כרמי, הודעתך פוגעת בי והיא גם אינה הוגנת.תודה על האישור לחזור לדיון
כרמי, הודעתך פוגעת בי והיא גם אינה הוגנת.
אתה רושם את זה כאילו שאי פעם והיכן שהוא בפורום DTOWN דרשתי ש*מישהו* יקבל ממני אישור לעשות *משהו*.
במקום חאראקירי לדעתי עדיף "מוות יותר אודיופילי" ...לדוגמא להפיל מגבר מדגם בכיר מאחת משתי החברות המוערכות על הפדחת (מתוך בחירה מושכלת של אופי ובמת צליל ההתרסקות)אני מקווה שחסידי כל אחת מהחברות המעולות הנל מרוצים מההבהרה.
(ואם לא, אני מייד ניגש לעשות חאראקירי).
אבל בביצוע הזהעדיף הרקוויאם של ורדי
במקום חאראקירי לדעתי עדיף "מוות יותר אודיופילי" ...לדוגמא להפיל מגבר מדגם בכיר מאחת משתי החברות המוערכות על הפדחת (מתוך בחירה מושכלת של אופי ובמת צליל ההתרסקות)
וכל אותם אלה שמתו בתקופות עברו ולקחו עימם לעולם שכולו טוב את הבגדים , התכשיטים ואפילו כמה ממשרתיהם האהובים ?....-ואתה עושה עניין ממגבר עם פח מעוקם ומעגל מודפס סדוק ? ....על יאיר פורמן שמעת ? לא מגיע לו להתפרנס בכבוד ?חראם על המגבר!
חרקירי מעבירים סחבת רצפה + שק ונגמר הסיפור.
בסך הכל הבחור שסולק מכאן (עד ליום כיפור הבא) עשה שירות דוב לחברה מצוינת.
אבל כך בדיוק אני מרגיש על ההודעות שלך כאן.
שאתה לא נותן לדיון על המגבר לרוץ כל עוד לא אמרת את דעתך וקיבלת תשובות על כך.
כרמי לדעתי אתה פשוט לא הבנת/לא מבין את זיו (סחבק) ומאיפה הוא בא. הוא אפילו התנצל על זה שהוא הפריע לדיון עם ההערה שלו. מדובר על אחד האנשים העדינים והטובי לב ביותר שהכרתי. אין צורך לפתוח חזית אנטגוניסטית עם בנאדם כזה. מיותר..
יכול להיות שאתה צודק
סמוך עלי כרמון. הוא צודק.
מחזק את דבריו של במבי .....ממספר שיחות טלפוניות שהיו לי עם הבחור.
במבי, נראה לי אני פורש בשיא. אחרי התגובה שרשמת יש לי רק לאן לרדתכרמי לדעתי אתה פשוט לא הבנת/לא מבין את זיו (סחבק) ומאיפה הוא בא. הוא אפילו התנצל על זה שהוא הפריע לדיון עם ההערה שלו. מדובר על אחד האנשים העדינים והטובי לב ביותר שהכרתי. אין צורך לפתוח חזית אנטגוניסטית עם בנאדם כזה. מיותר..
סמוך עלי כרמון. הוא צודק.
סליחתך מתקבלת, כמובן! אז עכשיו אפשר לחזור לדבר על הL590?אם כולם אומר כך, אז אני אני בטוח טועה - אז נשאר לי רק לבקש סליחה מזיו
לדעתי לקסמן היא חברה מכובדת בתחום עם עבר ולדעתי גם עתיד כי יש לאודיו היפני מעריצים. לגבי ארץ היצור, פחות רלוונטי היום בגלל הסנדרטים הגבוהים שחברות האודיו הגדולות מיישמות במפעלי היצור שלהם. נכון, זה לא אטרקטיבי כמו פנסיונר יפני שמרכיב מגברי מנורות במרתף שלו אבל זה איכותי לא פחות, במיוחד שמדובר בהיי אנד.