מגבר משולב Hegel H160 במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: מגבר משולב Hegel H160 במבחן

תודה על הסקירה, נמר.
חברה שאני מאוד מעריך.
לדעתי, כפי שאמרת ... המחיר מעולה לתמורה.

כייף לקרא יופי של סקירה

נמר, יש מצב שקצת ויתרת למגבר?
בד"כ אתה סוקר גם עם מוזיקה יותר אלימה, מה קרה הפעם?

הגעתי למסקנה שבריטן מכסה על הכל. מנסיוני, אם הוא לא קורס שם, הוא לא קורס במוסיקת רוק ואלקטרונית.

וואו, נשמע כמעט כמשולב האולטימטיבי. כרגיל, כתיבה וסקירה מהנה לקריאה.
תודה :)

נמר תודה על הסקירה :בעד:
אלה הפריטים שחייבים לסקור יותר מהאחרים.
מאחר והם נוגעים לרב.
לא כולם משוגעים כמונו, ונישת הציוד הזה מאוד חשובה,

סקירה מדוייקת. בתור בעלים של האח הגדול hegel h360 שסוחט אפילו עוד יותר אני יכול להעיד שמדובר במגבר מצויין. מי ששוקל לשדרג ממליץ לו לנסות אותו

סקירה יפה וגם צירפת את אישתך על הדרך ;)

סקירה יפה ממצה ואינפורמטיבית במסירת החוויה
עדיין חסרה לי השוואה לאיזה רפראנס, ויש לא מעט בסדר גודל מחירו

האם נשמר ה house sound כמו בליין הקודם ?
כבעלים לשעבר של ה H80 לטעמי היה לו סאונד מעט סינטטי שהתבטא בעיקר בכינור וכלי נשיפה.

מאוד אוהב את ליין המוצרים של הגל, לפני שרכשתי עשיתי עליהם מחקר מקיף ברשת (אז הם עוד היו פחות ידועים) וגיליתי שבקרב אירופאים רבים הם נחשבים כמציאה בגלל התמחור והפרופיל הנמוך. הסיפור האמיתי הוא לדעתי מכלול המוצרים של גבי- בכל הפעמים שאני נכנסתי לחנות שלו, פשוט החמאתי לו על היכולת המדהימה להוציא מוסיקה באיכות מדהימה גם בסביבה קשה. שילוב של מי שיש לו כיוון ויודע להוציא סאונד מעולה במחירים שפויים.

נמר.
אחלה סקירה, ליופי של מגבר משולב. נראה כי HEGEL 160 מתחרה רציני ביותר בשוק המגברים המשולבים.

אין ספק שלפי הסקירה אחד המתחרים ואחד החשובים ברמות המחיר.הסקירה ממצאת ,תכליתית,ופורסת הכל בפני מי שקורא ובפרט למי שמתעניין לרכישה.
נהנתי לקרוא..:בעד:

תודה על הסקירה
בתור בעלים של המגבר בעבר ושל אחיו הגדול בהווה
ממליץ בחום

נמר, מדוע לא בחנת גם סגנון רוק???

לא זה שאלה לעניין
הוא לא בחן סגנון רוק
איזה חשדנות....

היה לי את המכשיר, גם ברוק הוא נותן בראש אבל למיטב ידיעתי הוא הוחלף בH190 לפני יותר משנה.

האם נשמר ה house sound כמו בליין הקודם ?
כבעלים לשעבר של ה H80 לטעמי היה לו סאונד מעט סינטטי שהתבטא בעיקר בכינור וכלי נשיפה.
אכן. סינטטי ואנמי. כאילו נזהר מלעשות במקרה למישהו צועק באוזן. אבל... זה היה לפני עשור...

@נמר:

טכנאי הכבלים הרג אותי. אחת היציאות.

שאלה: כשאתה סוקר משולב שעולה כמו הסטנד שלך בערך, (יענו, הרבה פחות משאר הרכיבים אם הבדיחה לא ברורה) איך אתה מתמודד עם ההבדלים האדירים ברמות הציוד? הרי רמקול כמו שלך מייד משקף מה שמאחריו. כדי להגיע איתו למקסימום צריך להוציא עוד יותר ממה שיש לך על אלקטרוניקה.
אני זוכר שכשבשעתו שידרגתי רמקולים מפרואק 1SC ל- D25, מייד שמעתי "מגבר". זה לא היה אורגני. זה היה כמו קולונסקופיה אלקטרונית.

בהינתן שרוב הציוד שעובר אצלך לסקירה מיועד לעבוד עם מוצרים זולים בהרבה ממה שאתה מחבר לו, איך אתה עושה את הסינון? את ההתאמה בהאזנה? הרי אתה לא מקבל תוצאה סופית. אתה מקבל מוניטור של האלקטרוניקה. איך מכאן ניתן להסיק כמה טוב המגבר יהיה בסביבה הנוחה שלו?

(אני מניח שכשאתה סוקר רמקולים הבעיה פחות קיימת, אך יש אחרות)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור