עדכונים אחרונים

• AK1
    AK1 הגיב/ה לנושא: אבדה חדוות היצירה.
    לא הראית שום סימן שהסכמת עם מה שכתבתי ו/או שהעניין אכן נסגר מבחינתך מעניין אם אתה יכול לזהות סטרימר טוב לעומת נגן דיסקים טוב במערכת...
  • zs
    zs הגיב/ה לנושא: אבדה חדוות היצירה.
    את ענין ההלחנה כבר עברנו רשמת מה שרשמת לפני...קפצתי לעניין אחר בתחום סאונד ו AI .סטרימרים טובים במערכות טובות יש בהחלט. עדיין כרגע...
  • AK1
    אני לא כל כך מבין מה הקשר של סטרימינג לעומת תקליט, או של סטרימינג בכלל, לנושא הנדון: האם לא מדובר בהלחנה/נגינה של AI לעומת בני אדם? חוץ...
  • zs
    אולי...לא מתוכח,כל עוד מדובר בסטרימינג. קשה לי להאמין שנגינת סטרימינג ככל שתהיה ,תשמע כמו סאונד מתקליט. אלא אם תכתוב שנכשיר AI להשמע כמו...
  • AK1
    AK1 reacted to shay7629's post in the thread אבדה חדוות היצירה with Like Like.
    מסכים עם עמיר, ולהבנתי הדרך לשם קצרה.
  • S
    shay7629 הגיב/ה לנושא: אבדה חדוות היצירה.
    מסכים עם עמיר, ולהבנתי הדרך לשם קצרה.
  • פריק קונטרול FreakControl
    שמחים לשתף שמוצר חדש נחת אצלנו ב־Freak Control ומצטרף לנבחרת: APL Hi-Fi DSD-WR – ממיר DAC ברמת Reference ה-DAC כבר מחובר למערכת התצוגה...
    • IMG_5032.jpeg
    • IMG_5037.jpeg
    • IMG_5038.jpeg
    • IMG_5041.jpeg
    • IMG_5034.jpeg
  • AK1
    זה רק אומר שה‑AI הזה לא הוכשר לזהות מה מאפיין נגינה של בני אדם, כך שהוא לא יכול לייצר נגינה דמוית אנוש ולהימנע ממה שאדם לא היה עושה, אבל...
  • zs
    במבחן סינגולדה הידוע...הבחור זיהה 100 אחוז מה מתנגן עי בשר ודם ומה ע' י AI. ההסבר שלו בכל פעם לזיהוי היה " זה לא אנושי" " נגן אמיתי לא...
  • AK1
    נראה לי שמפספסים כאן את כוחה ואת ייחודה של האינטליגנציה המלאכותית, ומתייחסים אליה כעוד משהו מיכני, אלגוריתמי, שבלוני וכו', שרק יודע לתקן...
  • zs
    zs reacted to 845's post in the thread מערכת של מיכאל with Like Like.
    משהו חדש (מלפני 3 שבועות) 807 PP CLASS A וגם קדם חדש C3m וTVC
  • zs
    zs reacted to 845's post in the thread מערכת של מיכאל with Like Like.
  • zs
    לא יודע אם זה קשור...היה לי יוטיוב פרימיום פתאום בחודש האחרון במקום הפלילסטים המוכרים שלי ,התחילו לקפוץ לי מסות של "יצירות" AI...
  • shushu
    shushu reacted to falou's post in the thread אבדה חדוות היצירה with Like Like.
    צריך לזכור שבמקביל לעילואיים שאנחנו זוכרים היו עוד רבים שפשוט נשתכחו, כי לא היו מספיק טובים/משפיעים. מי שנשארו ומושמעים גם היום אלו הטופ...
  • T
    Tuta reacted to AK1's post in the thread אבדה חדוות היצירה with Dislike Dislike.
    ;) Like a cow on you too פיהוק.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור