עדכונים אחרונים

• ש
    שלום לכולם. לפני כשנה וחצי רכשתי את אחד מנגני ה-CD-SACD הנחשקים בתעשייה LUXMAN D-10X למען האמת לא היו לי שום כוונות להחליפו, פשוט נגן...
  • M
    moshem74 reacted to איציק37's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    איתי, אין מקום שלא תגיע אין דרך ויעד שלא תכבוש, כל הזמן מצליח להפתיע ולהרים את הרף בתחום למקום הכי גבוה. מאחל לך מעומק ליבי איתי יקר...
  • amiramk
    amiramk reacted to eran-bar's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    באמת מפרגן לך אבל מתי זה נגמר? תמיד תהיה למבורגיני חדשה מגניבה, סקרתי את מאות הפוסטים שלך והצלבתי עם עדויות של אנשים ששמעו את המערכת שלך...
  • גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    סיימתם???????? יאללה חרבתם לבנאדם את הפוסט. כל הכבוד. חוסר יכולת שליטה ואיפוק של גיל 3. אני מקווה שאתם גאים בעצמכם. רשמית אני משחרר...
  • AK1
    AK1 הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    מאוד קל לי לכתוב, כך שזו בכלל לא השקעה. הרבה יותר קשה לתמצת. אם המנוע לא נשרף עד עכשיו, הוא בטח לא בסיכון בגלל עוד איזה פוסט. ותספר...
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    זה לא שאני לא מבין אני פשוט לא קורא רק גולל באיטיות לראות איזה כמות מלל השקעת הפעם, אני באמת מבקש שתשקול לתמצת או לא להגיב כלל כי אני לא...
  • AK1
    ככל שזה קל לך יותר, כך יותר ברור שאתה פחות מבין את הנאמר :) :)
  • AK1
    AK1 reacted to eran-bar's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Haha Haha.
    אתה עושה את זה לי כל כך קל שיש לי כבר יסורי מצפון בגלל התעללות, זו כמו ניסוי עם עכבר מעבדה.
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    אתה עושה את זה לי כל כך קל שיש לי כבר יסורי מצפון בגלל התעללות, זו כמו ניסוי עם עכבר מעבדה.
  • AK1
    מה אתה מקשקש? קודם האשמת אותי שאני עושה שיעור בדקדוק, מה שלא עשיתי: ועכשיו לא רק שאתה עושה שיעור בדקדוק, אתה מוצא דרך לעוות את הכוונה...
  • גיא
    גיא reacted to AK1's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    1. אלה טענות כלפי אלה שכותבים באתר, לא לגבי האתר עצמו. 2. טבעי לגמרי שמי שהתחדש במשהו מרשים ויקר ירצה לשתף יותר ממי שקנה מיני‑מערכת...
  • AK1
    1. אלה טענות כלפי אלה שכותבים באתר, לא לגבי האתר עצמו. 2. טבעי לגמרי שמי שהתחדש במשהו מרשים ויקר ירצה לשתף יותר ממי שקנה מיני‑מערכת...
  • א
    תתחדש ותהנה לך מציוד חלום וסטאפ גן עדן
  • א
    איתי ראשית תתחדש רכשת מוצר קצה ללא ספק. אני משער שאני יודע מה אתה מרגיש אני גם עברתי ושידרגתי את דרכי בmsb מאנלוג ועד הרפרנס השדרוג...
  • א
    איציק37 reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Love Love.
    תודה רבה. למען האמת, אני פחות מתחבר לניסיון לדרג מוצרים מהסוג הזה לפי "מי טוב יותר". ברמות הללו, לכל יצרן יש תפיסה הנדסית ופילוסופיה...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור