לא תמיד הפרוטוקול TCP/IP , יכול להיות גם ב UDP אם מאזינים לרדיו אינטרנטי באיכות גבוהה ויש כאלה הרבה
אני מתחמק?לא.
פעם שומע משוכך ופעם שומע על המדף.
(יכול להיות שתה עצמך מתפקד כמשכך....).
ברצינות, מי בודק ככה....?
למדת מחבריך איך להתחמק ?
מה זה 3 בדיקות? ההסתברות הססטטיסטית שהנבחן יפגע בול אפילו מסתם ניחוש ב 3 בדיקות בלבד היא גבוהה מאוד.חופשי
ואל תעשה לי טובות
שקל מול שקל
אבל אני אגיד לך איך נעשה את הבדיקה
אתה תשים שיר מה שבא לך
תוך כדי שהשיר מתנגן אני ארים את הנתב באוויר ואתה במבחן עיוור תגיד לי מתי הוא באוויר ומתי הוא מונח
כל פעם ארים אותו ל 5 שניות
3 פעמים סה"כ
הולך?
אודיו לא מועבר UDPלא תמיד הפרוטוקול TCP/IP , יכול להיות גם ב UDP אם מאזינים לרדיו אינטרנטי באיכות גבוהה ויש כאלה הרבה
שיר של 4 דקותמה זה 3 בדיקות? ההסתברות הססטטיסטית שהנבחן יפגע בול מסתם ניחוש ב 3 בדיקות בלבד היא גבוהה מאוד.
כדי שתהיה משמעות סטטיסטית אמיתית ולא סתם ניחוש חייבים לבצע 16 מדידות כשהנבדק מספיק שיפגע ב 14.
לא מבין במדוייק את הבדיקה שלך..... אני מבין דבר אחד, צריך לבצע לפחות 16 בדיקות (בלתי תלויות) למען מהיימנות סטטיסטית.שיר של 4 דקות
בעיניים עצומות
במהלך השיר אני מרים 3 פעמים את הנתב ומנער אותו למשך 10 שניות
הוא צריך להגיד לי מייד כשזה קורה
אין מצב שגם פעם אחת הוא יצליח
נתתי לו 3 ספייר
הוא טוען שהוא שומע הבדל אם הנתב יושב על פלטת שיכוך או לאלא מבין במדוייק את הבדיקה שלך..... אני מבין דבר אחד, צריך לבצע לפחות 16 בדיקות (בלתי תלויות) למען מהיימנות סטטיסטית.
הוא טוען שיש הבדל שמיע בין כשהנתב יושב על אביזר/פלטת שיכוך לבין כשהוא יושב על סתם מדף, לנער, להחזיק ביד זה משהו אחר. במקום לחשוב על סטטיסטיקה, או איך אמין לבדוק הייתי מציע לכם פשוט גם אם לא מתיישב עם ההיגיון לבדוק...הוא טוען שהוא שומע הבדל אם הנתב יושב על פלטת שיכוך או לא
כלומר אם תוך כדי ניגון שיר כשהוא בעיניים מכוסות אני בנקודת זמן שאני אבחר ארים את הנתב באוויר וארעיד אותו הוא הרי מיד ישמע את זה
אני רוצה שיגיד לי בזמן אמת מתי שאני מרים אותו
נצלם את הניסוי הזה ונפרסם כאן
אחלה, מצויין, נפלא....אבל אתה צריך לבצע את הבדיקה 16 פעמים והוא צריך לפגוע ב 14 פעמים כדי שטענתו של @רוזי1 שהוא שומע תהיה קבילה סטטיסטית.הוא טוען שהוא שומע הבדל אם הנתב יושב על פלטת שיכוך או לא
כלומר אם תוך כדי ניגון שיר כשהוא בעיניים מכוסות אני בנקודת זמן שאני אבחר ארים את הנתב באוויר וארעיד אותו הוא הרי מיד ישמע את זה
אני רוצה שיגיד לי בזמן אמת מתי שאני מרים אותו
נצלם את הניסוי הזה ונפרסם כאן
כל ערוצי רדיו אינטרנטי בשידורי מוסיקה באיכות רגילה ובאיכות גבוהה משודרים ב UDP (שגר ושכח)...אודיו לא מועבר UDP
רק tcp
עם כל הבקרות ואמינות מלאה של המידע
בכיף......וזה עוד שבוע של כל המועדלירן רוזי ורוברטס עשיתם לי את השבוע עם הבדיחות האלה
חבל שהם לא מראים זאת למהנדסים רפי השכל של Cisco שלא מסוגלים להוציא מוצר נורמלי מתחת ידםלכל מי שלא סומך על האוזניים שלו, או על אוזניים של אחרים - הנה עוד זוית להמחיש את העובדה הפשוטה שבדיגיטל יש משמעות לסוויץ', לכבילה ולספקי כוח:
https://audiophilestyle.com/forums/topic/58910-etherregen-formal-video-imaging-and-audio-review/
מה שחשוב לדעתי במחשב זה לא להשתולל עם המעבד
מעבד כמו I7 הוא הרבה יותר ״רועש״ מ- I3 לדוגמא ולכן אני לא עובר את ה-I3 , האיכות הכי טובה שהיתה לי היה עם core 2 duo , נדפק לי המאוורר אבל חלפים בדרך וישמיש אותו בקרוב.
אם חושבים על זה הסטרימרים הכי יקרים אין להם יכולת מחשוב אפילו לא ברמה של I3 , לא צריך מעבד חזק לשום פורמט , צריך מערכת הפעלה קטנה ויעילות וכך גם הגדרתי את שלי
גנדלף
מה דעתך על רוספברי פיי?
המעבד שלו חלשששש מאוד ביחס לאינטלים אבל מבדיקה שעשיתי עכשיו לאוסילטור יש יציבות של פלוס מינוס 20ppm = שעון דמיקולו....
לא ניסיתי למוסיקה כי אני מעדיף אינטל אבל אם הייתי בונה הייתי מתייחס גם לחשמל טוב לפיי
תראה את זה , הנס הוא מקור טוב למידע
אם תוכל להשיג מאק מיני 2007 (פה עולה פחות מ-200 שח)
תוכל להתקין עליו Volumio לדוגמא , תכלס זה המחשב שאיתו אני שומע הכי טוב (הבדלים מינורים כמובן לעומת הנוק)
צפה בקובץ המצורף 48521