נגן תקליטורים ו- DAC במבחן: Luxman D-05

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

נמר - אתה בעצמך יודע שעד שלא תבחן אצלך כמה מכשירים כאלה, בהשוואה מלאה אחד על אחד, לא תשתכנע ולא תשכנע.

סתם לשם דוגמה : להשוות את הממיר של מייטנר בשילוב מחשב מקונפג היטב (לא מפלצת - סתם מחשב רגיל), מול הנגן של מייטנר עצמו.
ובצד השני של הסקלה : להשוות שילוב של מחשב כטרנספורט (כ 2000 ש') עם ממיר טוב (תדי,הגל,M2TECH או כל מה שבמודה היום) - מול CDP שעולה אותו מחיר - כלומר כ 8,000 ש"ח.
ברור שזה לא חוכמה להשוות מחשב+ממיר שעולים כמה אלפי שקלים מול נגן "אימתני" שעולה עשרות אלפים.

ברק.

בשביל הפרוטוקל.
עד היום שמעתי 12 ממירים שונים בתקופה של 3 חודשים.
השוואתי, ניסיתי, בדקתי, קינפגתי ומה לא. המייטנר כ-cd היה טוב מכולם.

אני לעולם, אבל לעולם לא מצהיר הצהרות שהן לא מנסיון.

גם בהנחה שהניואנסים ה"קטנטנים" יהיו לזכותם של נגני CD
בחבילה כוללת של נוחות/נגישות ייקחו מחשבים/מקורות דיגיטליים. (אין בכלל ספק)

כמה זה ישפיע על אודיופילים שמחזיקים אוסף מוזיקה פיזי מרשים?
כנראה לא הרבה -הם ישארו הדינוזאורים האחרונים על פני הפלנטה. (לא בשלילה)
מי שיוכל להפנים שזו הדרך מהיותר טובות/נחות שניתנו לנו שוחרי המוזיקה? יעשה מהפך,או ישלב ביניהם.

רק להבהיר שאני שומע (כרגע) דרך נגן דיסקים ולעתים אנלוגי. (צריך לעבור שיפוץ כלכלי)

תפתח את העמוד הראשי של האתר ביום חמישי. מצפה לך שם הפתעה.
ההפתעה הזו היא ביסוס העובדה שאני אף פעם לא טוען טענה שאין מאחוריה בדיקה מקיפה.

:)

השאלה אם אחיה בכלל עד יום חמישי ... בינתיים אני טובע בים של ממחטות אף וחי על דקסמול ואדוויל.

אם לא תחיה עד יום חמישי אז לפחות תודיע לנו איפה יושבים שבעה. (יחסי אנוש בסיסיים).

היו לי שתי שבעות בשלושה חודשים (אמא ואבא) אז בשלב זה מוותר על עוד אחת ...

רק בשביל זה אני אשתדל להתאושש איכשהו.

דרך אגב - סתם שאלה : אתם מסוגלים להאזין למוסיקה כשאתם חולים ? לכאורה זה אידיאלי, כי נמצאים בבית ויש זמן פנוי. אבל אני מוצא שקשה לי כשאני חולה ואני זקוק לשקט. או לפחות להאזין ממש ממש חלש.

אני באופן כללי אוהב יותר את ה-luxman d-05
[h=2][/h]

היו לי שתי שבעות בשלושה חודשים (אמא ואבא) אז בשלב זה מוותר על עוד אחת ...

רק בשביל זה אני אשתדל להתאושש איכשהו.

דרך אגב - סתם שאלה : אתם מסוגלים להאזין למוסיקה כשאתם חולים ? לכאורה זה אידיאלי, כי נמצאים בבית ויש זמן פנוי. אבל אני מוצא שקשה לי כשאני חולה ואני זקוק לשקט. או לפחות להאזין ממש ממש חלש.

ברק. צר לי לשמוע את הבשורות העצובות האלה.

לגבי השאלה שלך. כשאני חולה אני מוכרח לשמוע מוסיקה. אפילו יותר מאשר כשאני בקו הבריאות.
לגבי החופש מהעבודה. לצורך הדיון, אני עובד 3 ימים בשבוע, לא יותר ולפעמים פחות (מבחירה) ולכן יש לי המון זמן פנוי להאזנה. המערכת שלי נדלקת כשאני מתעורר ונכבת כשאני הולך לישון. אין רגע דל כשאני בבית.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור