YBA DESIGN WM-202 - נגן תקליטורים במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

שמעתי אותו אצלי לפני איזה 8 שנים ( אמיר ארמה היה היבואן..... אני חושב).
עשה come back?

איזה מחשב/ים עם איזה דק/ים השווית, ולאיזה CD?

מחשב שקט בנייה עצמית מבוסס .i5 fanless ההשוואה ל Ear acute עם הממיר הפנימי שרציתי לרכוש.
כמובן שזה לא A/B אמיתי אבל עדין ניגנתי מספר קטעים בגל סשן ולא חשתי בהבדל.

דרך אגב - למה באתר של אמנון המחיר מופיע כ 5200 שקל ? אני מקווה שלא העלה את המחיר בעקבות הביקורת המפרגנת :)

דיברתי איתו.
הוא ישנה את המחיר.

אני מנסה לא להיות קטנוני (ולא תמיד מצליח :) .... ) אבל הכתבה התפרסמה ב29.10 - והמחיר היה רשום כ 4,400, בעוד אצל אמנון באתר היה רשום 5,200. עכשיו הוא "תיקן" ל 4,700 ... אני מאחל לו שבעקבות כתבה מפנקת שכזאת ימכור הרבה מאד מכשירים מצויינים , אבל הייתי מצפה שדווקא יעשה מבצע ויוריד ל 3,900 , ובטח לא יעלה ל4,700 .

אני טועה ?

אני רוצה שוב להדגיש שאני גם מאד מפרגן למכשיר כל כך טוב במחיר כל כך נוח, ואני עדיין מתפתה לרכוש לעצמי גם (במחיר המתאים :) ).

ברק.

אני מקבל מחיר מהיבואן וזהו המחיר שאני מפרסם.
כל יבואן עושה באתר שלו מה שהוא רוצה.

נמר אני חס וחלילה לא מאשים אותך ! אתה כתבת כתבה מפרגנת שבינינו היא כלי שיווקי ממדרגה ראשונה לכל יבואן . אנשים מחפשים מידע על המוצר אפילו שנים אחרי ונופלים על כתבה כזאת - זה שווה הרבה. ובמיוחד כשהכותב הוא מישהו שידוע באובייקטיביות ובמיקצועיות שלו ושלעולם לא יכתוב תישבוחות אם לא חושב אותן באמת.

מצד שני אני חושב שההתנהגות של אמנון מרחיקה קונים פוטנציאלים וחבל ...

סבבה.

חשבתי לשקול לקנות מטרונום.. אבל כנראה אין טעם כי YBA מספיק טוב

סבבה.

בדקת את שניהם ראש בראש על אותה מערכת באותו החדר עם מגוון סגנונות מוזיקליים?
אם כן ספר חוויות אחינו. אל תחסוך עלינו במילים.

הוא בטח התבדח ;),מטרונום זה פצצה !
בעיני לא מוצא חן שאין בלנס ב YBA ,וכמו שאני מבין גם כניסת הUSB מוגבלת ,זה כנראה מכשיר מצויין עד לרמה מסוימת ,מעל זה כבר צריך לשלם הרבה יותר !

בדקת את שניהם ראש בראש על אותה מערכת באותו החדר עם מגוון סגנונות מוזיקליים?
אם כן ספר חוויות אחינו. אל תחסוך עלינו במילים.

לא בדקתי אף אחד מהם...

לגבי הסקירה - נראה לי מוזר שאין כל איזכור לגבי המכניזם של המכשיר..
נראה לי שזה פרט חשוב ואם היצרן לא מפרסם, היבואן יכול לתת פרטים (או שמפרקים את המכסה.)

העיצוב נראה לי כמו מכשיר מלפני 30 שנה.

אהה עוד משהו - מדוע לא נבדק נושא ההשפעה של כבל החשמל וכן צורת העמדה ?

בקשר לרגישות לחשמל והעמדה ,בלי לבדוק ברור שהוא מאוד רגיש לשניהם ,בכדי שמכשיר יהיה עמיד בתלאות החשמל צריך ספק כוח מיוצב ומשוכלל ,וזה אין בטוח ב4400 שח ,ובנוסף לגבי העמדה ,מכשירים לא רגישים בנויים מקופסאות מכורסמות מאלומיניום עבה ,לפעמים כפולות ,עם רגליים מיוחדות ,וכאן יש לך זווד רגיל מפח ,חברה ! יש משמעות לכסף ,כי אחרי כל הרווח והקומבינות ,משהו בכל זאת נכנס למכשיר .

סליחה אפרופו איך ה simponic line שנימכר ב10000 ש"ח . תוצרת גרמניה. ??

אני לא חושב שמישהו , כולל YBA עצמה, חשב לרגע שזה מכשיר שמיועד להתחרות במטרונום. אני רואה פה קהל פוטנציאלי מכמה סוגים , וייתקן אותי נמר אם אני טועה :
1. אודיופילים מתחילים ואפילו "בינוניים" שיכולים לפי הביקורת לקבל תוצאה גבוהה יחסית (!) במחיר שווה לכל נפש. אם למשל מכשיר כזה מתחרה בכבוד במכשירים של 8-10K זה כבר מכובד ויפה בלי להשוות אותו למכשירים של 30-40K ומעלה.
2. אודיופילים מנוסים וותיקים שמחפשים מערכת שנייה לחדר שינה\משרד וכו'.
3. אנשים כמוני שזנחו את הסידי ועברו למחשב, ובכלל אין להם כבר סידי בבית, אבל רוצים שיהיה בכל זאת מכשיר נוסף שעדיין מנגן את הדיסקים הכסופים בלי בילבול מוח ובלי התעסקות.

דרך אגב - מבחינתי אם הייתי מוצא טרנספורט אמין מוצלח ולא יקר בסביבות אותו מחיר (כ 4,000 ש) ומחבר אותו לדאק שלי שאני אוהב - זה היה יכול להיות גם פתרון לא רע בכלל. מישהו מכיר ? האם ה YBA ישמש כטרנספורט מוצלח ? הבנתי שלנגני CD יש נטייה לא לשמש טרנספורט מוצלח להוצאת אות דיגיטלי לממיר חיצוני.

(בעצם אני תמיד יכול לחבר בחזרה את הDVD פיוניר ששימש אותי באמונה כל כך הרבה שנים ומהווה את ה VFM הכי מטורף שאי פעם נתקלתי בו. מי שמכיר את המכשיר, ומכיר אודיופיל כבד אחד לפחות שבדק אותו גם מול ממירים שעולים פי 50 ממנו, יודע על מה אני מדבר).

סבבה.

אם זה מה שהבנת מהביקורת בהשוואה לביקורות אחרות שלי, לא תבין גם מהן היתרונות של המטרונום.

לגבי השאר.
אין סיבה מיוחדת מעבר לכך שפשוט שכחתי לבדוק את זה.

(בעצם אני תמיד יכול לחבר בחזרה את הDVD פיוניר ששימש אותי באמונה כל כך הרבה שנים ומהווה את ה VFM הכי מטורף שאי פעם נתקלתי בו. מי שמכיר את המכשיר, ומכיר אודיופיל כבד אחד לפחות שבדק אותו גם מול ממירים שעולים פי 50 ממנו, יודע על מה אני מדבר).

וואי, איזה די וי די זה? היה לי אחד כזה נראה מעפאן לגמרי, הביא אותה בסאונד מטורף... אבל אז לא הבנתי את זה... כולם צחקו עלי שאני עם dvd, יעני לא אודיופילי. כשהתקלקל העפתיהו והחלפתי לטרנספורט קואד. עדיין לא משוכנע שהקואד עוקף את הפיאוניר המצוקמק שהיה לי.

לדעתי טרנספורט נחמד זה פתרון ביניים טוב בשבילך. ישחרר אותך מלחץ זמן לגבי ה RIP.

טרנספורט טוב ואפקטיבי (לא סידיפי שמשמש כטרנספורט) בכמה אלפי שקלים בודדים ? מה למשל ?

ה DVD עדיין פועל בירושלים בהצלחה. נדמה לי שהדגם הוא 610V . השוויתי אותו לנגנים שעולים פי 20 ממנו והוא לא נפל מהם.

[QUOTE="

דרך אגב - מבחינתי אם הייתי מוצא טרנספורט אמין מוצלח ולא יקר בסביבות אותו מחיר (כ 4,000 ש) ומחבר אותו לדאק שלי שאני אוהב - זה היה יכול להיות גם פתרון לא רע בכלל. מישהו מכיר ? האם ה YBA ישמש כטרנספורט מוצלח ? הבנתי שלנגני CD יש נטייה לא לשמש טרנספורט מוצלח להוצאת אות דיגיטלי לממיר חיצוני.[/QUOTE]
נסה Bel Canto Cd3t. יש לדני בכור כמדומני. לא מזמן הוצע ע"י מוכר אחר בסביבות 2000 ש"ח.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור