Ayon CD-07 - נגן CD מנורות עם תחנת עגינה לאייפון' ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לשמוע ממך שאתה סוף כל סוף ניהנה מהמדיה הדיגיטלית...
את מה הוא החליף?

תתחדש. (ורד)

תודה.
הנגן הזה לא החליף כלום. לפניו, מאז שיש לי פטפון לא שמעתי תקליטורי CD .

כבעלים גאה של הנגן הזה מזה מספר ימים, אני מצטרף לכל השבחים שהנגן קיבל בסקירה.
גם בחלומות הפרועים ביותר שלי לא העליתי על דעתי שאוכל להנות בהנאה צרופה כזאת מהאזנה לתקליטורי CD . אז הנס התרחש.

מזל טוב יהושע, מאחל לך המון הנאה ממנו.

ד"א, החברה טוענת להישג אמיתי מבחינתם, ביחס עלות/איכות/השקעה בנגן הזה,
אתה מאשר?
יצא לך להשוות לנגן אחר שלהם?

מזל טוב יהושע, מאחל לך המון הנאה ממנו.

ד"א, החברה טוענת להישג אמיתי מבחינתם, ביחס עלות/איכות/השקעה בנגן הזה,
אתה מאשר?
יצא לך להשוות לנגן אחר שלהם?

תודה.
לא השוויתי לנגנים אחרים שלהם, גם משום שהם יקרים לתקציבי.
להתרשמותי, בהחלט יש כאן ערך גבוה למחיר.

איזה עוד נגנים שמעת בתקציבים הללו?

איזה עוד נגנים שמעת בתקציבים הללו?

שמעתי כמה וכמה, איני זוכר את כולם. נגן CD שהיה לי לפני שחזרתי לפטפון היה Meridian G08 , לאחר שחזרתי לפטפון לא הייתי מסוגל לשמוע אותו. בינתיים הוא נמכר.

כבעלים גאה של הנגן הזה מזה מספר ימים, אני מצטרף לכל השבחים שהנגן קיבל בסקירה.
גם בחלומות הפרועים ביותר שלי לא העליתי על דעתי שאוכל להנות בהנאה צרופה כזאת מהאזנה לתקליטורי CD . אז הנס התרחש.

מזל טוב, תתחדש ותהנה (ורד).

תומר

תודה.

מעניין, חשבתי שיש לו, אתה בטוח?

אני רק יכול לתאר לעצמי

תודה.
הנגן הזה לא החליף כלום. לפניו, מאז שיש לי פטפון לא שמעתי תקליטורי CD .

מה היה קורה אם הייתה מנסה נגנים בתווך מחירים גבוה יותר...:)
אם הגעת לתבונות כאלו מנגן ברמה הזו. (לא שזה רע) הרי תמיד טענת שהמדיה האנלוגית עדיפה על פני הדיגיטלית,אכן?

מה שמוביל אותי למסקנה (לא מהיום) שבתחום הזה אל לנו להיות נחרצים מידי בשום צורה
תמיד יש משהו שאנחנו לא מכירים ולא מודעים אליו. לכן כתיבת דברים נחרצים (לכל כיוון) לא תמיד תורמת (את זה אני רואה גם מאנשים שיש להם ניסיון רב לכאורה) לא לבאי הפורום ובוודאי שלא לכותב אותם
הרי תמיד יש הפתעות וזאת במידה ויש פתיחות.זה אגב לא מופנה אליך אישית אלא בכללית.

העיקר שאתה ניהנה מהרכישה וזה מה שחשוב בעצם. (ורד)

אם הגעת לתבונות כאלו מנגן ברמה הזו. (לא שזה רע) הרי תמיד טענת שהמדיה האנלוגית עדיפה על פני הדיגיטלית,אכן?

תמיד יש משהו שאנחנו לא מכירים ולא מודעים אליו. לכן כתיבת דברים נחרצים (לכל כיוון) לא תמיד תורמת (את זה אני רואה גם מאנשים שיש להם ניסיון רב לכאורה) לא לבאי הפורום ובוודאי שלא לכותב אותם

(Y)

אבל לא נראה לי שזה הולך להשתנות...
כל שבועיים זה כוכב חדש שהופך את הקודמים לו לחפצים חיוורים:מבולבל:
http://www.dtown.co.il/forum/17997-זוג-מגברי-מונו-בלוק-teddyamp-mb12-במבחן.html#post132612

אבל העיקר שנהנים(great)

מעניין, חשבתי שיש לו, אתה בטוח?

אופס, הצדק אתך, יש לו כניסת USB ותחנת עגינה ל- ipod . לא נראה לי שאשתמש בהם. מה שאולי אעשה זה להמיר את כניסת USB בכניסת S-PDIF כך שהוא ישמש כממיר.

תודה.

אף פעם לא כתבתי שלעולם לא אוכל להנות מהאזנה לתקליטורי CD . תמיד כתבתי שנכון לאותה נקודת זמן לא שמעתי משהו שאני יכול להנות מהאזנה דרכו לתקליטורים.

גם היום, תקליטי ויניל נשמעים לי טוב יותר מאשר תקליטורי CD , דהיינו, גם היום, על מערכת שלי מדיה אנלוגית עדיפה על פני תקליטורי CD . אשר למדיה דיגיטאלית בכללה, להיי-רז יש פוטנציאל להישמע לא פחות טוב מאשר תקליטי ויניל, כנראה שאפילו טוב יותר, אם וכאשר אמצא הקלטות טובות בפורמט זה.

אין לי אפשרות לרכוש נגני CD שהם הרבה יותר יקרים מנגן זה.

הציניות והלגלגנות שלך הם לא במקום.
אולי הם לא במקום, אבל אני משתמש בהם הרבה פחות מהאימרות הכל כך פסקניות שלך, כדוגמת:
"לדעתי ולטעמי, זה אחד המגברים הטובים ביותר אי-פעם, בכל מחיר שהוא."

בוא תספר כמה מגברים במחירים יקרים שמעת, ובכמה מערכות?

תראה, מה שיפה בתחביב שלנו, שלהפתעתנו אנו לומדים כל יום משהו חדש, ונדהמים כל פעם מחדש מההשפעות של כל מיני מוצרים וגורמים על המוזיקה שאנו שומעים.
אני למשל, בכל פעם שכזאת, מבין כמה אני "ירוק" בתחום, וכמה יש לי ללמוד ולהתנסות.
אתה, בכל פעם שמחליף מוצר או שם וילון על הקיר, מתבטא כמי שהגיע לשיא, וזהו זה אין מה לחדש ולשפר לך.
אין זה המקום למנות את כל המוצרים שעברו אצלך ובהינף קולמוס הכתרת אותם כשיא השלמות וקטלת את המוצר הקודם שהכתרת ככליל החן בחודש שעבר.....
.

אולי הם לא במקום, אבל אני משתמש בהם הרבה פחות מהאימרות הכל כך פסקניות שלך, כדוגמת:
"לדעתי ולטעמי, זה אחד המגברים הטובים ביותר אי-פעם, בכל מחיר שהוא."

בוא תספר כמה מגברים במחירים יקרים שמעת, ובכמה מערכות?

תראה, מה שיפה בתחביב שלנו, שלהפתעתנו אנו לומדים כל יום משהו חדש, ונדהמים כל פעם מחדש מההשפעות של כל מיני מוצרים וגורמים על המוזיקה שאנו שומעים.
אני למשל, בכל פעם שכזאת, מבין כמה אני "ירוק" בתחום, וכמה יש לי ללמוד ולהתנסות.
אתה, בכל פעם שמחליף מוצר או שם וילון על הקיר, מתבטא כמי שהגיע לשיא, וזהו זה אין מה לחדש ולשפר לך.
אין זה המקום למנות את כל המוצרים שעברו אצלך ובהינף קולמוס הכתרת אותם כשיא השלמות וקטלת את המוצר הקודם שהכתרת ככליל החן בחודש שעבר.....
.

מה בדיוק מפריע לך?

אתה רואה, אתה עדיין לא הבנת כלום.

אכן, לא קלטתי מה מפריע לך.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור