עדכונים אחרונים

• T
    @גיא תודה על הפוסט החשוב והחיוני, חיכיתי לו שנים, כמי שחבר שנים באתר ונכנס אליו על בסיס יומי, השינוי הכי גדול ששמתי לב הוא צרות העין...
  • T
    אד שמומינום. נניח שלגביי אני טועה, מה עם מה שעוללת ומעולל לעשרות רבות של אנשים אחרים? זה לא פרי מוחי הקודח זה מה שהם סיפרו וכתבו עליך...
  • T
    ספרת כמה פעמים, אני מניח אלפים, הגבת בצורה משפילה ו/או מורידה לאנשים בפורום? אתה משליט סוג של טרור כאן וכל הידע שלך שווה כקליפת השום...
  • T
    מסכים עם כל מילה שכתבת, דרך אגב אתה הסיבה המרכזית לעזיבה ולאי כניסה של חדשים לפורום, אפילו הייתי נותן לך את התואר 'מכונת רעל', לא יתכן...
  • AK1
    יאללה עמיר, מיצינו. שחרר.
  • גיא
    יאללה עמיר, מיצינו. שחרר.
  • E
    אם אתה שמח בבורותך, לא מפריע לך להשתמש בטכניקות פסולות, ומעדיף להמשיך לנסות להציג אותי באור שלילי, אני מפהק ועובר הלאה. אני לא שם עצמי...
  • AK1
    אם אתה שמח בבורותך, לא מפריע לך להשתמש בטכניקות פסולות, ומעדיף להמשיך לנסות להציג אותי באור שלילי, אני מפהק ועובר הלאה. אני לא שם עצמי...
  • E
    אד שמומינום. נניח שלגביי אני טועה, מה עם מה שעוללת ומעולל לעשרות רבות של אנשים אחרים? זה לא פרי מוחי הקודח זה מה שהם סיפרו וכתבו עליך...
  • ni-ro
    מעניין... מי אתה בכלל שתעביר ביקורת על עמיר? לפני ששופטים אנשים שתרומתם לתחום ולפורום מוכחת לאורך שנים, אולי כדאי קודם להציג מה אתה עצמך...
  • AK1
    תעצור חביבי!! רמזור אדום לפניך. וכן, הניידת עומדת בצומת ואפילו לא סמויה. עכשיו אתה יכול לשחק אותה גבר ולחצות בפול גז באדום ואז הסוף יהיה...
  • AK1
    אני לא סופר ולא פסיכולוג, ואתה שוב מסיט את הדיון לפסים אישיים. מה שאתה עושה באופן עקבי נקרא "אד הומינם" -- טכניקת ויכוח פסולה שבה...
  • ni-ro
    ni-ro reacted to גיא's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Love Love.
    חחחחחחחחחחחחחחחח.... לגמרי! טוב אתה.
  • yeuda27
    yeuda27 reacted to eran-bar's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    באמת מפרגן לך אבל מתי זה נגמר? תמיד תהיה למבורגיני חדשה מגניבה, סקרתי את מאות הפוסטים שלך והצלבתי עם עדויות של אנשים ששמעו את המערכת שלך...
  • AK1
    כל הכבוד על השאיפה וההצעות לקדם תערוכה בארץ! :בעד:(ורד) אבל בלי נתונים לגבי הכנסות, הוצאות וכמויות מבקרים, קפצו לי כמה מחשבות: הצעת...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור