CES 2008: סקירת תערוכת אודיו היי אנד

• פותח הנושא פותח הנושא liorkoren
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

הוספנו לחלק א' של הסקירה גם את "אכזבת התערוכה" 1+2
זה נמצא בסוף המאמר:

ציטוט:

שמעון מור יוסף - ינואר 23, 2008
אכלתי ועדין אני רוצה עוד...
פשוט טעים בטרוף

שמעון אכל את תומר?

מה לא טעים?

ציטוט:

שמעון מור יוסף - ינואר 23, 2008
אכלתי ועדין אני רוצה עוד...
פשוט טעים בטרוף

שמעון אכל את תומר?

יש אוכל לנפש ויש אוכל לגוף;)
ותומר בכתבה היה השף {מעולה}

נערך לאחרונה ב:
?מה?

תעשה לי טובה תערוך.

נערך לאחרונה ב:
מר מור
התגובה שלך בעייתית, ואני עדין מאוד. תוריד אותה בבקשה. שפה זאת - לא כאן

אני מבין שמר מור ציטט בהומור את חתימתו של אורי_ו, הנאמר נערך ואני שמח שגם אורי ערך את חתימתו.

100% הומור ולא מעבר לכך

אני מבין שמר מור ציטט בהומור את חתימתו של אורי_ו, הנאמר נערך ואני שמח שגם אורי ערך את חתימתו.

100% הומור ולא מעבר לכך
אני מאוד משתדל להיות נקי בלשוני
וזה היה ממש בקטע של ראי לתגובתו של מר:P אורי_ו {אגב גם ה:P נעשה ממש ב:) ולא מעבר לכך}

ערב טוב

החנות אמיתית, התמונה לא סתמית (יצא חרוז).
תודה למברכים.

תומר

החנות אמיתית והבחור הוא מעצב ישראלי מצליח מאוד לבגדים שיש לו גם חנויות במנהטן
יש שם גם נציגות לרשת החנויות של מיכל נגרין הישראלית
ובכלל החנות של ליאור נמצאת ליד החנות הכי יקרה במלון והיא החנות שצולמה בתכנית על מייקל נ'קסון שקנה שם כדים מעוטרים -כל כד 100 אלף ירוקים ...אסור לצלם שם ומוצרים מתחילים באלפי דולרים- פחד להסתובב שם -שברת ....עדיף למות מלחשוב מה קורה אז
בלי קשר תומר יופי של סקירה .מעניינת .....נכונה...ועם תמונות מרהיבות

העלנו חלק ב' גדוש בצילומי אודיו ומעט טעימות וידאו.

תומר, שוב תודה, ו -2 שאלות

שתי שאלות מסקרנות על התפתחות השוק הסיני:
1. ברמה הכללית, האם התרשמת שהמוצרים הסינים במגמת חדירה בתערוכה? היייתה נוכחות רצינית של יצרנים? משהו מיוחד שמשך את תשומת הלב? יצא לך לשמוע מקרוב דברים מעניינים?

2. ושאלה נקודתית: לגבי השילוב של VR5 עם Audio Space. איך התרשמת? (ואם זה מעלה חשש מתגובות לא רצויות כאן, אני חוזר בי מהשאלה הזו.....).

תומר לאחר הדיון באחד הפוסטים פה , בחדר :
החדר של Audio Research עם Sonus Faber Guarineri וסאב של REL , איך היה השילוב הם הצליחו או לא להתאים סאב למוניטורים?

החברים הנכבדים בפורום ישמחו לדעת שהמגברים של LAMM שעשו כל-כך טוב לווילסון מקס עולים סכום צנוע של 130,000 דולר ל-32 וואט. עם דולר זול, זוהי מציאה ממש: 610,000 ש"ח. בלבד.

ועוד בעניין מחירים, והפעם בשורה של ממש. אכן המחיר הרשמי של אבולושון אופוס MM3 עלה מ-54,000 ל-70,000 דולר, אך "מחיר ההיכרות" נשאר 38,000 דולר בלבד. מהרו ורכשו. והנה עוד דוגמה לבעיית התמחור ההזויה של התחום בקצהו העליון

נו אם צריך כ"כ הרבה כסף להוציא מווילסון מקס צליל טוב , אז לא פלא שזה תמיד נראה לי שהוא רמקול לפלצנים . וסליחה ממי שיפגע מכך
תומר הפרמונט , והTAD מה המחירים שלהם ?

יהיה חלק ג' ? :O
מה עם הרמקול החדש של MOREL, איך הוא?

שתי שאלות מסקרנות על התפתחות השוק הסיני:
1. ברמה הכללית, האם התרשמת שהמוצרים הסינים במגמת חדירה בתערוכה? היייתה נוכחות רצינית של יצרנים? משהו מיוחד שמשך את תשומת הלב? יצא לך לשמוע מקרוב דברים מעניינים?

2. ושאלה נקודתית: לגבי השילוב של VR5 עם Audio Space. איך התרשמת? (ואם זה מעלה חשש מתגובות לא רצויות כאן, אני חוזר בי מהשאלה הזו.....).

ב- CES מציגות חברות סיניות שיש להן נציגים בארה"ב. לא התרשמתי שישנה פלישה סינית ל- high end.
לגבי השאלה השניה, אם זה חשוב לך באופן אישי שלח מסר.

תומר

נו אם צריך כ"כ הרבה כסף להוציא מווילסון מקס צליל טוב , אז לא פלא שזה תמיד נראה לי שהוא רמקול לפלצנים . וסליחה ממי שיפגע מכך
תומר הפרמונט , והTAD מה המחירים שלהם ?

אפשר להוציא מהמקס 2 צליל טוב מאוד בשילוב עם אלקטרוניקה זולה בהרבה.
הפרמונט עולה בארה"ב $20,000 לגימור רגיל.
ה- TAD עולים $45k, ישנם אתרים המציינים מחיר של $60K.

תומר

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור