עדכונים אחרונים

• I
    ilam פירסם נושא חדש.
    מעוניין לקנות 4 מנורות KT77 Gold Lion חדשות ותואמות או לקבל קישור לחברה ששולחת לישראל, לא מצאתי.
  • Ronengel
    Ronengel הגיב/ה לנושא: מגבר כוח ANTHEM MCA 225.
    שבת שלום
  • Ronengel
    שבת שלום
  • M
    moshem74 reacted to Cloudy's post in the thread תיקון מגבר כח with Love Love.
    פרסום לחיוב אחד המעגלים במגבר הכח שלי נשרף, כנראה מאד בגלל תכנון לקוי של המארז. הפתרון הטוב ביותר בנמצא היה לנסות לתקן את המעגל במידת...
  • רפי לוהב
    רפי לוהב הגיב/ה לנושא: Ideon Audio: Axiom.
    אירוע ההשקה התקיים לפני כשבוע כמתוכנן, וכתבי המגזין Stereophile שנוכחו באירוע דיווחו בהתלהבות על החוויה...
  • רפי לוהב
    רפי לוהב reacted to yeuda27's post in the thread Ideon Audio: Axiom with Love Love.
    יצרן מספר 1
  • Cloudy
    Cloudy הגיב/ה לנושא: עצבים באמצע הלילה.
    בידוד רעשים.
  • Cloudy
    Cloudy reacted to matanoosh's post in the thread עצבים באמצע הלילה with Like Like.
    אני חושב שפעם הבאה עדיף לספור כבשים ולנסות לחזור לישון.
  • Cloudy
    Cloudy פירסם נושא חדש.
    פרסום לחיוב אחד המעגלים במגבר הכח שלי נשרף, כנראה מאד בגלל תכנון לקוי של המארז. הפתרון הטוב ביותר בנמצא היה לנסות לתקן את המעגל במידת...
    • Untitled.jpg
  • Cloudy
    Cloudy reacted to Croc's post in the thread Tannoy with Like Like.
    טכניקס תמיד היו שייכיים לפנסוניק/נשיונל/מאצושיטה
  • zs
    zs reacted to exupgh12's post in the thread רמקולים Marten Parker duo במבחן with Like Like.
    סקירה יפה @efi1965 למרטן יש מוצרים מאוד מעניינים - לאוזן ולעין. אהבתי את בחירת האלבומים והרצועות שלך - סוף סוף לא השיעמומון האודיופילי...
  • M
    menim פירסם נושא חדש.
    המערכת שלי נשמעת לא רע לטעמי, כשרכשתי את הרגליות של Stack Audio לרמקולים -- השינוי היה דרמטי ולטובה. את נושא הרגליות המשככות למכשירים...
    • 1775804845264.png
    • 1775805052829.png
    • 1775805234949.png
    • 1775805318349.png
    • 1775805486947.png
    • 1775805773785.png
  • yeuda27
    yeuda27 הגיב/ה לנושא: Ideon Audio: Axiom.
    יצרן מספר 1
  • yaniv.L
    yaniv.L reacted to gtr's post in the thread מעמדים לסאב,ציוד with Like Like.
    4 מעמדים של Auralex במצב חדש,עושים פלאים תחת סאב,ויש שאומרים גם תחת רמקולים/ציוד. נמכרים מחוסר שימוש. 200 שח ליחידה,מחיר סופי. איתן...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור