שלום, יש ברשותי מגבר ימאהה 673 ופלזמנה פנסוניק st30 חדשים , כמו כן משתמש בממיר מקליט של yes max. אני רוצה לראות ולשמוע בעיקר דרך הטלוויזיה ורק כשאחליט רוצה לעבור לראות טלוויזיה ולשמוע דרך המגבר והרמקולים בסאונד. משום מה כנראה ששרשור החיבורים שלי שגוי כיוון שאם אני רוצה לשמוע ולראות דרך הטלוויזיה אני מחבר את הממיר ב hdmi ישירות לטלוויזיה ואז המגבר והרמקולים לא פעילים. וכשאני רוצה לראות ולשמוע דרך המגבר והרמקולים עלי להעביר את הכבל hdmi של הממיר מהטלוויזיה למגבר ואז השמע בטלויזיה אינו פעיל.
1. האם ישנה דרך לבצע זאת בלחיצת כפתור מבלי להתעסק בהעברת כבלים בכל פעם מחדש? וכיצד עלי לבצע את חיבורי הכבלי hdmi בין הטלוויזיה ממיר ומגבר?
2. בזמן שהמגבר פועל השמע ברמקולים אינו אחיד ויש בו עליות וירידות העוצמת השמע באופן אוטומטי, האם זה קשור לכיול הרמקולים עם המגבר?
3. האם יש במגבר אפשרות להתחבר לאינטרנט באמצעות wifi ולא רק דרך כבר רשת?
4. האם יש מפצל יציאת hdmi ל 2 יציאות hdmi ? וגם מפצל כניסת רשת לשתי כניסות רשת?
אשמח לקבל תשובה/עזרה בהקדם
תודה מראש
שלומי
1. האם ישנה דרך לבצע זאת בלחיצת כפתור מבלי להתעסק בהעברת כבלים בכל פעם מחדש? וכיצד עלי לבצע את חיבורי הכבלי hdmi בין הטלוויזיה ממיר ומגבר?
2. בזמן שהמגבר פועל השמע ברמקולים אינו אחיד ויש בו עליות וירידות העוצמת השמע באופן אוטומטי, האם זה קשור לכיול הרמקולים עם המגבר?
3. האם יש במגבר אפשרות להתחבר לאינטרנט באמצעות wifi ולא רק דרך כבר רשת?
4. האם יש מפצל יציאת hdmi ל 2 יציאות hdmi ? וגם מפצל כניסת רשת לשתי כניסות רשת?
אשמח לקבל תשובה/עזרה בהקדם
תודה מראש
שלומי