עדכונים אחרונים

• exupgh12
    המפוח מסלק את האבק היבש מאזורים שקשה להגיע אליהם, ולאחר מכן ניתן לשאוב בקלות את האבק שהצטבר על הרצפה באמצעות שואב אבק. את שאר הרמקול...
  • גיא
    מה קשור מפוח? להעיף את האבק שרק יחזור וישקע כמה דקות לאחר מכן? אתה היית מנקה את הציוד שלך עם מפוח? קיצר, אבק לא מעיפים. אבק מסירים...
  • ni-ro
    ni-ro reacted to itay123's post in the thread רמקול דגל חדש לוילסון with Like Like.
    ווילסון אודיו (חברה שבסה"כ אני מאוד מעריך, פחות בשנים האחרונות) מזמן עברו מעיצוב רמקולים לעיצוב רובוטים מתקדמים... טכנית זה אולי...
  • I
    ווילסון אודיו (חברה שבסה"כ אני מאוד מעריך, פחות בשנים האחרונות) מזמן עברו מעיצוב רמקולים לעיצוב רובוטים מתקדמים... טכנית זה אולי...
  • genvirt
    בעניי זה יותר אלגנטי מהקודמים (לא שמת על החברה הזו בכללי). מה שכן, גיא צודק - על אספקט של ניקיון לעולם לא חשבתי למרות שגם דורות הקודמים...
  • genvirt
    genvirt reacted to גיא's post in the thread רמקול דגל חדש לוילסון with Like Like.
    מסכים לגמרי ואוסיף ואומר, אני שם את העלות והביצועים בצד ואומר משהו לא קונבנציונלי שלכלל לא מדברים עליו: איך מתחזקים ומנקים אבק...
  • dtown
    dtown פירסם נושא חדש.
    שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/fifa-world-cup-2026-usb-flash-drive
  • גל85
    גל85 פירסם נושא חדש.
    זוג כבלי רמקול NORDOST RED DAWN באורך 2.2 מטר לצד עם סיומות בננה כבלים במצב חדש! נקנו מהיבואן לפני כשנתיים. עקב צורך בכבל ארוך יותר...
    • 20260417_121212.jpg
    • 20260417_122122.jpg
  • exupgh12
    קנה מפוח ביתי בחנות לכלי עבודה עיצוב עניין של טעם (מודה לא הטעם שלי), הבעיה האמיתית ברמקול הספציפי - לפחות על פי הנתונים, ההגברה שתיאלץ...
  • גיא
    מסכים לגמרי ואוסיף ואומר, אני שם את העלות והביצועים בצד ואומר משהו לא קונבנציונלי שלכלל לא מדברים עליו: איך מתחזקים ומנקים אבק...
  • Y
    yakov reacted to itay123's post in the thread רמקול דגל חדש לוילסון with Like Like.
  • yaniv.L
    yaniv.L reacted to tidan39's post in the thread Holo audio with Like Like.
    היי, מחפש Holo spring 3 או Holo may kte תודה.
  • O
    מסכים עם דברי איתי, מבחינה אסתטית זה לא יפה לטעמי ההדגשה של הברגים והמתכת. מגניב שזה סוג של רמקול אולטימטיבי שניתן לכיוון אופטימלי אבל...
  • E
    eladeb פירסם נושא חדש.
    היי , מוכר זוג רמקולים מוגברים עטורי הפרסים של Buchartd מדגם 700 le בצבע לבן tower עם room correction מובנה ומיקרופון שנרכש בנפרד...
    • IMG_0773.jpeg
    • IMG_0771.jpeg
    • IMG_0959.jpeg
    • IMG_0750.jpeg
    • IMG_6294.jpeg
    • IMG_0903.png
  • M
    נראה לדעתי מטורף לכיוון החיוב כמובן, צריך לקחת בחשבון שצריך פה מקום וציוד מתאים, אחרי הכל זה רק הרמקולים.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור