6733...
עדיין לא אמרת כיצד הואלת לרדת אל הנמושות ממרום שבתך.
חבר'ה, כל אדם עלול להתרשם סוביקטיבית שונה מאותו מוצר, במיוחד ברמקולים,
וכמות המשתנים בין החלל והרכיבים עד אוזני המאזין והסט רמקולים הספציפי הנבחן, לעתים יכולים לשנות את המסקנות 180 מעלות בין סוקר אחד לשני.
כל שנותר לקונה כדי לקבל לפחות מושג סטטיסטי,
הוא לאסוף שילוב של כמות רבה כאפשר של סקירות, לבדוק את דירוגו של המוצר במבחנים ההשוואתיים של המדיה המובילה בתחום, ברמת מחירו, וכמובן להתנסות אישית ככל יכולתו.
ווואו 11 עמודים וניתאי מראה עד כמה היבריס יש לו כי הוא טוען שנמר הוא בעל היבריס ,כי הוא לא כתב באותיות קידוש לבנה שזה טעמו, ועל כך יצא קיצפו של ניתאי .
כמובן שזה לא בגלל ביקורת על רמקולו האהוב נכון ?אלא רק בגלל ההשמטה הזו ?
ועל זה תגיד שהוא חוטא בהיבריס ? ומה זה אם לא אליפות ההיבריס ? :כועס:ולדעתי גם חוצפה , אבל מה ניתן לצפות ממך ?:כועס:
נמר לפעמים הבאות שיש לך ביקורת על צבע הרמקול ו/או על קופסתיות , הואל נא ברוב טובך לשים בראש הביקורת ו/או בסופה (מה שנוח לך כמובן ) "כול המובע כאן הוא דעתי האישית בלבד ולטעמי האישי , כול מי שרואה בזה פגיעה בכבוד מוצריו שאותם הוא רוצה לשדרג , רואה מהירהורי ליבו "
הנך ראשי לעשות קופי ופייסט ואני מבטיח לא לדרוש תמלוגיםלמרות שאם תרצה לתרום אני אשמח לתת לך בפרטי את הפיפאל שלי
עריכה :,
העיקר שכחתי
ערב קריר
קיבלתי.
רק לשם מה נחוץ אינטרפייס להעברת תקליטים לדיגיטאלי אם אפשר לעשות את זה עם מחשב, כרטיס קול ותוכנת הקלטה?
דבר נוסף: היכן התפרסמה הכתבה? במגזין אודיופילי, או במגזין למקצועני הקלטה?
חבר'ה, כל אדם עלול להתרשם סוביקטיבית שונה מאותו מוצר, במיוחד ברמקולים,
וכמות המשתנים בין החלל והרכיבים עד אוזני המאזין והסט רמקולים הספציפי הנבחן, לעתים יכולים לשנות את המסקנות 180 מעלות בין סוקר אחד לשני.
כל שנותר לקונה כדי לקבל לפחות מושג סטטיסטי,
הוא לאסוף שילוב של כמות רבה כאפשר של סקירות, לבדוק את דירוגו של המוצר במבחנים ההשוואתיים של המדיה המובילה בתחום, ברמת מחירו, וכמובן להתנסות אישית ככל יכולתו.
"without music , life would be a mistake"
Friedrich mietzsche
יהושוע הנכבד אני רואה בך כניצ'ה הישראלי ,זקן מקובלי האודיו ומצדיע לידע הרחב שלך...
בכבוד רב...
שלום מה שסקר נמר אלה הרמקולים שיש לך ? אם כן הם אחלה (Y) ראיתי שאתה מוכר באתר הום תיאטר את מה שיש לך אז הבנתי היה נעים להכירההיתי שמח להזמין אותך לשמוע ולקבל חוות דעת זה לא מזיק (Y)
איך הגעת לזה ה" ישמור מה הקשר בכלל!!!אחרי שש הודעות ממך ג'ודה 5
שבהם אתה מנסה למכור לי את הרמקולים שלך
שאיתם אתה תקוע
אתה פה מגיב למישהו
שממש לא מנסה למכור אותם באתר הום תיאטר
תתאפס על עצמך בן אדם
![]()