A avis299 חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 4/11/14 #1 שלום , רכשתי טלויזה מדגם סמסונג F7100 - וכאשר אני רוצה לראות סרטים שהורדו מהאינטרנט עם תרגום אני לא מצליח כל הכתב בגיבריש . אודה לעזרתכם כיצד ניתן לעדכן גירסה קושחת מודם לדגם הנ"ל . תודה !!!
שלום , רכשתי טלויזה מדגם סמסונג F7100 - וכאשר אני רוצה לראות סרטים שהורדו מהאינטרנט עם תרגום אני לא מצליח כל הכתב בגיבריש . אודה לעזרתכם כיצד ניתן לעדכן גירסה קושחת מודם לדגם הנ"ל . תודה !!!
O onoff אוהב את התחום הודעות 264 מעורבות 1 נקודות 18 4/11/14 #2 א. אתה צריך קודם לאתחל הגדרות ב. אתה יכול וצריך לעדכן דרך חיבור לאינטרנט קווי או WI-FI (אלחוטי) בהצלחה
א. אתה צריך קודם לאתחל הגדרות ב. אתה יכול וצריך לעדכן דרך חיבור לאינטרנט קווי או WI-FI (אלחוטי) בהצלחה
A avis299 חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 4/11/14 #3 נכתב ע"י onoff: א. אתה צריך קודם לאתחל הגדרות ב. אתה יכול וצריך לעדכן דרך חיבור לאינטרנט קווי או WI-FI (אלחוטי) בהצלחה לחץ כדי להרחיב... איך אני עושה את זה ? אשמח לקבל מעט מידע בפועל כיצד
נכתב ע"י onoff: א. אתה צריך קודם לאתחל הגדרות ב. אתה יכול וצריך לעדכן דרך חיבור לאינטרנט קווי או WI-FI (אלחוטי) בהצלחה לחץ כדי להרחיב... איך אני עושה את זה ? אשמח לקבל מעט מידע בפועל כיצד