ברכות לזוכה בתחרות הפטיפון! (הגיע ה-Rega)

• פותח הנושא פותח הנושא Tbashan
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Tbashan

אוהב את התחום
מעורבות
24
נקודות
18
2013-02-26 17.35.09.jpg
בצידה השמאלי של התמונה אתם יכולים להבחין בפטיפון החדש שלי. בצידה הימני תוכלו לראות את "היהונתן" , אויבו הטבעי של הפטיפון.
לרוב, מסתפק "היהונתן" בטרף דיגיטאלי, אך בסוף החורף, כאשר שדה המרעה מצטמצם , לא יבחל "היהונתן המצוי" גם בטרף אנאלוגי.

בקיצור חברים, ברגע שאני מיישב את המתיחות הזו בין השניים, אדווח איך נשמע הפטיפון החדש שאספתי היום מדוד אלגזי היקר וליאור קורן.

תמונות מצורפות

• 2013-02-26 17.35.09.jpg
    2013-02-26 17.35.09.jpg
    KB 160.9 · צפיות: 549
נערך לאחרונה ב:
מאחל לך הרבה רגעים אנלוגיים טובים עם הפטיפון....מקווה שהטורף הטבעי שלו שנמצא אצלך בבית,לא יצליח לשים עליו יד.תן דיווח איזה יצרות מוזיקליות חדשת איתו....
נ.ב. אני מקווה שכבן לדור החדש אתה לא נפגע מכך,שאין אפשרות ״להוריד״ ויניל בחינם.

מדליק.

מזל טוב, תתחדש ותהנה ממנו. יופי של מוצר.

צפה לקרבות ש ב-ש (מנסיון).
מזל טוב,והאזנה נעימה (ורד)

אפשר למתוח גדר מסביב לארונית ............. לש-ון .............. ולפזר קצת מכשולים בדרך כמו תקליטים שבורים.

תתחדש
איזה כיף ל
"היהונתן" לגדול בבית עם צליל אנלוגי
:)

נערך לאחרונה ב:
אז כל זה היה אמיתי.......? ויש פטיפון. אשכרה.
שיהיה לכם בכייף ותהנו.
אתה כנראה באמת מאוד מוכשר. אף פעם לא ראיתי מישהו שהצליח לצלם טורף כל כך מתוק.

גדול!

מדליק.

מזל טוב, תתחדש ותהנה ממנו. יופי של מוצר.
תודה נמר, בנתיים לא מצליח להפיק צליל כמו שצריך. אולי התקליטים שבידי ישנים ולא נקיים. עדיין לא יודע.

אז כל זה היה אמיתי.......? ויש פטיפון. אשכרה.
שיהיה לכם בכייף ותהנו.
אתה כנראה באמת מאוד מוכשר. אף פעם לא ראיתי מישהו שהצליח לצלם טורף כל כך מתוק.
האמת על ״היהונתן ״ זה שהוא חולה על מוסיקה. על הבוקר נשכב על יד המערכת ומבקש שנדליק אותה. אחר כך רוקד כמו מחולל סופי מתוק ולקינוח מנסה לשבור משהו בשביל להשאיר חותם.

אפשר למתוח גדר מסביב לארונית ............. לש-ון .............. ולפזר קצת מכשולים בדרך כמו תקליטים שבורים.
אפי יקר,,, מה שמערים קשיים על גדולי צוררנו... לא מזיז על קטני בנינו...

אפי יקר,,, מה שמערים קשיים על גדולי צוררנו... לא מזיז על קטני בנינו...

יודע יודע ............ היינו .........עברנו ..........נשבר לנו ........... בסוף הם גודלים ושוברים דברים גדולים יותר

תודה נמר, בנתיים לא מצליח להפיק צליל כמו שצריך. אולי התקליטים שבידי ישנים ולא נקיים. עדיין לא יודע.

רכישת מכונת ניקוי תקליטים יהיה צעד נבון מאוד עבורך.

היי
מזל טוב על הזכיה,
אם אתה בעניין מוסיקה קלאסית
יש לי כמה ווינלים למסירה,
תתחדש.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור