DTOWN מעניק פטיפון איכותי מתנה לאחד הגולשים!

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

זה אכן קיבל כיוון של מסכנות וברור שזו לא המטרה.
והרעיון של נתינה אולי צריך להבחן במדד של נתינה.
רוצה לומר המקל והגזר.
כתבת בשפה מתלהמת - נחסמת.
פרסמת מודעות מסירה - קיבלת פטיפון.
ומי שפרסם יותר מודעות מסירה ללא תמורה, זכאי לקבל.
נודע לי שיש איזה בחור שקוראים לו גיל,
שפרסם עשרות מודעות מסירה בשנים האחרונות,
גם כאן וגם בשני הפורומים המקבילים וחלקם עדיין קיימים בדפי ההיסטוריה.
ואם לא השתכנעתם עד כאן אז אמא שלו פרסית, אבא שלו תימני ואישתו מרוקאית.
והוא בכלל "סודני "
מה שייך טוב ליבו של הבחור למוצאו .
רק עכשיו קלטתי האדרה עצמית :עצוב:

והוא בכלל "סודני "
מה שייך טוב ליבו של הבחור למוצאו .
עצוב:

ראה הודעה מס' 72 של efi1965

ראשית, אני מודיע בזאת למנהלי האתר שאני "פורש בשיא" ומסיר את השתתפותי בתחרות המאוד יפה ומקורית הזו. הגעתי למסקנה שהפטיפון המוצע, שנחשב מן הסתם למצוין מסוגו ובתחום המחיר שלו, לא ממש מתאים לסט שלי. אצלי צריך פטיפון מושקע יותר. אין ברירה, אז אני כבר עובד על זה ;)

שנית, גם אני קצת מרגיש לא בנוח עם פסטיבל הדמעות. זה נחמד שאנשים יפרטו מדוע הם צריכים פטיפון, כיד הדמיון העשיר שלהם. בסופו של דבר זה סוג של תחרות חיבורים שנועדה גם לשעשע, גם לשכנע וגם לקרב את האנשים לתחום. מי שמכניסים סיפורים אנושיים נוגעים ללב, מחטיאים לדעתי את המטרה ואפילו קצת מסיטים את המבצע היפה הזה למקומות לא מתאימים, למרות שזו כמובן זכותם.

שלישית, אני רוצה לפרגן בענק למנהלי האתר וליבואן על היוזמה היפה. (ורד) :בעד:
אני רואה כמה חברים חדשים כותבים כאן בעקבות התחרות הזאת, ורואה איזו חשיפה יש לאנאלוג, שגם הוא חשוב מאוד להתפתחות ההובי שלנו בארץ, וכל זה באמצעות שיתוף פעולה שגם מסייע ליבואן בחשיפת המוצר, וגם מכניס אנרגיה טובה ועניין נוסף לפורום. באמת יוזמה יפה.

וכמובן, בהצלחה למשתתפים בתחרות הזו, מקווה שמי שיקבל את הפטיפון ייהנה ממנו וימשיך להיות פעיל באתר.
TakeOne, כל הכבוד גם על ההתנהלות! :בעד::בעד:

את הצבעתי על היותך NumberOne בגדול מבחינת יכולת הכתיבה כבר קיבלת, מכל הלב!! :לב:(ורד)

עמיר

נ.ב., רק עכשיו נזכרתי פתאום שבעבר הייו לנו התכסחויות די רציניות, אבל אני רואה שמבחינתי לא נשאר אפילו זכר למשקעים, ותגובותי כאן לא הייו בחזקת ניסיונות השלמה/פיצוי על העבר, אלא הבעות הערכה נטו, שאני עומד מאחריהן, ללא מאניפולאציות נילוות.

אנחנו בסדר עמיר, אין שום בעיה.

אנחנו בסדר עמיר, אין שום בעיה.
אני לא דואג -- פשוט רציתי להבהיר שהרווחת ביושר את מה שכתבתי ושזה נכתב ממקום נקי לחלוטין :בעד:

עמיר

שפרסם עשרות מודעות מסירה בשנים האחרונות,
גם כאן וגם בשני הפורומים המקבילים וחלקם עדיין קיימים בדפי ההיסטוריה.
ואם לא השתכנעתם עד כאן אז אמא שלו פרסית, אבא שלו תימני ואישתו מרוקאית.

פרסי,תימני,מרוקאי,אינדונזי או צ'צ'נים (כן גם של ביתר) זה לא חשוב
אבל אין ספק שהנתינה שלך היא דבר יוצא דופן ולא מובן מאליו.
:בעד:

נערך לאחרונה ב:
ראה הודעה מס' 72 של efi1965
1. דני קליידרמן - לבד אבכה כעץ עזוב

לבד אבכה כעץ עזוב
כי את ליכלכת
הלכת ושוב
איך התרחקת בעינטוזים
מדוע לי עשית ברזים?

למה למה למה
מכרת לי אשליות
למה למה למה
נגזר עליי לחיות
למה למה למה
השארת אותי באויר
למה למה למה
נגזר עליייייי לשיר

. יצחק יעקב - אמא אמא אמא אמא
רועדת לך בלילה
קר לך ורטוב
אבא בבית סוהר
את נשארת ברחוב

ואני זרוק
אין לאן לחזור
כי אני חנוק
בתוך עולם שחור

אמא אמא אמא אמא
רע לי בנשמה
אמא אמא אמא אמא
אין לי נחמה
אמא אמא אמא אמא
רע לי בנשמה
אמא אמא אמא אמא
את לא אשמה...

3. זורבה התימני - איזה עולם חארם

ראשי כבד עליי
כושלות הן שתי רגליי
אני עזוב כמו זבוב
עם ראש בקיר
שותה אני עד בלי דיי
בוכה את זיכרונותי

אני אומלל
אני מובטל
אני גלמוד
אני צרוד
אני נמוך
כולי יתום
אני מוכרח עכשיו לנשום

איני יכול לנשום
איני יכול לנשום
חיי הם גיהנום
איני יכול לנשום
איני יכול לנשום
חיי הם גיהנום
איני יכול לנשום

איזה עולם חארם
חארם על העולם
:מבולבל:צוחק!:(צוחק!:מה??????????:צוחק!

פיני - הרגת אותי.

איזה כיף - יופי של מכשיר כדי להתמכר לעולם הנפלא של הצליל האנלוגי.

מאחל כל טוב! מוכן אפילו לתרופ כמה תקליטים לתחילת האוסף

אז למה לי פטיפון עכשיו ? רבים מהאנשים שאני מכיר מרימים גבה כשהם שומעים שאני מאזין למוסיקה וצורך מוסיקה דרך הפורמט המיושן הזה רבים כבר חושבים שכבר לא מייצרים אותם יותר ולמה בכלל יש בהם צורך אחרי הכל הדרך הכי פשוטה מהירה וזמינה היא דרך נגני המוסיקה אייפון אייפוד וכדומה ובכן לכאן נכנס כל עניין הקידמה הטכנולוגיה והיכולת שלנו לירות לעצמנו ברגל המהפכה הטכנולוגית לא תמיד מביאה לשינוי חיובי בדרכי הצריכה והיכולת שלנו להעריך איכות. פעם אנשים היו משקיעים היתה חווית קניה ללכת לחנות להחזיק אלבום ביד להעריך את ההשקעה בעטיפה להאזין לחשוב טוב לפני שקונים להאזין בחנות היום נדמה שהכל הפך להיות אינסטנט בדיוק כמו ג׳אנק פוד כשרעבים רוצים לאכול ומהר לא משנה מה וכמה, זה מה שעולם ההורדות עשה לי לתקופה מסויימת זה היה כמו להיכנס לחנות ממתקים אני שמח שנגמלתי מעניין ההורדות אין לזה ערך לא אומנותי וזה בהחלט הרס לי את התענוג בלהאזין למוסיקה אז למה תקליטים? ובכן אם כל הקידמה והיכולות של הדיסק די וידי וכו׳ יש המון קסם בלהאזין לתקליטים זה סוג דל פלא לחשוב על זה שמחט כל דקה שעוברת בחריצים כל כך דקים מסוגלת להוציא כאלו צלילים בכלל ההמצאה הזאת גאונית בעיני זה נראה תמוהה מאוד שאפר לשחזר ולהשמיע הקלטה שהודפסה על חתיכת פלסטיק אני מאוד מרוצה מזה שאנשים חוזרים לקנות תקליטים ושהמון אומנים עדיין מדפיסים את האלבומים שלהם בפורמט הזה לי באופן אישי יש אוסף לא קטן חלקו מאוחסן בבית הורי ובכל שנה לקראת פסח כשאימי מחליטה להפוך את הבית לנקות בכל פינה ולהגיע לכל פירור במטרה להשמיד את החמץ ארוע שמאז שאני זוכר את עצמי השבית את שמחת החיים לחודש ימים וכמו בכל שנה אני צריך להלחם על האוסף הזה בחירוף נפש כי יש כאלו בסביבתי שהיו מתים להשליך אותו לפח אז כל שנה אני ואימא שלי מנהלים את אותו הוויכוח ואני שוב מוצא את עצמי מצטדק ומטיל ותו שבזה לא נוגעים כבר כמה חודשים שאני חושב לקנות פטיפון חדש מת להחליף את הישן בעיה של תקציב עדיין מונעת ממני את התענוג אחרי שהוצאתי לא מעט כסף על שדרוג רמקולים ומגבר אני בתקופת דגירה עד לקניה הבאה אלא אם כן תחליטו להעניק לי את הפטיפון הזה שיהפוך אותי למאוד מאוד מאושר כי אין כמו להוציא תקליט ישן לנקות אותוהיטב לקוות שלא יהיו קפיצות או שריטות שיהרסו סאונד חמים נעים לאוזן שנשמע אמיתי חי ובועט

גם לי אין תרנגולת!

1+

אז למה לי פטיפון עכשיו ? רבים מהאנשים שאני מכיר מרימים גבה כשהם שומעים שאני מאזין למוסיקה וצורך מוסיקה דרך הפורמט המיושן הזה רבים כבר חושבים שכבר לא מייצרים אותם יותר ולמה בכלל יש בהם צורך אחרי הכל הדרך הכי פשוטה מהירה וזמינה היא דרך נגני המוסיקה אייפון אייפוד וכדומה ובכן לכאן נכנס כל עניין הקידמה הטכנולוגיה והיכולת שלנו לירות לעצמנו ברגל המהפכה הטכנולוגית לא תמיד מביאה לשינוי חיובי בדרכי הצריכה והיכולת שלנו להעריך איכות. פעם אנשים היו משקיעים היתה חווית קניה ללכת לחנות להחזיק אלבום ביד להעריך את ההשקעה בעטיפה להאזין לחשוב טוב לפני שקונים להאזין בחנות היום נדמה שהכל הפך להיות אינסטנט בדיוק כמו ג׳אנק פוד כשרעבים רוצים לאכול ומהר לא משנה מה וכמה, זה מה שעולם ההורדות עשה לי לתקופה מסויימת זה היה כמו להיכנס לחנות ממתקים אני שמח שנגמלתי מעניין ההורדות אין לזה ערך לא אומנותי וזה בהחלט הרס לי את התענוג בלהאזין למוסיקה אז למה תקליטים? ובכן אם כל הקידמה והיכולות של הדיסק די וידי וכו׳ יש המון קסם בלהאזין לתקליטים זה סוג דל פלא לחשוב על זה שמחט כל דקה שעוברת בחריצים כל כך דקים מסוגלת להוציא כאלו צלילים בכלל ההמצאה הזאת גאונית בעיני זה נראה תמוהה מאוד שאפר לשחזר ולהשמיע הקלטה שהודפסה על חתיכת פלסטיק אני מאוד מרוצה מזה שאנשים חוזרים לקנות תקליטים ושהמון אומנים עדיין מדפיסים את האלבומים שלהם בפורמט הזה לי באופן אישי יש אוסף לא קטן חלקו מאוחסן בבית הורי ובכל שנה לקראת פסח כשאימי מחליטה להפוך את הבית לנקות בכל פינה ולהגיע לכל פירור במטרה להשמיד את החמץ ארוע שמאז שאני זוכר את עצמי השבית את שמחת החיים לחודש ימים וכמו בכל שנה אני צריך להלחם על האוסף הזה בחירוף נפש כי יש כאלו בסביבתי שהיו מתים להשליך אותו לפח אז כל שנה אני ואימא שלי מנהלים את אותו הוויכוח ואני שוב מוצא את עצמי מצטדק ומטיל ותו שבזה לא נוגעים כבר כמה חודשים שאני חושב לקנות פטיפון חדש מת להחליף את הישן בעיה של תקציב עדיין מונעת ממני את התענוג אחרי שהוצאתי לא מעט כסף על שדרוג רמקולים ומגבר אני בתקופת דגירה עד לקניה הבאה אלא אם כן תחליטו להעניק לי את הפטיפון הזה שיהפוך אותי למאוד מאוד מאושר כי אין כמו להוציא תקליט ישן לנקות אותוהיטב לקוות שלא יהיו קפיצות או שריטות שיהרסו סאונד חמים נעים לאוזן שנשמע אמיתי חי ובועט

אני לא מבין את זה, בחיי. מערכת החינוך בישראל לא יודעת ללמד תלמידים בבית ספר יסודי לשים פיסוק בין המשפטים?
אדוני, קרא בבקשה את גוש הטקסט הדחוס שלך ותאמר לנו אם הצלחת לעצור את נשימתך מתחילתו ועד סופו. אני לא.

אני חושב שלי מגיעה הפטיפון כי אני ממש אוהב לשמוע תקליטים כמו שסבא שלי היה מנגן ברדיו דיסק עם הפטיפון למעלה של גרונדיג משנת 1953 שהם הביאו איתם מאירופה והוא היה איתם באניה כל הדרך כשסבא שלי סחב אותו מהנמל עם חמור ועגלה עד לראש הר הכרמל ושם הכיר את סבתא שלי והשמיעה לה תקליטים של 45 סל"ד ככה היו אז תקליטים קטנים עם חור גדול ואז הם הכירו והתאהבו אחד בשניה ובסופו של דבר יצא אבא שלי שהכיר את אמא שלי וגם הם שמעו בפטיפון הזה אח"כ לקחו אותו לבית שבו נולדתי והשמיעו לו בו תקליטים כמו פיטר והזאב וכיפה אדומה שזה היה נורא מפחיד וכשהייתי קטן ושמתי אוזניות על הראש אז התחלתי לבקות כל פעם שהמכשפה היתה צוחקת על עמי ועל תמי והכל היה בתקליט איזה זמנים חבל"ז. (נקודה! כן, שמתי נקודה!) אני מאד הייתי רוצה שוב לנסות להכנס לתחביב הזה כי זה מזכיר לי את סבא וסבתא שלי שהם לא חיים יותר אבל הם היקנו לי את ההאהבה למוזיקה שיש לי בלב כבר 35 שנה וגם אם לא שמעתי בתקליט כל הזמן אלא רק בווקמן על האזוניים אני עדין תמיד התגעגעתי לפטיפון גרונדיג עם המונורת בפנים של סבא וסבתא והיום ..........די, נגמר לי האויר.

אני לא מבין את זה, בחיי. מערכת החינוך בישראל לא יודעת ללמד תלמידים בבית ספר יסודי לשים פיסוק בין המשפטים?
אדוני, קרא בבקשה את גוש הטקסט הדחוס שלך ותאמר לנו אם הצלחת לעצור את נשימתך מתחילתו ועד סופו. אני לא.
בעזרת Word הצלחתי למצוא פסיק אחד, נקודה אחת ושני סימני שאלה ב-374 מילים.

גם החלוקה לפיסקאות מעוררת התפעלות!

אבל יש מצב שכן מלמדים במערכת החינוך ולא כולם לומדים או יודעים.

בדבר אחד אין ספק.

הפרס הנ"ל הוציא מהמחבוא חברים חדשים בהמוניהם -מקווה שתהיה להם איזה "תרומה"
גם לאחר שוך המבול.

שלום לכולם.
מאז אני זוכר את עצמי הייתה לי אהבה עזה לתקליטים.
הייתי מסתובב שעות בחניות מוזיקה אוסף כל שקל כדי לקנות תקליט למרות שלא היה לי פטיפון.
לשמחתי הרבה ידיד משפחה קרוב לקח אותי לעבר עולם האודיו ,ונתן לי את הפטיפון הראשון שלי,
ומאז היו ימיי מלאים במוזיקה אנלוגית אהובה.
היום לאחר הרבה שנים הפטיפון נזנח לטובת הקמת משפחה ואת מקומו תפסו נגני דיסקים שונים,
שאותם ילדיי לא 'חוקרים'.
אך אותה אהבה לעולם לא חלפה, אך כיוון שהאיכות המוזיקלית חשובה לי לא פחות מתוכנה הבנתי
שאני לפני השקעה רצינית והתחלתי לחסוך לכיוונה.
הפטיפון הראשון שקיבלתי הוא גם היחיד אין ביכולתי להיפרד ממנו למרות שהוא לא נשמע משהו,
עדיין ישנם ימים שאני מוציא אותו מהארון מחבר ושומע עובר על התקליטים מנקה ומסדר .
לצערי הוא כבר לא תקין אז נשאר רק להתעסק עם התקליטים עד תום תקופת החיסכון .
והנה צצה לה הזדמנות אשר תאפשר לי להאזין לאותם תקליטים אהובים ויקרים בלי להמתין עוד ימים רבים.
אשמח לשמוע מכם,
איציק(ורד)

קצר ולעניין:

אני צריך פטיפון בשביל להתגבר על הקלות הבלתי נסבלת של השגת חומר דיגיטלי ברחבי הסייבר.

הנה אנקדוטה קצרה:
אתמול שמעתי (באיחור מה) שלהרכב אהוב יצא אלבום חדש, בגלל הרספקט שאני נותן להרכב הנ"ל (dead can dance למי שרוצה לדעת) נכנסתי לאתר לבצע רכישה ולהוריד כ- FLAC למחשב. כגודל הציפייה, באמצע ה-download הקובץ נתקע, ניסיתי שוב ושוב.. העסק לא עובד. מה עושים? שולחים מייל לאתר ומחכים? הצחקתם אותי, בתור חובב גלישה מצוי עם גישה לפינות היותר נסתרות ברשת נכנסתי לאתר שיתוף כשלהו והורדתי את האלבום באותו הפורמט (אותו ה- ZIP המקורי עם כל הקבצים אחד לאחד).

התחלתי להאזין והרגשתי כמו חמור, לשלם על משהו לא מוחשי, שניתן להשיגו ברחבי הרשת בחינם. עכשיו אני מאזין להם בלב חצוי, אמנם שילמתי כדין אבל עדיין... חסר לי להרגיש חומר ביד. כמו ספר מהודר, כמו פסל דקורטיבי שאפשר למשש...

פרנק זאפה אמר פעם שהמוסיקה צריכה להיות משותפת באופן דיגיטלי וייצור התקליטים צריך להפסק.
אכן, יקירי, היית גאון מוסיקלי עם יכולת לחזות את העתיד. אבל עדיין, אני רוצה לשמוע גם תקליטים שלך ולא רק קבצי FLAC.
:-)

נערך לאחרונה ב:
קצר ולעניין:

אני צריך פטיפון בשביל להתגבר על הקלות הבלתי נסבלת של השגת חומר דיגיטלי ברחבי הסייבר.

זה הנימוק הכי נכון והכי צודק להחזקת פטיפון,דהיינו הקלות הבלתי נסבלת שמלווה בהרבה מקרים גם בשדי דת זכויות יוצרים,מה שקשה מאד לעשות בויניל,אלא אם גונבים פיזית ממש מחנות תקליטים,אבל זה ממש לא נוח לעסוק בגני בת תקליטים...לכן אני מציע את החבר sarbel כזוכה בתחרות...,חוץ מזה ששמעתי היום עם מוסיקאי מקצועי שמנגן בתזמורת ידועה, את אותה הקלטה בדיוק,גם על ויניל באיכות סבירה וגם על CD,,יצרות של יובן סבסטיאן בך לצ׳לו ולתזמורת,שהבחור הביא איתו .(...משהו שיצא ב Archiv)...והתברר לו מהר מאד,..האיש בעל אוזן חדה ומוסיקלית מאד לאור מקצועו,...כי למרות שלא שמע תקליטים מאז עלה מרוסיה לפני 25,שנה,שהפטיפון שמחירו כולל ראש מסוג MM פחות מ 3k שח ,משמיע את היצירות בצורה הרבה יותר ״מוסיקלית״ מקומבו טרנספורט+Dac שעולה בערך פי 4.
הסכמנו שהמגרעה היחידה היא חוסר הנוחיות המסויים ,שכרוך בכך שכל 20 דקות צריך לקום מהכורסה על מנת להחליף צד בתקליט.וגם שה CD סובל מפחות בלאי במשך השנים.

אני חושב שלי מגיעה הפטיפון כי אני ממש אוהב לשמוע תקליטים כמו שסבא שלי היה מנגן ברדיו דיסק עם הפטיפון למעלה של גרונדיג משנת 1953 שהם הביאו איתם מאירופה והוא היה איתם באניה כל הדרך כשסבא שלי סחב אותו מהנמל עם חמור ועגלה עד לראש הר הכרמל ושם הכיר את סבתא שלי והשמיעה לה תקליטים של 45 סל"ד ככה היו אז תקליטים קטנים עם חור גדול ואז הם הכירו והתאהבו אחד בשניה ובסופו של דבר יצא אבא שלי שהכיר את אמא שלי וגם הם שמעו בפטיפון הזה אח"כ לקחו אותו לבית שבו נולדתי והשמיעו לו בו תקליטים כמו פיטר והזאב וכיפה אדומה שזה היה נורא מפחיד וכשהייתי קטן ושמתי אוזניות על הראש אז התחלתי לבקות כל פעם שהמכשפה היתה צוחקת על עמי ועל תמי והכל היה בתקליט איזה זמנים חבל"ז. (נקודה! כן, שמתי נקודה!) אני מאד הייתי רוצה שוב לנסות להכנס לתחביב הזה כי זה מזכיר לי את סבא וסבתא שלי שהם לא חיים יותר אבל הם היקנו לי את ההאהבה למוזיקה שיש לי בלב כבר 35 שנה וגם אם לא שמעתי בתקליט כל הזמן אלא רק בווקמן על האזוניים אני עדין תמיד התגעגעתי לפטיפון גרונדיג עם המונורת בפנים של סבא וסבתא והיום ..........די, נגמר לי האויר.

מתנוש כמעט מתתי כשנפלתי מהכיסא בגללך....לזיהום ולכבודם של סבך וסבתך גם לך מגיע הפטיפון.(נראה לי שנמר יצטרך בסוף לפרוס את הפטיפון הזה לפרוסות,או שמספר זוכים יתכנסו פעם בשבוע כל פעם בביתו של אחר,על מנת לשמוע תקליטים הפטיפון הנ״ל...ולהשומע ינעם.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור