עדכונים אחרונים

• גיא
    טוב תשמע, הסובלנות שלי כלפיך פוקעת. אתה מדבר שטויות, אתה לא מייצג חלקיק ממה שאתה חושב שאתה מייצג ועד כה כל תגובה שלך לא תורמת ולא מקדמת...
  • E
    שלום, כאן הטיפש, אני אסביר למה כתבתי את התגובה המדוברת. כידוע רוב האודיופילים הוותיקים עם שניים שלושה וגם ארבעה עשורים של מעורבות בתחום...
  • גיא
    גיא פירסם נושא חדש.
    שלום חברים יקרים, התלבטתי איזו כותרת לתת לפוסט הזה ולמען האמת חשבתי אפילו האם יהיה נכון יותר והאם יש לדברים כאן מקום לעלות בעמוד הראשי...
  • E
    שלשום הסתובבתי בחנויות מוצרי חשמל כי זה כמה זמן אני חוכך בדעתי אם יש צורך להעלות בגודל המסך ובאיכות התמונה מסוני הביניים בת הארבע שלי...
  • O
    or1969 הגיב/ה לנושא: marantz sr7015.
    up
  • Rag
    Rag reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    כולל 4 מודולים כך שאני מסודר עם כל מקור עתידי שאבחר לשדך. Optical/Coaxial Module (S/Pdif) Balanced XLR Module (AES/EBU) The MSB...
  • matanoosh
    גם המילה לק היא שיבוש למילה לכה שמחתי לעזור
  • A
    גם המילה לק היא שיבוש למילה לכה שמחתי לעזור
  • A
    אני יכול להעיד על סמך מעבר מהסלון לחדר קטן בשתי דירות שונות. למי ששפר עליו מזלו והמערכת בסלון גדול, לא כזה שרמקול אחד קבור בפינה והשני...
  • גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    סבבה. אז בוא תפרוש בשיא. שחרר אותנו ממך בשרשור הזה. דפדף הלאה.
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    נא להוסיף "ממומן" אני קורא את המניפסט של האתר "קידום האודיו בלה בלה" טוב, הפסדתי לפני שהתחלתי
  • ni-ro
    ni-ro reacted to גיא's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    אוקיי, לא הספל תה שלך. אחלה, הבנו. אבל בוא תעצור פה בבקשה. השרשור הזה כנראה לא עבורך וזה בסדר. תכבד ושחרר את הבנאדם.
  • גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    אוקיי, לא הספל תה שלך. אחלה, הבנו. אבל בוא תעצור פה בבקשה. השרשור הזה כנראה לא עבורך וזה בסדר. תכבד ושחרר את הבנאדם.
  • E
    פאקינג תסתכל למציאות בפנים
  • E
    באמת מפרגן לך אבל מתי זה נגמר? תמיד תהיה למבורגיני חדשה מגניבה, סקרתי את מאות הפוסטים שלך והצלבתי עם עדויות של אנשים ששמעו את המערכת שלך...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור