דנון AVR-X7200W - ביקורת רסיבר קולנוע ביתי

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ראוי לציין ש"מבחן הסיכום" זו דעה אחת בלבד מתוך אין ספור דעות אחרות;)

נכנסת לעולם פילוסופי מסובך איתי, אין לזה סוף...

ראוי לציין ש"מבחן הסיכום" זו דעה אחת בלבד מתוך אין ספור דעות אחרות;)

זה הפורמט הנהוג בכול הסקירות באתרים ובמגזינים העולמיים. ללא שום קשר למוצר הנבחן.

נערך לאחרונה ב:
20160914_224940.jpg 20160914_225000.jpg 20160914_225016.jpg עוד כמה תמונות
DENON AVR-X7200W

תמונות מצורפות

• 20160914_224940.jpg
    20160914_224940.jpg
    KB 49.8 · צפיות: 58
  • 20160914_225000.jpg
    20160914_225000.jpg
    KB 62.1 · צפיות: 57
  • 20160914_225016.jpg
    20160914_225016.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 57
תודה על הסקירה

איציק, יופי של סקירה... נהנתי לקרוא. ממתין בציפיה למבחן הסיכום....

סקירה מצוינת ומפורטת מאוד!
נהניתי לקרוא וללמוד על הרסיבר.

עוד כמה תמונות של הרסיבר הפנטסטי הזה.

DSC02001.JPG DSC02015.JPG

תמונות מצורפות

• DSC02001.JPG
    DSC02001.JPG
    KB 59.5 · צפיות: 41
  • DSC02015.JPG
    DSC02015.JPG
    KB 81.7 · צפיות: 41
נערך לאחרונה ב:
ראשית, אבקש לפרגן לך איציק על הרמה הגבוהה של הסקירות שאתה עורך למגוון המוצרים הנבחנים באתר.יישר כוח!
שנית,ברשותי רסיבר מהדגם הנסקר עם לוח אם משודרג ובעל תוספת האות A לשם הדגם. משימוש של כמעט כחצי שנה במגבר ( שדרגתי מ AVR X 4520 שהיה מצוין בפני עצמו) אוכל להעיד שבמוצר איכותי עסקינן.
לצערי, נתקלתי בבעיה בחיבור מחשב ביתי של DELL למגבר.לא משנה איזו יציאה אני מגדיר כערוץ של המחשב קיים רעש לבן ברמקולים שהולך ומתגבר עם הגברת עוצמת הווליום.
המערכת מורכבת מסט של POLK AUDIO בתצורה של 9.2 עם כבילה איכותית (hdmi 2.0) מבית audioquest. (כאלף שקל וצפונה לכבל בודד).במחשב מותקן כרטיס מסך איכותי 4k של ג'יגהבייט וספק 600w של tauro.
לא קיימת מנורת פלוריצנט בקו החשמל של המערכת והרכיבים המשודרגים במארז המחשב מבודדים בצורה מיטבית.
אשמח להיעזר בניסיונך בתחום.חג שמח!

ראשית, אבקש לפרגן לך איציק על הרמה הגבוהה של הסקירות שאתה עורך למגוון המוצרים הנבחנים באתר.יישר כוח!
שנית,ברשותי רסיבר מהדגם הנסקר עם לוח אם משודרג ובעל תוספת האות A לשם הדגם. משימוש של כמעט כחצי שנה במגבר ( שדרגתי מ AVR X 4520 שהיה מצוין בפני עצמו) אוכל להעיד שבמוצר איכותי עסקינן.
לצערי, נתקלתי בבעיה בחיבור מחשב ביתי של DELL למגבר.לא משנה איזו יציאה אני מגדיר כערוץ של המחשב קיים רעש לבן ברמקולים שהולך ומתגבר עם הגברת עוצמת הווליום.
המערכת מורכבת מסט של POLK AUDIO בתצורה של 9.2 עם כבילה איכותית (hdmi 2.0) מבית audioquest. (כאלף שקל וצפונה לכבל בודד).במחשב מותקן כרטיס מסך איכותי 4k של ג'יגהבייט וספק 600w של tauro.
לא קיימת מנורת פלוריצנט בקו החשמל של המערכת והרכיבים המשודרגים במארז המחשב מבודדים בצורה מיטבית.
אשמח להיעזר בניסיונך בתחום.חג שמח!

שנה טובה.
אינני מחובר עם מחשב נייד לרסיבר שברשותי.
בכול הסקירות שביצעתי העדפתי לעבוד עם נגן אופו 105D שמשמש גם כסטרימר איכותי.

נערך לאחרונה ב:
רק חבל שאת אותו מוצר שתקנו פה ב20 אלף, בקנדה תקנו ב5 אלף
https://www.amazon.ca/AVR-X7200W-Ch...ativeASIN=B00Q96NYUC&ref_=nav_custrec_signin&

כל הכבוד על הכתבה המושקעת. לאן נעלם תקן הTHX שזכור לי כסימן היכר של איכות ויוקרה (היצרנים כבר הרבה זמן לא משתמשים בו למרות שאני בטוח שזה לא גורע מהאיכות של הרסיבר הזה ואחרים כמוהו)? כמו כן מתי נראה כתבה על רסיבר מקביל מאונקיו?

כל הכבוד על הכתבה המושקעת. לאן נעלם תקן הTHX שזכור לי כסימן היכר של איכות ויוקרה (היצרנים כבר הרבה זמן לא משתמשים בו למרות שאני בטוח שזה לא גורע מהאיכות של הרסיבר הזה ואחרים כמוהו)? כמו כן מתי נראה כתבה על רסיבר מקביל מאונקיו?

תקן THX נעלם מהרסיברים מכמה בחינות.
1. החברות שילמו הון ... על הלוגו של THX. לטעמי ממזמן ניתן היה לוותר על הפורמט!
2. הפורמטים החדישים מציעים הרבה יותר!! הכוונה ל DOLBY ATMOS DTS-X MASTER
3. לגבי בחינת שאר המותגים. לא כול יבואן מחזיק מכשיר דגל. במידה וניתן היה לקבל את מכשיר הדגל של אונקיו. הוא היה עובר סקירה מקיפה.

רק חבל שאת אותו מוצר שתקנו פה ב20 אלף, בקנדה תקנו ב5 אלף
https://www.amazon.ca/AVR-X7200W-Ch...ativeASIN=B00Q96NYUC&ref_=nav_custrec_signin&

לא הבנתי איך 3500 דולר קנדי ... הוא שווה ערך ל5 אלף ש"ח.

Home THX ו THX mode
(בפרוססורים/רסיברים)
זה לא "פורמט"
זה cross over
ו EQ.

סוג של קליברציה קבועה לפי מה שנקבע מראש.
שאותה מלבישים על כל "פורמט" אודיו.
אם זה 2.0 ועד ל 7.1 ערוצים.

בלא מעט מערכות שמצריכות הנחתה באיזור ה 8kHz ועד 2khz מצב THX כ"הלבשה" בהחלט משפר.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור