רסיבר פיוניר SC-LX89 עומד למבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

איציק

מניסיונך העשיר בתחום והידע האדיר שצברת במרוצת השנים והסטאפים ששמעת - הרסיבר הנ''ל

יוציא גם גם סאונד איכותי או רק ידחף רמקולים קשים? כי כמו שאני יודע ה 802 הוא קשה מאוד , לא חשבתי

בכלל שרסיבר יזיז אותו , אבל אם אני מבין נכון מדובר ברסיבר עם כח אדיר וסאונד טוב.

בקיצור בסט אפים ששמעת היתה הצדקה למגבר כח ? {בעבור דחיפה או איכות סאונד} או שאתה והם הייתם מרוצים

מהתוצאה

איציק

מניסיונך העשיר בתחום והידע האדיר שצברת במרוצת השנים והסטאפים ששמעת - הרסיבר הנ''ל

יוציא גם גם סאונד איכותי או רק ידחף רמקולים קשים? כי כמו שאני יודע ה 802 הוא קשה מאוד , לא חשבתי

בכלל שרסיבר יזיז אותו , אבל אם אני מבין נכון מדובר ברסיבר עם כח אדיר וסאונד טוב.

בקיצור בסט אפים ששמעת היתה הצדקה למגבר כח ? {בעבור דחיפה או איכות סאונד} או שאתה והם הייתם מרוצים

מהתוצאה

היי

מהכרות עם הרסיברים מבית פיוניר שכוללים הגברת דיירקט אנרג'י3 (86-87-88-89)
הרסיברים הללו לא זקוקים לשום תוספת של הגברה חיצונית בכול הקשור לשמע רב ערוצי הם מדהימים!
גם במצב סטריאו הם מתמודדים מעולה מול רמקולים קשים להנעה.

בזמנו נמר בחן את ה 87 .וכך הוא מתאר את היכולת שלו בדו ערוצי.

אם הרסיבר הצליח להניע את זוג רמקולי ה-"טידל" שברשותי, אז קשה לי להעלות על הדעת רמקול אחר שהוא יתקשה להניע. זהו מגבר גיבור, פשוט חברו לו רמקול והוא כבר יסדר לו סט פקודות שהסיכוי שיופרו נמוך ביותר.

נערך לאחרונה ב:
כמו שאמרתי
תלוי איזו אוזן שומעת ומה היא מצפה מהתוצאה.

ניסיוני אומר לחלוטין אחרת...o_O

וכמו כן
צריך להתרגל למה ששומעים
קודם מנסים בלי...
ושומעים עם הזמן אם יש חוסרים...

מגבר זה הרבה מעבר ממכונת דחיפה. ..

איציק, יופי של סקירה... יישר כוח!!! כבעלים של הרסיבר, נשוא הסקירה, אני מתחבר לכל מילה שכתבת. אכן רסיבר מדהים.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור