קדם מגבר פטיפון - Einstein Phonostage

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מי שקנה פטיפון רק בגלל הלוק או ה"קטע" ימכור אותו במקדם או במאוחר. ואני גם בטוח שהפטיפון שלו ישמע רע.

אנלוגי דורש טיפול, סבלנות וידע רחב בכל הנוגע למוצר ולמה שניתן להשיג עימו.
הרבה חובבי אודיו שרכשו פטיפון בשביל "הפוזה" אינם מודעים לאיכיות שהוא יודע להפיק ואז מוכרים אותו בטענה שהוא "לא נשמע מספיק טוב".
אל תשכח שאם כדי להגיע לתוצאה שהצגת כאן , מדובר על פנוסטייג' בכ20K על פטיפון שאתה יודע לטפל בו , אבל אם אתה לא יודע אתה בבעיה אם משהו קורה , שלא לדבר על כך שצריך מישהו שיודע טוב איך להחליף ראשים (פעם ידעתי אבל שכחתי ואני לא חושב שעכשיו אני אדע ), ושלא לדבר על עליות הפטיפון עצמו , והתקליטים וההתעסקות המתמדת בניקויים (הדברים האלו ממש שואבים את האבק מהאוויר , פשוט כדי לעצבן אותך, כי אחרת אני לא מבין איך כול פעם הם כל כך מאובקים :D ), ולהחליף צד באמצע התקליט
אז לשלם סכומים כאלו לחוויה כל כך מתישה , ..........

לא צריך להיות מקובע, במיוחד לא במוזיקה.אני שומע מוזיקה בכל הזדמנות בהנאה מרובה
בעבר אפילו ישנתי לצלילי מוזיקה. הרי אני לא יכול להפעיל את המערכת המרכזית במשך כל היום
יש עוד כמה אנשים בבית...לכן אין סיבה שאני לא אאזין למוזיקה גם דרך מחשב או מערכת סבירה
שיש לי ליד המחשב.

מוזיקה עבורי היא דרך חיים ואין לי צורך בשום ריטואל בשביל להפיק ממנה את המירב. (ורד)
(Y) כול מילה בסלע

ניסית לעשות את זה בזמן בישול למשל? או ניקיון? אני מעריך שזה לא הדבר שהייתה רוצה לעשות...

מעבר לזה אני "חסיד" של מוזיקה ספונטנית (ללא ידיעה מה יתנגן בהמשך...) לכן מוזיקה זמינה
מנוגנת ברצף? לא יכולה לבוא מכיוון פטיפון וגם לא מנגן CD
אבל כשאני באמת יושב לשמוע מוזיקה (ללא עיסוקים אחרים) פטפון/דיסקים אין להם נכון להיות תחליף.(ורד)

דיסק מנגן שעה פלוס {לעיתים קצת פחות} ואותו אני שומע כשאני מאזין כדרך אגב ובריכוז כאשר אני שומע משהו שאין לי על גבי תקליט.

סטרימר או מחשב זה פיתרון הולם להאאזנה לא מרוכזת. כשמתרכזים, זה לא זה ולכן במקרה הזה אני מסכים בהחלט.

במילים אחרות.
כשאני במטבח, מסתובב בבית, מנקה או עסוק בסידורים כלליים הסטרימר יכול להיות פיתרון טוב, בעצם מה סטרימר? סתם נייד עם טונה של מוסיקה ומערכת הקולנוע הביתית המעפנה שלי.

ועופר עוד משהו.

אצל הרבה מהחברים כאן המוסיקה היא דרך חיים.

נמר,יש מקור נוסף שיכול לגרום לנחת ולא על חשבון איכות
כן טיונר איכותי מהווה פתרון די טוב למי שאוהב מוזיקה באופן ספונטנית וזורמת...

אני רק מקווה שאתה מתאמן טוב טוב בניקיון,בישול וסידור הבית? כי נראה לי שאתה
עומד לעשות את זה בקרוב הרבה.(lol)

חחחחחחח

עופר יקירי.

רק אני שוטף את הסלון משום שהמערכת שם. אני גם ככה מבשל בבית כי אני נהנה מזה, הנקיון הוא אחד הדברים החשובים לי ביותר ולכן זה בלתי נשלט. יצא שאני לא מתפשר על כלום.

בנוגע לרדיו.
נכון ולא נכון.
נכון עבור מי שרוצה "שיפתיעו" אותו במוסיקה.
לא נכון לאנשים כמוני שאוהבים להכין לעצמם פלייליסט.

פלייליסט במסווה של ערימה של תקליטים? :cool:

גם ערימת תקליטים היא רשימת השמעה, גם תקליט בודד. אני בוחר תקליט על פי מה שבא לי לשמוע באותו זמן. השידורים ברדיו לא מתחשבים במצב הרוח שלי בכל רגע נתון.

פלייליסט במסווה של ערימה של תקליטים? :cool:

פלייליסט במסווה של מחשב לפטופ משודך למערכת קולנוע ביתי פשוטה שמתגוררת בסלון ביתי {סטליטים}.

בכל מקרה, אצלי האזנות מרוכזות לא נעשות דרך מחשב. ורוב ההאזנות שלי הן מרוכזות. הטלוויזיה אצלי לא נדלקת מרצוני רק במקרה חירום או אם אין לי מערכת {חס ושלום תקלה - שמע ישראל לא עלינו!!!}

נמר, תודה על המאמץ.
לאיזה קדם חיברת את הפונוסטייג'?

גם אני בתהליכי "יציאה " מהאנלוגי, (הפטיפון בעיקר משמש ליופי ),אפשר להקים קבוצת תמיכה
.. ישנם לבטח עוד כמונו רק שהם עדיין בארון

אי, אין כמו פטפון, נכון, אבל בואו נזכור לשם מה התכנסנו -
כן, לשמוע מוזיקה. אז מה קרה כאן?
המערכת האנלוגית לחלקיה השונים השתבחה במשך השנים בצורה לא רגילה, אבל המוזיקה נשארה בתחילת שנות השמונים.
אז יכולנו לשאת את זה גם בתחילת שנות התשעים,
מטורפים כמוני יכלו לשאת את זה עוד עשור אחר כך,
אבל, די, חלס! כמה אפשר לשמוע את הביצועי אלטע זאכן של התקליטים?!

חצי שנה עברה מאז שעברתי מפטפון לנגן תקליטורים,
ועכשיו - גם אם תתנו לי את האיינשטיין הזה בחינם (ערן, זה לא אישי, אני בטוח שזה מכשיר מדהים), אני לא לוקח אותו. מה אני אעשה בו? אשמע את מנוחין מנגן בך?
תנו לי נגן טוב (ויש לי אחד כזה), תנו לי לשים בו ג'זואלדו עם LA VENEXIANA,
ובואו לקחת ממני את כל שרידי המערכת האנלוגית שלי. חינם אין כסף.

די, חלס! כמה אפשר לשמוע את הביצועי אלטע זאכן של התקליטים?!

חצי שנה עברה מאז שעברתי מפטפון לנגן תקליטורים,
ועכשיו - גם אם תתנו לי את האיינשטיין הזה בחינם (ערן, זה לא אישי, אני בטוח שזה מכשיר מדהים), אני לא לוקח אותו. מה אני אעשה בו? אשמע את מנוחין מנגן בך?
תנו לי נגן טוב (ויש לי אחד כזה), תנו לי לשים בו ג'זואלדו עם LA VENEXIANA,
ובואו לקחת ממני את כל שרידי המערכת האנלוגית שלי. חינם אין כסף.

מה עם פורטוונגלר מנצח על מתאוס פסיון? או מנגלברג למשל :מה??????????:

מה עם פורטוונגלר מנצח על מתאוס פסיון? או מנגלברג למשל :מה??????????:

ומה עם פראייה מנגן מוצרט , גולד מנגן באך, מיילס מנגן רישום ספרדי, קולטריין מנגן בכוכבים , לאונרד כהן שר על צ'לסי הוטל ועוד

יש עניין של בגרות וניסיון.
למרות שהדיסקים קיימים 30 שנה, פתאום רק לפני 4 חודשים גילה שני דברים מדהימים:
שכל 30 שנה האילו הוא שומע רק אלטזכן שאחרים זרקו מהבית לחנויות יד שניה . כי "מוזיקה" על דיסקים נשמע לא טוב ולכן לא ראוי היה להקשיב לה.לכן גם לא יודעים מה קיים ומה הוקלט.
ופתאום גילה את האור בדמות ממיר שלא מפריע לו להקשיב לדיסקים (למרות שבאותו מעמד גילה עוד ממיר אצל אותו יבואן ואפילו יותר טוב) פתאום נגלה לו "עולם חדש".וברור שפתאום העולם הישן לא קיים.נעלם.

השאלה היא לא אם יש חומר מוקלט על תקליטים ראוי וחדשני או לא- התשובה ברורה- יש

יש אנשים שהגישה שלהם לחיים קצת ילדותית.
שחור לבן וזהו.
לך תדבר עם אוהד כדורגל של מכבי ת"א- הוא יעדיף שהפועל ת"א תפסידתמיד וזה לא משנה אם זה בגמר גביע האלופות או לקבוצה מעזה.
ככה אותם אנשים שפתאום גילו את האור.
לרוב זה נגרם מסטייט אוף מינד מסויים שהוא תמידי וכמובן מחוסר ניסיון ולימוד האלטרנטיבות השונות. בצורה אמיתית ו"נקיה".

ומי שרוצה למשל להקשיב לביל אבנס בצורה הכי נעימה שיש (וז מידיעה והקשבה להוצאות מחודשות בדיסקים ובתקליטים)אומנם קצת יקר, אבל שווה כל שקל
http://store.acousticsounds.com/d/66242/Bill_Evans-Riverside_Recordings-Vinyl_Box_Sets

דרך אגב- יש לי הבנה מדהימה ובאמת יחודית רק לי.
בכדי לשמוע מוזיקה, ניתנה לבני האדם האפשרות לקיים במערכת אודיו אחת גם פטיפון וגם סידי.
זה מדהים ואפילו מטורף

נערך לאחרונה ב:
ומה עם פראייה מנגן מוצרט , גולד מנגן באך, מיילס מנגן רישום ספרדי, קולטריין מנגן בכוכבים , לאונרד כהן שר על צ'לסי הוטל ועוד

שכל 30 שנה האילו הוא שומע רק אלטזכן שאחרים זרקו מהבית לחנויות יד שניה . כי "מוזיקה" על דיסקים נשמע לא טוב ולכן לא ראוי היה להקשיב לה.לכן גם לא יודעים מה קיים ומה הוקלט.
ופתאום גילה את האור בדמות ממיר שלא מפריע לו להקשיב לדיסקים (למרות שבאותו מעמד גילה עוד ממיר אצל אותו יבואן ואפילו יותר טוב) פתאום נגלה לו "עולם חדש".וברור שפתאום העולם הישן לא קיים.נעלם.

שחור לבן וזהו.
לך תדבר עם אוהד כדורגל של מכבי ת"א- הוא יעדיף שהפועל ת"א תפסידתמיד וזה לא משנה אם זה בגמר גביע האלופות או לקבוצה מעזה.
לרוב זה נגרם מסטייט אוף מינד מסויים שהוא תמידי וכמובן מחוסר ניסיון ולימוד האלטרנטיבות השונות. בצורה אמיתית ו"נקיה".

ומי שרוצה למשל להקשיב לביל אבנס בצורה הכי נעימה שיש (וז מידיעה והקשבה להוצאות מחודשות בדיסקים ובתקליטים)אומנם קצת יקר, אבל שווה כל שקל
http://store.acousticsounds.com/d/66242/Bill_Evans-Riverside_Recordings-Vinyl_Box_Sets

בכדי לשמוע מוזיקה, ניתנה לבני האדם האפשרות לקיים במערכת אודיו אחת גם פטיפון וגם סידי.
זה מדהים ואפילו מטורף

סכמת את זה יופי -(Y)(Y)(Y)

שחור לבן וזהו.

זה מדהים ואפילו מטורף

דיז שופכין, כבר אמרתי לך כמה פעמים - אתה איש גס רוח ובריון ואני לא רוצה שום שיג ושיח איתך, מכל צורה שהיא. אז כמו שאני מתעלם ממך, נסה גם אתה להתעלם ממני. אני יודע שזה קשה לך, אבל אני מאמין שאפילו אתה יכול.

לשני קדמים.

1- דנסן ביט 200
2- ear 868

אז אני יכול להבין על מה אתה מדבר בחיבור לדנסן.
אבל בחיבור ל-EAR ההסתייגות שלך מפתיעה אותי,
כי קשה לי לראות איך השילוב הזה יכול להיות "יבש".

שמעון.

נכון, זה נשמע מוזר אבל זה המצב.
אמנם בחיבור ל-EAR התוצאה פחות "יבשה" אך עדין קיימת הנטיה הזו. אין לשכוח שאני משתמש ברמקול קרמי מאוד מאוד שקוף ולא סלחן בעליל.

diz1 , השאלה איך הסט של אוונס נשמע ביחס להוצאה המקורית, בכל אופן תקליטי 45 סל"ד
מסרבלים את חווית האזנה, (בג'אז זה עוד נסלח בקלאסי בלתי אפשרי) .

http://
http://store.acousticsounds.com/d/41596/Joseph_Keilberth-Wagner_The_Ring_Cycle-180_Gram_Vinyl_Record

התכוונת לזה?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור