- מעורבות
- 751
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: הצצה בתמונות אל תערוכת אודיו היי אנד מינכן 2012
התמונה של החבר'ה קטלנית.
אלדר חסר שם בשביל להשלים את צוות האודיופילים הכי אודיופילי באודיופיליה של האודיו (פיליה).
כל הכבוד אורי, אחלה תמונות!!!
התמונה של החבר'ה קטלנית.
אלדר חסר שם בשביל להשלים את צוות האודיופילים הכי אודיופילי באודיופיליה של האודיו (פיליה).
כל הכבוד אורי, אחלה תמונות!!!
הייתי שמח לראות תמונה של אודיופילים מקומיים. רק לשם ההשוואה כמובן.
סוף ,סוף משהוא מענין עם אנשים מענינים. ולא איזה דיון טרחני ומטומטם.
ד"א איפה איתן...?
שלום Z.S. - במיוחד לאנשים כמוך אני ממליץ למנהלי האתר לפתוח פורום - "דו ערוצי - קטנטנים " לדיונים עמוקים "ברמה ילדותית " במיוחד לאודיופילים שכמותך (יהיו גם הפעלות של הדצים - האיחוד ) - לילה טוב קטנטן .........וחלומות פז על כבלים וקומקומים
דו-ערוצי: חפירות נשמע כמו שם הרבה יותר קצר וקולע.
יודע מה עוד יותר קצר? דו-ערוצי: רוברטס
והכי קצר? דו-ערוצי: AK1
למה לא תתן לנו יותר בהומור ? - אתה דווקא בסדר מהבחינה הזו (ללא ציניות כלל )
ואגב מתנוש, בקשר לדבריך לשניצל - אני במקומך הייתי נוסע לא רק לגרמניה , אלא לסוף הגלקסיה כדי לברוח מהביצורים שלי ושל עמיר ...........אתה יודע ? .......בסופו של דבר יש לי איזושהי סימפטיה אליך .......לא יודע למה ? אבל זה שם כל הזמן
נשאר לי רק לעבוד על מירקם היחסים שביני לבין Z.S מהפורום השכן "דו ערוצי - קטנטנים "
ועכשיו באמת לילה טוב
אלדר,
תסביר לי רגע את הפסיכולוגיה שבענין.
אודיופיל שכמותך, שהוא יותר זמן אודיופיל מאשר אני חי, כמה מחדשת לך כבר כל תערוכה?
במילים אחרות - מעבר למסע הפרטי לכיוון החוויה האולטימטיבית בבית, מה עוד צריך?
איזה סיפוק מקבלים מלאונן על מכשירים 3-4 ימים רצוף?
האם יש אספקט קהילתי / של עדר באודיופיליה?
אני מבין את ההיגיון של סוחרים להיות שם. של אודיופילים מתחילים ומתלהבים. אבל זקנים שכמותך- מה הענין שם? זה באמת מרגש לראות ציוד במאות אלפי דולרים שבחיים לא יהיה לנו, ולבכות על התוצאה הבינונית מינוס שמשיגים שם ב- 90% מהמקרים? מה אני מפספס פה?
הנ"ל לא נכתב כלל כביקורת, זה באמת מענין אותי. עם כל אהבתי לתחום, אני פשוט לא רואה את עצמי אי פעם נוסע לתערוכת אוננות שכזו מעבר למחלף אלוף שדה...
אבל מצד שני, גם את פייסבוק אני לא מבין. אז אני מניח שהעולם בסדר - רק אני דפוק.
אורי - אחלה תמונות. תודה!
אלדר,
תסביר לי רגע את הפסיכולוגיה שבענין.
אודיופיל שכמותך, שהוא יותר זמן אודיופיל מאשר אני חי, כמה מחדשת לך כבר כל תערוכה?
במילים אחרות - מעבר למסע הפרטי לכיוון החוויה האולטימטיבית בבית, מה עוד צריך?
איזה סיפוק מקבלים מלאונן על מכשירים 3-4 ימים רצוף?
האם יש אספקט קהילתי / של עדר באודיופיליה?
אני מבין את ההיגיון של סוחרים להיות שם. של אודיופילים מתחילים ומתלהבים. אבל זקנים שכמותך- מה הענין שם? זה באמת מרגש לראות ציוד במאות אלפי דולרים שבחיים לא יהיה לנו, ולבכות על התוצאה הבינונית מינוס שמשיגים שם ב- 90% מהמקרים? מה אני מפספס פה?
הנ"ל לא נכתב כלל כביקורת, זה באמת מענין אותי. עם כל אהבתי לתחום, אני פשוט לא רואה את עצמי אי פעם נוסע לתערוכת אוננות שכזו מעבר למחלף אלוף שדה...
אבל מצד שני, גם את פייסבוק אני לא מבין. אז אני מניח שהעולם בסדר - רק אני דפוק.
אורי - אחלה תמונות. תודה!
למי שצריך עזרה התמונה השנייה בכתבה וקצת דימיון....איזה סיפוק מקבלים מלאונן על מכשירים 3-4 ימים רצוף?