האם יש טלוזיות CRT שתמוכרות באות HD

• פותח הנושא פותח הנושא matan147
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אני התכוונתי לשידורי SD

אני חשבתי שבפלזמה רואים יותר טוב מCRT כי כמו שציניתי הטלווזיה של סבתא שלי ישנה מאוד חח וכן יש לה טעם טוב במוצרים ולכן כול החלטה היא זאת שתחליט בסופו של דבר
עצלה שום דבר לא נזרק יש לה רדיו מלפני 40 שנה שעוד פועל מה לעשות בשנות ה60-70
היה קשה ולכן כול מה שיש לה היא מנסה לשמור עליו כמה שיותר...

אני חוזר ואומר לדעתי לא כל מסך CRT יותר טוב ממסך פלזמה גם עבור שידורים רגילים
בטח בשידור אכותי וב HD

בוודאי כרמי -אבל כשמדובר על לווה אופטה, זה המצב. (אבל גם זה לא יחזיק הרבה זמן...)

אבל בשידור SD לא איכותי, כל CRT תציג תמונה חלקה יותר לעין בהשוואה למסך פלזמה או LCD.
הרזולוציה הנמוכה של מסכי CRT עוזרת כאן וגם עיקרון פעולת הטכנולוגיה שלהם, צריך לזכור גם כי מסכי CRT קטנים יותר בשטח המסך שלהם (מקסימום 34") ביחס למסך פלזמה למשל (בד"כ 42" ומעלה) שזה גם גורם שעוזר לתמונה להראות פחות נוראית.

שידור HD זה כבר משהו אחר.

ליאור כאן אנחנו לא מסכימים.

להורים שלי היה מסך CRT של טלפונקן 34'' שחובר לאנטנה על הטלויזה וראו סביר (מה כבר אפשר לצפות מאנטנה על הטלויזה), כאשר בוידאו ו DVD ראו הרבה יותר טוב.

לאחרונה (הכל יחסי) הם רכשו מסך PV8 בגדול 42'' וחשבתי שהם יראו פחות טוב למרבה ההפתעה רואים הרבה יותר טוב בפלזמה גם שרואים דרך האנטנה ובטח כאשר רואים DVD.

חשוב לציין שההורים שלי החליפו מסך רק בגלל שלשכנים יש מסך דק והם חייבים גם למרות שה CRT היה תקינה לחלוטין :)

כרמי לא מדובר על אנטנה (מי רואה ככה היום?) אלא חיבור רגיל לכבלים,יס,לווין.

ואני מסכים אם מה שליאור אומר,עובדה בלווה שלי ראו טוב יותר מאשר בפיוניר
בהשוואה ישירה אצלי..

עופר ההורים שלי רואים כך :)
וראיתי את הפיוניר מול ה PV8 בשידור SD רגיל וב PV8 ראו יותר טוב- אבל ה HD הפיוניר היתה רמה אחת מעל ה PV8 PV0 ובעצם כל השאר

מתפלא עליך כרמי

ואתה עומד מנגד ולא עושה כלום? (sad)

מצווה עליך לרוץ ולקנות להם ממיר DTT עכשיו ומייד
לפני שאני מעבר את זה ישר לבוררות של ליאור- שיטיל עליך כתיבת מאמר מפורט לפרטי פרטים
למה לא רואים היום עם אנטנה רגילה. (lol)

ואתה עומד מנגד ולא עושה כלום? (sad)

מצווה עליך לרוץ ולקנות להם ממיר DTT עכשיו ומייד
לפני שאני מעבר את זה ישר לבוררות של ליאור- שיטיל עליך כתיבת מאמר מפורט לפרטי פרטים
למה לא רואים היום עם אנטנה רגילה. (lol)

חחח

כבר הייתי בדרך להביא להם אחד - אבל אבא שלי אמר לי, שהוא מעדיף כך, הוא ואמא יראו פחות טלויזה :)

את זה תגיד במשפט

אני מעביר את זה בכמה עותקים ישר לליאור. :)

כמו שאומרים, העיקר הבריאות...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור