מכירות תקליטים ותקליטורים עקפו את ההורדות הדיגיטליות

• פותח הנושא פותח הנושא Audiofreak
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,142
נקודות
113

אכן נתון מעודד...

פייר - לא מבין את זה. זה כאילו הדרישה לטכנולוגיה הולכת אחורה.
היפסטרים ואודיופילים עם תקליטים זה לא בדיוק שוק עצום - לא מבין את זה.

פייר - לא מבין את זה. זה כאילו הדרישה לטכנולוגיה הולכת אחורה.
היפסטרים ואודיופילים עם תקליטים זה לא בדיוק שוק עצום - לא מבין את זה.
כנס לקישור. מבחינה מעשית, גם במדיה פיזית יש ירידה של 4%. פשוט הירידה במדיה דיגיטלית גדולה יותר עקב עליה של 50% בסטרימינג.

הסטרימינג הרג את רכישות התוכן ברשת. יש שיא ברכישת מנויים לאתרי סטרימינג כטידל ודומיו. זה בדיוק מה הביא את המדיה הפיזית לככב במדדים הללו.

מפתיע מאוד שהמדיה הפיזית צוברת תאוצה.

איציק הפך - הסטרימיג תופס תאוצאה, המדיה הפיזית יורדת מאוד מאוד - זה שהתחום הצר שלתקליטים עולה זה זניח

זניח זה לא. חברות פתחו מחדש פסי יצור. אבל זה לא המספרים הגדולים של פעם.

סוני פתחה קו יצור כי יש דרישה והיא צריכה להשלים הכנסות שהיא לא מקבלת כעת ממכירות cd או מהורדות, אבל עדיין מדובר על כ 15 אחוז מהשוק

שמיעת תקליטים היום זה כמו שאנשים רוכבים על סוסים שפעם היו כלי תחבורה והיום הם תחביב יקר, או כמו שאנשים מתאמנים בחץ וקשת שפעם היה נשק נפוץ.
התקליטים ככל הנראה לא יעלמו לחלוטין, אבל הדפסתם תתמעט מאוד בהדרגה והם ימשיכו להתייקר בשל הצמצום בביקוש עד שיהפכו לנחלתם של חובבים רציניים ומשוגעים לדבר.
גם הצילום בפילם עובר תהליך דומה.
כותרת כאן מטעה, הסטרימינג כמו שכתבו לפני מאוד מאוד דומיננטי כי אין טעם להוריד חומרים כשאפשר לשמוע קבצים בכל האיכויות בסטרימינג

שמיעת מוזיקה דרך תקליט היא בפרוש לא הקו הראשי של רוב האנשים, אבל בשנים האחרונות יש יותר תקליטים חדשים וכמות המכירות גם עולה, כך שהמציאות קצת שונה ממה שאתה מתאר

שמיעת תקליטים היום זה כמו שאנשים רוכבים על סוסים שפעם היו כלי תחבורה והיום הם תחביב יקר, או כמו שאנשים מתאמנים בחץ וקשת שפעם היה נשק נפוץ.
התקליטים ככל הנראה לא יעלמו לחלוטין, אבל הדפסתם תתמעט מאוד בהדרגה והם ימשיכו להתייקר בשל הצמצום בביקוש עד שיהפכו לנחלתם של חובבים רציניים ומשוגעים לדבר.
גם הצילום בפילם עובר תהליך דומה.
כותרת כאן מטעה, הסטרימינג כמו שכתבו לפני מאוד מאוד דומיננטי כי אין טעם להוריד חומרים כשאפשר לשמוע קבצים בכל האיכויות בסטרימינג

אנשים קונים תקליטים כי אנלוג נשמע טוב יותר.לכן הסר דאגה מליבך, מכירות התקליטים ימשיכו לשגשג ואנשים ימשיכו לקנות אותם.

אנשים קונים תקליטים כי אנלוג נשמע טוב יותר.לכן הסר דאגה מליבך, מכירות התקליטים ימשיכו לשגשג ואנשים ימשיכו לקנות אותם.
על פטיפונים + פונו סטייג' + ראש שעולים כמו רכב יחד , אנלוג נשמע מעולה.
ההמונים שצורכים תקליטים ושומעים בפטיפונים מצ'וקמקים, שומעים את האנלוג הרבה הרבה פחות טוב מאשר הם יכולים לשמוע דיגיטל אם יקנו dac במחיר של הפטיפון שלהם וישלמו מנוי לטידל ב 30 שח לחודש במקום לשרוף כסף על תקליטים.
אותם אלו ששומעים תקליטים על מחרשות ב -300 דולר ולפעמים גם פחות עושים את זה כי זה cool ולא כי זה נשמע יותר טוב.
כשהטרנד הזה יתפוגג עוד כמה שנים יישארו המשוגעים לדבר שמוכנים להוציא הרבה כסף.
מקווה שהטרנד יחזיק הרבה זמן, כי אני גם שומע תקליטים על סט אנלוגי חמוד (פטיפון+פונו+ראש) שעלה 15,000 שח והוא נשמע פחות טוב מ dac ב 1500 שח..אבל הוא נשמע אנלוגי ויש בזה משהו נעים
וגם לפעמים זו התעסקות נחמדה

הדור הצעיר נמשך יותר לסרימינג , זאת עובדה,
אני לא מסכים שתקליטים זה טראנד שיחלוף,
נהפוך הוא , דווקא בשנים האחרונות חזרו התקליטים ולדעתי
בגלל 3 סיבות:
1. האודיופילים
2. חובבי מוסיקה שנהנים להחזיק אלבום יפה ביד ללא שום קשר לאיכות.
3. אספנים

הדור הצעיר נמשך יותר לסרימינג , זאת עובדה,
אני לא מסכים שתקליטים זה טראנד שיחלוף,
נהפוך הוא , דווקא בשנים האחרונות חזרו התקליטים ולדעתי
בגלל 3 סיבות:
1. האודיופילים
2. חובבי מוסיקה שנהנים להחזיק אלבום יפה ביד ללא שום קשר לאיכות.
3. אספנים

מסכים איתך חוץ מהשורה השניה אבל נחיה ונראה. (או שלא)

על פטיפונים + פונו סטייג' + ראש שעולים כמו רכב יחד , אנלוג נשמע מעולה.
ההמונים שצורכים תקליטים ושומעים בפטיפונים מצ'וקמקים, שומעים את האנלוג הרבה הרבה פחות טוב מאשר הם יכולים לשמוע דיגיטל אם יקנו dac במחיר של הפטיפון שלהם וישלמו מנוי לטידל ב 30 שח לחודש במקום לשרוף כסף על תקליטים.
אותם אלו ששומעים תקליטים על מחרשות ב -300 דולר ולפעמים גם פחות עושים את זה כי זה cool ולא כי זה נשמע יותר טוב.
כשהטרנד הזה יתפוגג עוד כמה שנים יישארו המשוגעים לדבר שמוכנים להוציא הרבה כסף.
מקווה שהטרנד יחזיק הרבה זמן, כי אני גם שומע תקליטים על סט אנלוגי חמוד (פטיפון+פונו+ראש) שעלה 15,000 שח והוא נשמע פחות טוב מ dac ב 1500 שח..אבל הוא נשמע אנלוגי ויש בזה משהו נעים
וגם לפעמים זו התעסקות נחמדה
אין מצב שהדאק ב 1500שח ישמע טוב יותר מסט אנלוגי ב 15000שח.
ואם זה נכון,אז משהו בסט אפ האנלוגי דפוק או שלא מכווון.

מסכים איתך חוץ מהשורה השניה אבל נחיה ונראה. (או שלא)
לפעמים כיף להאזין למוסיקה ולדפדף באלבום כזה (ואין כזה דבר בסטרימינג)
Led_Zepelin_Live1.jpg

Led_Zepelin_Live2.jpg

תמונות מצורפות

• Led_Zepelin_Live1.jpg
    Led_Zepelin_Live1.jpg
    KB 79.4 · צפיות: 343
  • Led_Zepelin_Live2.jpg
    Led_Zepelin_Live2.jpg
    KB 87.3 · צפיות: 364
אין מצב שהדאק ב 1500שח ישמע טוב יותר מסט אנלוגי ב 15000שח.
ואם זה נכון,אז משהו בסט אפ האנלוגי דפוק או שלא מכווון.

לא דפוק ולא כלום, זה המצב ולא רק אצלי, בכל סט אנלוגי ששמעתי בסקלה הזו של המחירים.
זול יחסית לייצר דאקים מעולים ויקר מאוד לייצר פטיפונים מעולים. לא ממש קשה להבין מדוע.
הסט האנלוגי שלי כוון על ידי טכנאי מהטובים בארץ ובתמחור שכחתי להביא בחשבון עוד כמה אלפי שח עלות מכונת ניקוי תקליטים שלי. על תחזוקה ובלאי אני לא רוצה לדבר, זה כבר לא פייר...

איזה סט אנאלוגי יש לך?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור