הייתי בתערוכה

• פותח הנושא פותח הנושא איתי ו.
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לא מזמן שבתי מביקור בתערוכה. נכון שהתנאים במקום אינם אופטימליים אך בהחלט ניתן לקבל רושם ראשוני לגבי אופיו של הציוד, ומהבחינה הזו לסייר תחת קורת גג אחת בין ציוד קצה של מבחר היבואנים / יצרנים זו אכן הזדמנות נדירה. גם שנה הציוד הודגם בעוצמה רבה מידי שגרמה בסוף היום לצרימה באוזניים וכנראה שהובילה לתגובת שרשרת של חדרים אחרים שניסו לגבור על רעשי הרקע.
לגבי מקינטוש - הצליל התאים אולי למערכת קולנוע, אך לא היתה בו את האינטימיות שהייתי רוצה ממערכת סטריאו. לדברי הנציג הם לא השתמשו שם במערכת ה - RoomPerfect.
Cabasse ו - Magneplanar היו בסדר בהתחשב בתנאים שהוצגו ( ה - 1.7 החדש היה יכול לזכות להרבה יותר התעניינות אם היה מוצג כראוי, ועוד עם מחיר מציאה שכזה ) , וגם ה - Chario היו סבירים. התאכזבתי שלא זכיתי להתרשם מהציוד של - AYRE שלא הודגם כשהייתי בחדר.
החדרים של Rockport, TIDAL, Gryphon הציגו סאונד מאוד מפורט אך היה בהם משהו מאוד "אודיופילי" שלא גרם לי להיות מעורב במוסיקה אלא רק להתרשם מיכולות המערכת, מבלי לשכוח שהיא שם. YG היו מאכזבים במיוחד בקטע הפסנתר ששמעתי - לא מצאתי בהם שום עניין, אולי משהו בהעמדה היה שגוי. MOREL עם הגברת השמנה חטאו בצליל אודיופילי אך פחות, אולי בזכות הפינק פלוייד... מרידיאן היו אכזבה גדולה עם צליל מאוד מנוכר.
לצד החיוב - אייל פור הצליח יותר והעמיד עם ה - DeVORE מערכת מרשימה שנשמעה דומה יותר לאיך שאני רוצה לשמוע מוסיקה. את המקום השני לאוזני הציג תדי פרדו עם ה - BRODMANN שליוו אותו - אני מקווה שיזכה להצלחה לה הוא ראוי.
הבכורה היתה לדעתי של NAIM - רמקולים שנשמעו כיחידה קוהרנטית אחת, באס מדוייק ואפשר בקלות לעצום עיניים ולשמוע מוסיקה ולא מערכת - פשוט תענוג. לא הספקתי להתרשם שם מקטע ווקאלי, אך כלים נשמעו נהדר.

התערוכה הזו היא אולי הכי מרשימה והכי מקצועית שהייתה בארץ אי פעם.

יופי של תערוכה, מדהים לראות כזה ציוד בארץ בתצוגה,

מצטרף.
תערוכה ברמה בינלאומית, עם מיטב ציוד השמע High End הקיים, בצד מערכות עממיות יותר.
מחר אבוא שוב להתרשמות נוספת.

חזרתי אכשיו מהתערוכה !
לדעתי היה מצויין (Y)
ברוב החדרים היה ניתן לשבת ולהקשיב ברמה סבירה !
הסאונד בחדרים היה מוקפד ומושקע יותר מבתערוכות הקודמות !
בנוסף היבואנים הציגו ציוד ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה פה איי פעם !!(Y)
הין חדרים של יבואנים של ציוד יותר עממי ואין בזה שום פסול .
החדרים שאהבתי :
עופר שחורי מאסטרו הציג סאונד חם ובמה גדולה בקטעים הקלאסיים היה מדהים- המערכת שיקפה את הכלים בצורה מושלמת מיקמה אותם טוב במרחב והעניקה את הנפח של כליי הקשת בצורה חלומית .
בחדר של YG היתה במה חלומית ממש היה לי חשק לקפוץ לבפנים ולשחות !
היה חסר לי בס בשרני כמו שאני אוהב .
החדר של מקינטוש היה מדהים ! המקרן חלומי ! הסאונד היה קצת בומי , לדעתי בגלל שהרמקול גדול על החדר . חוץ מזה היה שם קיר של סאונד .
אני מכיר את המערכת הזאת טוב ! בל נישכח שהיא כוונה לקולנוע ביתי למרות שמקינטוש חזקים מאוד בסטראו ! יש להם חתימת סאונד שרק למקינטוש יש ( מיד ובס בשרניים מאוד וגבוהים כמו מנורות ) אני חושב שהם מפספסים קצת כאשר הם לא מציגים לקהל הרחב את מוצריי הסטראו שלהם מכל הרמות , לדוגמה אנשים לא מודעים למגבר מנורות שלהם שסוחב עבר מפואר של 50 שנה ה-MC275 שנימכר בארץ במחיר סביר של 23000 שח מחיר מחירון .
החדר של אודיו פידלטי גם ראויי לציון (Y)למרות שאני לא מת על הדבור הפעם הוא נשמע יותר טוב מפעמים קודמות ומפורט ונקי כמו שדבור יודעים לעשות .
החדר עם הסאונד הטוב ביותר היה של ערן אודיו פריק (Y)אן מה לעשות ! אי אפשר על הקרמיים (great)
שמפו גדול לנמר וליאור (ורד)

אתה פשוט גאון אם יכולת לשבת ולהקשיב ברמה הנדרשת לבחון "חתימות סאונד" ולבחון :פרוט ונקיון" בהשוואה לפעמים קודמות (לפני כמה שנים?) כאשר יש עשרות אנשים בחדר, נכנסים ויוצאים בלי הרף.
עזוב- זה לא רציני ! (ורד נבול)
מן הראוי היה לציין מיהם חבריך על מנת שנדע מי אתה.
אני ביקרתי בתערוכה מ-11 עד 16.30 בשעות שהיה דיי שקט !!
עברתי חדר חדר וישבתי לרוב לבד באמצע !!
עצמתי עניים והקשבתי למוזיקה ולא לברברנים כמוך !!
לאחר מכן חזרתי לחדרים שאהבתי יותר לסיבוב נוסף !!
אתה רוצא לומר לי שהיתה לך בעייה להבדיל ביין החתימת סאונד בחדר של אודיו פריק לאודיו קונספט או כל חדר אחר !!!
אגב לגביי התערוכות הקודמות (גם זאת של נמר ) אני בהחלט זוכר את התנאים ורמת ההשקעה של היבואנים בחדרים ובהחלט מגיע פה שאפו לנמר וליאור וכמובן ליבואנים . (ממש לא השוותי מוצרים למרות שאני בחלת זוכר את חלקם )
אני לא כתבתי ביקורת לעיתונות רק היתרשמות ראשונית - שזה מה שניתן לקבל מתערוכה !
נכון אני חבר של נמר :מה??????????: כאילו דה !! אני היתי ביין הבודדים שהגיעו לתערוכה של הכחולים ופירגנתי ! אני גם חבר טוב של זיו ממורל והגנן של בעל הבית שם - אז - מה כתבתי משהוא על הפאט לידי !
לא יודע עים הבחנתה אבל לא כתבתי מה לא אהבתי אלה מה כן אהבתי (shocked) כזה אני בן אדם חיובי !!
אתה רוצא ביקורת שלילית קבל : אני לא אוהב אנשים שמרגישים גיבורים מאחרי מיקלדת שזורקים מילים ואין להם שום מושג על מה הם מדברים ! להזכירך מילים זה נשק קטלני עדיף לינצור בכדיי שלא תפלוט איזה כדור !
אגב לגביי הגאונות !
נכון אני גאון יחיד בדורו !!! אבל מה הקשר לסאונד :מבולבל: אני אומר לך - פשוט יש לי אוזן טובה אהבה לתחום ולמוזיקה ויכולת לעצום עיניים ולהקשיב .

גמני הייתי, תודה למארגנים.
יש לציין את ההכנה המשופרת של כל המציגים, מיקום העמדה וסאונד של הציוד
יותר טובים, ופחות עומס מתערוכות בשנים עברו.

אכזבות.
מרידיאן – נשמע צעקני, קצת מפתיע לאור היכרות עם המוצרים היותר ותיקים של החברה.
מקינטוש כנ"ל + מעט בום-בום. הוידיאו - היה מצויין.
ולהבדיל - YG, היה טוב בין טובים, אבל מהיצרן של הרמקול ה"טוב בעולם" אתה מצפה
להתעלות מעל חבורת הטובים.

ציון לטובה.
אודיופריק
אאופי
אמנון סאונד, עם סט-אפ צנוע יחסית.
ל-NAIM יש באס. (שיפור גדול לעומת הפעם הקודמת)
Magneplanar, שוב סט-אפ צנוע עם פוטנציאל שלא מוצה עד הסוף, כנראה בגלל המיקום.
טדי פרדו – איש נחמד וסאונד כנ"ל במחיר(עדיין אין מחיר) סביר ?
תזכורת לכל מי שמתעניין ב-DIY, בלב ההגברה של טדי פ. נמצא הצ'יפ של NSC - Gain clone.

מאחר ואני נמצא בעיצומו של פרויקט, בחנתי גם את הכבילה לרמקולים,
שאפו לכל המציגים, כל רמקול התחבר למגברו עם "נחש" בקוטר של לפחות "צול" :) אחד,
וברמת גימור מרשימה.

מקווה שלא שכחתי אף אחד.
R
(ורד)

נערך לאחרונה ב:
יש

לציין כי היה מושקע ומעניין.

היה נחמד לפגוש אנשים שפגשתי במהלך חיי "האודיופילים".

ניכר שהיבואנים השקיעו ,בעיקר בחשמל נקי,ואיבזור מסביב.
כן ירבו(ורד)

איתן.

המערכת החזקה ביותר, לטעמי, הייתה של המגבר המשולב של SUGDEN עם הרמקולים של CHARIO. המגבר הזה פשוט מדהים.
מקום שני הרמקולים של YG, למרות שההגברה לא מתאימה להם במאה אחוז, הם הראו יכולות מרשימות מאד.
אין מילים להודות לנמר וליאור על ההשקעה והמסירות. תודה!

תערוכה מדהימה.

אחרי כמה שנים של יובש הצליחו ליאור ונמר להעמיד תערוכה ראויה ומכובדת
ורק על זה מגיע להם תודה. (ורד)

עשיתי ביקור קצר, והיה ממש כיף לפגוש חברים מהפורום. מחר התמקד יותר
בהאזנה יסודית.

איתי .....
אוזן מיומנת מסוגלת לזהות חתימת צליל של רמקול תוך כמה שניות.
מישהו מנוסה ששמע מאות או יותר זוגות רמקולים בחייו בחללים שונים ומקומות שונים מסוגל לזהות זאת גם בחדר בתערוכה.

אל נא תצא למלחמות שאינך יודע איך יסתיימו.

+1 ו:rolleyes: כבונוס.

TakeOne
היה לך צ'נס בסוף להתרשם מ-Meridian מקרוב :)

ניסיתי אבל היה קשה. הם העדיפו להדגים שם עם המחשב שלהם.
בפעם היחידה ששמעתי את המכשיר לא ממש התלהבתי, אבל אני חושב שזה בעיקר בגלל הרמקולים המוגברים שלהם.
הסאונד בחדר היה מאכזב. אבל הטכנלוגיה עשתה רושם של מאוד מושקעת. אין ספק שמרידיאן עשתה שינוי רציני בגישה - הם הפכו לחברה שמקדמת את הקטע הדיגיטלי, השימוש במחשב, שימוש בקבצים מהרשת וכד'. זה לא ממש מדבר אלי, עדיין. אני מניח שהם פונים לשוק שמחפש "היי טק" במערכת.
לגבי הנגן -רק בדיקה בסט אפ שלי תאפשר לי לגבש עליו דעה.

תערוכה יפה ומושקעת מאוד,ממליץ בחום!!!!

מצטער להידחף ככה לאשכול אבל סתם שאלה

לא יודע אם יהיה לי זמן להגיע מחר אבל בעקרון אני מתכנן לקנות את הרסיבר אונקיו 608 בקרוב מהיכן שהוא, אין מצב שיש אותו בתערוכה יותר זול מהחנויות נכון? זה לא רכיב היי אנד אפילו לא קרוב ובטח אין הנחות רציניות על זה לא?

אם יש הנחה רצינית באמת ממחיר השוק (3500), אולי אני אשלח מישהו שיקנה לי, אם מישהו בדק חקר במקרה שם ויודע אם יש אותו איפשהו בתערוכה במחיר זול הייתי שמח לקבל תגובה אפילו בפרטי אם זה נוגד את התקנון פרסומים כל שהם.

תודה!

התרשמותי מהתערוכה

נכחתי בתערוכה כ-5 שעות לערך,הכרתי את חבר הפורום החמוד להב,שהעניק לי מנסיונו הרב בתחום ואיתו סיירתי בכל החדרים הלוך ושוב.
היו מערכות שעשיתי וואו והיו מערכות שלא ממש הרשימו.
כל מציג שם שם כבלי חשמל ורמקולים,הדומים לכבלי התנעה לטנקים לא פחות.
מי מהמציגים שידע להכין סט אפ מושלם נתן לקהל להנות .
שני מציגים בחלל הפתוח עשו לעצמם עוול,לא ניתן לשמוע את המיטב ממה שהציגו וחבל.
היו כאלה שלא ממש שידכו את מערכותיהם כהלכה.
אצל איל פור למשל,החוליה החלשה היו הרמקולים,למרות ההגברה המעולה שאמורה הייתה לרגש.
אצל עופר שחורי,לא היה מספיק עומק למרות הפירוט הטוב לרמקולים,כנראה הגברה לא מתאימה,ביחס לרמקול.
מקינטוש טובים בהגברה,אך עודף אלמנטים ברמקול שהודגם פגע בפירוט,והרמקול נחנק בשלב מסוים.
אצל מורל,נעים,אמנון,מרידיאן ועוד מציגים לא ממש היה מרגש,אלא שמיעה קצרה והחוצה.
3 המוצלחים שנתנו הנאה כמו שצריך למאזין לפי דעתי האישית בלבד,הם היו אלו שלאו דווקא לפי רמתם האידאלית אלא כל אחד נתן הנאה באופן שונה ומהנה:
אודיו קונספט
IL AUDIO
אודיופריק
שלשת המציגים הנ"ל שילבו קונספט מעולה,מה שהוכח כראיה בכמות הקהל שנכנס ונשאר להאזין זמן רב.
בסך הכל תערוכה שבה נחשפתי לרמה אחרת של מוצרים וגרמה לי הנאה רבה,
תודה למארגנים

אצל איל פור למשל,החוליה החלשה היו הרמקולים,למרות ההגברה המעולה שאמורה הייתה לרגש.

איך אתה יכול לבודד הגברה ללא רמקול? שמעת את האלקטרוניקה של דרזל עם רמקולים אחרים שריגשו אותך?

אצל עופר שחורי,לא היה מספיק עומק למרות הפירוט הטוב לרמקולים, כנראה הגברה לא מתאימה, ביחס לרמקול.

לא נראה לי שהייתה בעיה עם ההגברה. היה אפשר להבחין מיד כשהוגבר הווליום שיש בעיה אקוסטית בעיקר בתחום הנמוך שהפר את האיזון. בקטעים קצת יותר רגועים הבחנתי שהסינרגיה בין האלקטרוניקה לרמקול טובה מאד.

TakeOne
היה לך צ'נס בסוף להתרשם מ-Meridian מקרוב :)

ניסיתי אבל היה קשה. הם העדיפו להדגים שם עם המחשב שלהם.
בפעם היחידה ששמעתי את המכשיר לא ממש התלהבתי, אבל אני חושב שזה בעיקר בגלל הרמקולים המוגברים שלהם.
הסאונד בחדר היה מאכזב. אבל הטכנלוגיה עשתה רושם של מאוד מושקעת. אין ספק שמרידיאן עשתה שינוי רציני בגישה - הם הפכו לחברה שמקדמת את הקטע הדיגיטלי, השימוש במחשב, שימוש בקבצים מהרשת וכד'. זה לא ממש מדבר אלי, עדיין. אני מניח שהם פונים לשוק שמחפש "היי טק" במערכת.
לגבי הנגן -רק בדיקה בסט אפ שלי תאפשר לי לגבש עליו דעה.

Sooloos זאת בושה
כרטיס RME נדמה לי בגרסת RETAIL רגילה עם ספק כוח מחשב ולוח אם קטן - נמכר בעשרות אלפי דולרים. איך זה קיבל CLASS A ב-stereophile אין לי מושג

http://www.thewelltemperedcomputer.com/HW/HD_players.html

These are the internals of a Meridian - Sooloos Source One
From left to right:
switching power supply
VIA Epia PC
RME Hammerfall DSP 9632 PCI sound card
Price €3,600.00

A silent PC combined with a high quality sound card or a outboard DAC will probably: equal or outperform most of these dedicated boxes in sound quality offers a better interface at a lower price.

תמונות מצורפות

• Sooloos-SourceOne.jpg
    Sooloos-SourceOne.jpg
    KB 36.1 · צפיות: 451
הגעת למסקנה הדומה לשלי

כתבת:
"מהחדר של אייל פור לא יכולתי להתרשם מפני שהייתה שם מוזיקה אפרורית וחבל כי הסט נראה עם פוטנציאל לא קטן"

הגעת למסקנה שאני הגעתי אליה ,רק בניסוח שונה :)

איך אתה יכול לבודד הגברה ללא רמקול? שמעת את האלקטרוניקה של דרזל עם רמקולים אחרים שריגשו אותך?

לא נראה לי שהייתה בעיה עם ההגברה. היה אפשר להבחין מיד כשהוגבר הווליום שיש בעיה אקוסטית בעיקר בתחום הנמוך שהפר את האיזון. בקטעים קצת יותר רגועים הבחנתי שהסינרגיה בין האלקטרוניקה לרמקול טובה מאד.

אני מסכים עם עידו,
אני שמעתי את ה-Silverbacks בחנות בניו יורק עם מקור של Metronome והגברה של Luxman נדמה לי - פשוט היה חלומי. רמקולים מעולים (לטעמי)

כתבת:
"מהחדר של אייל פור לא יכולתי להתרשם מפני שהייתה שם מוזיקה אפרורית וחבל כי הסט נראה עם פוטנציאל לא קטן"

הגעת למסקנה שאני הגעתי אליה ,רק בניסוח שונה :)

אולי הניסוח שלי הטעה משהוא אבל את הרמקול הזה שמעתי בקונפגורציה שונה ולא נראה שהוא החוליה החלשה, הכוונה הייתה שכל חלק במערכת הוא בעל פוטנציאל גדול משלו.
עקב זה שהמוזיקה שהיתה בחדר בעת שהותי שם היתה חסרת דינמיקה, לא יכולתי להעריך נכון אם מה שאני שומע זה בגלל המוזיקה(הקלטה) או סינרגייה לקויה בין החלקים.

באופן כללי אם אתה שומע תוצאה עם מגבר א לא תוכל לדעת עם הליקוי שאתה שומע נובע ממנו עד שלא תחליף למגבר ב על אותו הסט. לקבוע שהרמקול הוא החוליה החלשה לפני ששמעת אותו עם הגברה או אלקטרוניקה אחרת יהיה חוסר מקצועיות בהבחנת הנשמע.

הייתי בתערוכה אתמול

בערך שעה וקצת,יש לציין שהתאכזבתי מהסט אפ של meridian סאונד שיטחי מאוד,אולי זה בגלל המקור הייתי גם בחדרים של מורל,אודיופריק אמנון סאונד אודיו פידליטי,ועוד שניים שאני לא זוכר
המערכת הכי מוסיקלית לטעמי היתה של אודיו פידליטי אולי כי הוא השתמש בפטיפון כמקור.
יש לציין אני לא אודיופיל ולא מתיימר להיות כזה,כמו כן אני לא מכיר אישית את היבואנים או מי מטעמם,אני סך הכול אדם מהישוב שהגיע כדי להאזין ולהתרשם.

נשמע טוב מאוד התיאורים . לצערי הרב מאוד בגלל אילוצי עבודה אני לא יוכל להגיע לתערוכה ( הסתבר לי שהתערוכה נופלת על אירוע גדול בעבודה ואני לך יכולתי להתפנות ) ונראה שההפסד כולו שלי ...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור