבל איכותי של 4K .
האם יש צורך ?

להעברת נתונים בפורמט 4k יש צורך בכבל HDMI שיתמוך.

והכבל שסיפקו לי מיס עם הממיר 4K של אולטרה ?
יס ענו לי :
כבל סטנדרטי 2.0 ו 2.2 לצפייה באיכות 4K .
והכבל תומך HDMI

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור